זאלופון(שולט) |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
זאלופון(שולט) • 26 בנוב׳ 2024
על פי סקר המצוטט בויקיפדיה תחת הערך Attraction to transgender people, אחוז הגברים ההטרוסקסואלים שהביעו עניין לצאת עם טרנסג'נדר עומד על 3%.
נכון, סקר אחד, ונכון, ויקיפדיה, אבל נדמה לי שהנתון הזה תואם את מה שאנחנו מכירים מהחוויה שלנו: גברים שנמשכים לנשים לא רואים גבר שעבר ניתוח לשינוי מין כשייך לקטגוריה שבה הם מעוניינים מינית וזוגית. לכן, בהקשר הזה, מן הראוי לציין את הפרט הזה מראש, ללא תלות בעמדה האישית בויכוח המדעי-פילוסופי מהי אישה. |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
red-cell(מזוכיסט) • 26 בנוב׳ 2024
לא הבנתי,
טרנסג'נדר זה עוף? |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
ArchAngel(שולטת) • 26 בנוב׳ 2024
בלי קשר לטרנסים או לא- אם אתם מרגישים שאם הצד השני ידע פרט מסוים כלשהו עליכם זה יהיה דיל ברייקר עבורו, זה לא הוגן להמשיך להסתיר אותו ולתת לרגשות להתפתח.
המחשבה הזו של "אם רק יכירו אותי יותר ישנו דעה" לא נגמרת בסוף הוליוודי. נניח אישה שלא רוצה לצאת עם נשוי, ברגע שהיא תגלה שהגבר מולה לא טרח לציין את הפרט הקריטי הזה, היא תרגיש שהאמון ביניהם נבגד ולא יעזור שהיא גילתה שיש להם תחביבים משותפים ופנטזיות זהות. להפך, היא תכעס על הזמן שבזבז לה, על התקוות שיצר לה, ושעכשיו נדרש ממנה להתאבל על רגשות שהתפתחו לאדם שהוא לא באמת הוא. יש פעמים שהצד המסתיר אוהב לגלגל את האחריות ממנו הלאה, "אבל למה לא שאלת? הייתי עונה". פשוט מאוד- כי זה לא המקרה השגרתי. בדר"כ כשגבר שנרשם לאפליקציית הכרויות הוא פנוי, הגיוני להניח שההודעה שקיבלת עכשיו הגיעה מרווק אלא אם ציין אחרת. גם בדר"כ הוא בריא, ואין סיבה לשאול אותו משום מקום אם בעצם נשאר לו חודש לחיות. וכנ"ל פונה אליך מישהי בנראות נשית, אין סיבה לשאול אותה אם יש לו זין. כי בדר"כ אין, וכשיש- זאת אחריותה להבהיר אחרת, בדיוק כמו האלו מהדוגמאות האחרות. לא משנה כמה הסיבה של הצד השני לדחייה היא "לא פוליטיקלי קורקט", צריך לכבד אותה. כל אחד יודע מה מתאים לו ועם מה הוא מסוגל להתמודד. (ובכלל, עדיף מישהו שיעוף עליכם כמו שאתם מאשר שיתמודד אתכם כי התפתחו רגשות "אז אין ברירה"). לקבוע לאחרים שהם "בעצם רוצים טרנסים/נשואים/דתיים וכו' אבל עוד לא יודעים את זה" זה מזלזל. תנו לאנשים את החופש לבחור, להיות מודעים לתמונה המלאה ולקבל החלטה מודעת. להידחות זה לא נעים, אבל תמיד עדיף להידחות עם פחות מטען רגשי סביבכם. |
|
שוסי |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
שוסי • 26 בנוב׳ 2024
זאלופון כתב/ה: על פי סקר המצוטט בויקיפדיה תחת הערך Attraction to transgender people, אחוז הגברים ההטרוסקסואלים שהביעו עניין לצאת עם טרנסג'נדר עומד על 3%.
