נשגבת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
11 בספט׳ 2006
לעוף על ענן
לפני 18 שנים •
11 בספט׳ 2006
נשגבת(נשלטת) • 11 בספט׳ 2006
את סוף השבוע ביליתי עם גברתי היא באה ואספה אותי מהמקום שבו קבענו מראש.
נכנסתי לאוטו כולי מחויכת נושקת לשפתיה ולאחר מכן לידיה. "אנחנו נוסעות לקנות לך את מתנת יום ההולדת שלך" אמרה לי, ואני, כבר ידעתי מה היא מתנת יום ההולדת שלי, ולא מרמזים שקבלתי ממנה, אלא שאת הפאלג רציתי אני לקנות ולהפתיע את גברתי, להראות לה שאני מוכנה כבר לאנאלי. למעשה ממש רוצה, אבל קצת פוחדת. לא יודעת בדיוק ממה, אולי מהכאב, אולי גברתי לא תצליח לחדור לתוכי כי אני לא אנאלית. אף פעם בחיי לא עשיתי. אבל הרגשתי מוכנה יותר מתמיד. רוצה להרגיש את גברתי בתוכי. הגענו לחנות ואני די מסמיקה, די נבוכה, כי אף פעם לא קניתי שום אביזר בחנות סקס. אבל איכשהו הצלחתי להתגבר, כי הרי גברתי איתי, ואין לי ממה להיות נבוכה. תוך כדי סיור בחנות עם גברתי ולאחר עיון, החלטתי איזה פאלג אני רוצה. "את זה אני רוצה גברתי, את הפאלג הזה". והיא הסתכלה עלי ואמרה "אוקיי, את זה אקנה לך כלבנות שלי". משם המשכנו לנו למקום שהזמנת מראש. מקום יפהפה. החדר, שהיה מעוצב בעיצוב יפני, הכניס אותי מיד לאווירה. התפשטתי ונכנסתי למקלחת להכין את המים שלא יהיו חמים מידי לגברתי. גברתי נכנסה, ואני כולי אושר. מסבנת את גבה הרך והנעים, את ידיה , מעסה את חזה בהנאה רבה ואני כבר בשמיים. כבר רטובה. ממשיכה לסבן את אזור המפשעה. תוך כדי כך, מעבירה את ידי על המקדש שלה ואני כבר או טו טו מרחפת מהמגע עליה מללטף אותה. ואז היא אומרת "זהו, מספיק, הורידי את הסבון מעלי וחכי לי על הרצפה ליד הכורסה". ישבתי וחיכיתי ליד הכורסה כמו שציותה עלי. "הביאי את הקרם והתחילי לעסות את רגליי" ציווית עליי. תוך כדי עיסוי רגליה, גברתי מראה לי משהו לא מוכר לי. אבל הבנתי, זה מיועד לפיטמות. ואכן זה היה מצבטיי פיטמות, שתוך שניות ספורות היו עלי. אני כבר בריחוף שלי. זה כאב עם עקצוץ, כך הרגשתי. הייתי כבר בריחוף שלי ועוד משיכה במצבטים - ברצועה שמחברת ביניהם, הביאה אותי ממש לשמיים. "קומי וחכי לי על 4 על המיטה" אמרה לי. במחשבותיי כבר הרצתי סרט. כל כך פחדתי מהרגע הנורא הזה. ובזמן שגברתי מעסה את ישבני אני רואה בזווית העין מה הולך להיכנס ונבהלת. שואלת "זה יכנס בכלל, גברתי?" "כן", אמרה מרגיעה אותי לאורך כול הדרך. לאחר שנרגעתי והייתי מוכנה זה הגיע. בהתחלה נכנסה לאט לאט, שישבני יתרגל אליו ואני תוך כדי כניסתו מתחילה ליהנות להרגיש את גברתי בפנים. מרגישה ממולאת, מרגישה גירוי שלא חוויתי עד עכשיו. מתחילה לגנוח בהנאה רבה. רוצה עוד. מתחננת לעוד מגברתי. "יותר עמוק גברתי, יותר חזק". ובכול פעם שגברתי בתוכי אני גונחת יותר. לא תיארתי לעצמי שזה כייף, שאוכל אפילו לגמור מזה. ומי סופר כמה פעמיים גמרתי. אני יודעת על 3 גמירות, מלאות בהנאה רבה, שאי אפשר לתאר. פשוט להיות על ענן ולטוס איתו. ובעודי שטה לי על הענן, אני נשכבת על גבי