נכון, סקר אחד, ונכון, ויקיפדיה, אבל נדמה לי שהנתון הזה תואם את מה שאנחנו מכירים מהחוויה שלנו: גברים שנמשכים לנשים לא רואים גבר שעבר ניתוח לשינוי מין כשייך לקטגוריה שבה הם מעוניינים מינית וזוגית. לכן, בהקשר הזה, מן הראוי לציין את הפרט הזה מראש, ללא תלות בעמדה האישית בויכוח המדעי-פילוסופי מהי אישה. ואם זו היכרות רק לסקס? |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
ArchAngel(שולטת) • 26 בנוב׳ 2024
רק לסקס זה עוד יותר גרוע, כי הקטע המיני אמור להיות מדובר כבר מההתחלה.
אני לא מבינה את ההגיון של הטרנסית שתעשה דבר כזה. איך נדמה לך שיגמר ערב שבו היא תפתיע את הסטוץ שלה עם זה שיש לה זין? שהוא יוריד לה את המכנסיים וזה יגמר כמו בפורנו? עזבי מוסריות כלפי הצד השני, ולו רק בשביל הביטחון של עצמה עדיף שהיא תשמע "לא" בצ'אט מאשר כשהיא בבית של גבר זר שיכול לפרש את כל הסיטואציה הזו כפגיעה בכבוד שלו. לא לכולם יש ראש פתוח, עדיף לא לגלות את זה בחדר סגור שבו אין מי שיעזור לך. |
|
תחת כנפיך |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
תחת כנפיך • 26 בנוב׳ 2024
BlueBear כתב/ה: תחת כנפיך כתב/ה: הוא כתב/ה: ועוף זה ציפור
אגב, סליחה על החפירה אבל נראלי ש: כל הציפורים הן עופות אבל לא כל העופות הן ציפורים. כשטראנסית אומרת שהיא אישה היא לא משקרת, היא אומרת שהיא נולדה למגדר הנשי. אבל היא לא מספרת את כל האמת שהדי אן אי שלה הוא גברי. גם אם היא עשתה ניתוח לשינוי מין. וזו שאלה מוסרית, כי נניח לפי התורה יש איסור "לא תונו איש את אחיו" שזה כנראה גם איסור לחצאי אמיתות. אבל אם ככה יוצא שכל נשלט אסור לו לפתוח פרופיל בטינדר בלי לכתוב בו במפורש שהוא נשלט. אז שאלתי את gpt והוא אמר שזה לא כזה מוחלט "לסיכום, אם טרנסג'נדרית צריכה לחשוף את זהותה או לא תלוי במצבה האישי, בהקשר החברתי ובערכים שהיא בוחרת לנהוג לפיהם. אין תשובה אחת נכונה, וכל אדם צריך להחליט מה נכון לו" ואם מדובר בזכר וההגדרה העצמית היא אישה בלי שבוצע ניתוח כלשהו? לשיטתך, לא צריך להגיד כלום. אפשר לדבר עם לסביות אחרות ולהגיע ככה לדייט ראשון. לדעתי, תמיד שווה לומר את האמת. ולא חצאי אמיתות אבל יש כאן כמה עניינים: השפה זה דבר שמשתנה עם הזמן. אז אם מקובל לומר שמי שעברה ניתוח לשינוי מין שהיא אישה אז היא לא משקרת. זה תלוי איך מקובל בשפה. ולא בהחלטה שלי. וגם בהנחה שהאדם הוא מוסרי. זה שאלה למה אסור לשקר. אם זה בגלל מה "ששנואי עליך אל תעשה לחברך" אז זו שאלה איך האדם היה מרגיש במצב שהיו מספרים לו חצאי אמת בהתחלה. ואם זה בגלל שזה לא מידה טובה לשקר (כמו אריסטו) אז חצאי אמת אולי מותר לשקר. אניוואי, אין לי תשובה מוחלטת אם זה פשע מוסרי או לא. |
|
BlueBear |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
BlueBear • 26 בנוב׳ 2024
תחת כנפיך כתב/ה: השפה זה דבר שמשתנה עם הזמן.
אז אם מקובל לומר שמי שעברה ניתוח לשינוי מין שהיא אישה אז היא לא משקרת. זה תלוי איך מקובל בשפה. ולא בהחלטה שלי. אני חושב שאתה מחליט איך להשתמש בשפה. רוב העולם המערבי ובטח רוב האנשים בארץ לא משתמשים במגדר בשפה כפי שאתה מתאר אותה. הרוב המוחלט לא רואה במגדר דבר נזיל שיכול להשתנות. (יכול להיות שזה מרגיש ככה לאנשים שנמצאים בעיקר או רק במרחב פרוגרסיבי, אבל זה לא כך במציאות). בטח לא על ידי מי שלא יודע להגדיר את מה שהוא טוען להיות. מהי אישה? אם ניקח את הדוגמה הקודמת שנתתי, לא תמצא לסבית אחת שלא תתעצבן אם גבר שלא עבר ניתוח יופיע מולה לדייט כי הוא מזדהה כאישה. אז אתה זה שמשנה את השפה ולא השפה משתנה. בכל מקרה זה לא נושא הדיון. אני חושב שאם אדם מחפש להכיר, ויש משהו שהוא יודע שמדובר בנתון משמעותי או שיכול להיות משמעותי, הוא צריך לחשוף אותו. אם נתנו פה דוגמה של אישה שלא יכולה להכנס להריון, אז כן. אם היא אישה הגונה, היא תברר אם האדם שהתחילה להכיר מעוניין בילדים ותחשוף את זה. כל אישה אל-הורית חושפת את זה בפרופיל שלה. |
|
olivia r(נשלטת) |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
olivia r(נשלטת) • 26 בנוב׳ 2024
זו לא פעם ראשונה שאני רואה את פותחת השרשור פותחת שרשור רנדומלי כדי לנהל דיון פרוגרסיבי בנושא טראנס.
די מרגיש כמו הטרלה ולא בטוח ששווה את הזמן של המגיבים כאן, כולל אותי עוד במיוחד ששם הנושא של השרשור, "היכרויות און ליין" הוא קליקבייט שלא קשור בשום צורה לתוכן ההודעה הראשונה והשרשור שהיא מכוונת אליו. |
|
הוא(שולט) |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
הוא(שולט) • 26 בנוב׳ 2024
גבר שנותח תמיד יהיה גבר שנותח
מזהים זאת בקולו כל השאר זה מכבסת מילים די בסיסי לשים דברים על השולחן מראש זה נקרא יושרה כמו להציג את הגיל האמיתי כמו להציג שאתה בדסמי כמו להציג שאינך מונוגמי עם מגבלה כלשהי נכות לקות מראה צד חריג ושהשני יחליט מה מתאים לו. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
זאלופון(שולט) • 26 בנוב׳ 2024
שוסי כתב/ה: זאלופון כתב/ה: על פי סקר המצוטט בויקיפדיה תחת הערך Attraction to transgender people, אחוז הגברים ההטרוסקסואלים שהביעו עניין לצאת עם טרנסג'נדר עומד על 3%.
נכון, סקר אחד, ונכון, ויקיפדיה, אבל נדמה לי שהנתון הזה תואם את מה שאנחנו מכירים מהחוויה שלנו: גברים שנמשכים לנשים לא רואים גבר שעבר ניתוח לשינוי מין כשייך לקטגוריה שבה הם מעוניינים מינית וזוגית. לכן, בהקשר הזה, מן הראוי לציין את הפרט הזה מראש, ללא תלות בעמדה האישית בויכוח המדעי-פילוסופי מהי אישה. ואם זו היכרות רק לסקס? כנ"ל |
|