כפי שצוותה עליי גברתי וחושבת לעצמי מה גברתי מתכננת עכשיו, מה יהיה, לא יודעת מה לחשוב, אבל יודעת שאין לי ממה לחשוש, אין לי ממה לפחד. ואז זה הגיע, בלי הודעה מוקדמת, גברתי התיישבה על פני כיסתה את כול פניי במקדשה, ואני שכבר חיכיתי לרגע הזה שאוכל לינוק את מקדשה המתוק כמו דבש, יונקת את מקדשה באהבה רבה. כל גניחה של גברתי ממריצה אותי לשאוב את מקדשה יותר, לינוק ולטעום עוד ממקדשה המתוק כדבש. וכך הולכות וגוברות הגניחות של גברתי ואני צוללת יותר למקדשה, טועמת יותר, ונהנית לראותה נהנית ממני ומתענגת ממני, עד אשר אנחנו נשארות מחובקות זו בזו. אלו היו זיכרונותיי הנעימים מהסשן האנאלי. ולחשוב שמזה כל כך פחדתי. מחכה כבר לפעם הבאה עם גברתי. את הזיכרשעברתי אני חייבת לך, גברתי. תודה לך גברתי. תודה לך על מתנה כה נפלאה. בלעדייך לא הייתי נהניתון הזה ואת החוויה הנפלאה [/color][/color]. ממני הכלבנות שלך. |
|
Belisana(שולטת) |
לפני 18 שנים •
12 בספט׳ 2006
מקסים:)
לפני 18 שנים •
12 בספט׳ 2006
Belisana(שולטת) • 12 בספט׳ 2006
תמשיכו להנות יחד ונראה לי שתלמדי על עוד הרבה דברים כמה הם לא באמת מפחידים
אהה ו.. המון מזל-טוב! (באיחור, באשמתך, למה לא כתבת קודם? |
|
scarlettempress{L} |
לפני 18 שנים •
12 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
12 בספט׳ 2006
scarlettempress{L} • 12 בספט׳ 2006
|
|
פשוט תות{Mistress H} |
לפני 18 שנים •
13 בספט׳ 2006
תודה על השיתוף :)
לפני 18 שנים •
13 בספט׳ 2006
פשוט תות{Mistress H} • 13 בספט׳ 2006
מזל טוב ! שמחה לשמוע שנהנית מהמתנה שלך
שתמשיכו להנות יחד=] תותי |
|
יהלום |
לפני 18 שנים •
13 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 בספט׳ 2006
יהלום • 13 בספט׳ 2006
מקסים... מזל טוב
|
|
השולט אור(שולט) |
לפני 18 שנים •
13 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 בספט׳ 2006
השולט אור(שולט) • 13 בספט׳ 2006
מקסים, מחרמן, עדין ויפה.
אבל ממש יפה |
|
זיעויה(אחר){נימפאה} |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
יפה
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
זיעויה(אחר){נימפאה} • 16 בספט׳ 2006
יפה לך. רק אהבה.
מקסימה אחת. ע.א. |
|
alona. |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
alona. • 16 בספט׳ 2006
גמני אהבתי.
|
|
סוד לוחש(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
Re: לעוף על ענן
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
סוד לוחש(נשלטת) • 16 בספט׳ 2006
נשגבת כתב/ה: פשוט להיות על ענן ולטוס איתו.
פשוט מקסים. ועושה חשק! |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
Queencie(שולטת) • 16 בספט׳ 2006
נשגבת יקירתי,
אהבתי לקרוא את תאורך, אני מעריכה מאוד את ההתמודדות שלך עם כל משימה שלי, מעריכה וגאה בך על הצלחותייך. נהנית לגלות לך ואיתך גילויים על עצמך, ועם כל דבר חדש שאת מגלה על עצמך, נפתח לך עולם חדש של הנאות... |
|