בחור אוהב(נשלט) |
![]()
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
מישהי אמרה לי שאני לא מתאים "לעולם הזה"
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
בחור אוהב(נשלט) • 10 בפבר׳ 2025
שלום לכולם
![]() אז ככה, אני בן 26, נשלט, עם ניסיון ממש מועט מכל מיני סיבות, לימודים, עבודה, הייתה לי זוגיות וונילית הרבה שנים, וכו'. (הייתה לי שולטת חצי שנה וזה כל הניסיון שיש לי). יצא לי לדבר עם מישהי על הנושא (שלא מכירה אותי באמת, רק ידעה שאני נשלט), ואמרה לי שאני לא מתאים לעולם הזה. כששאלתי אותה למה, כי היא בקושי מכירה אותי ומאיפה היא יודעת בכלל, היא אמרה "העיניים שלך טובות מידי, אתה תמים". רציתי לשאול (באמת בקטע של ללמוד כי אין לי הרבה ניסיון), אם באמת יש אנשים שנמשכים לעולם הזה כמוני אבל יכול להיות שזה לא מתאים להם, או שמה שהיא אמרה זה סתם שטויות? |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
painslut lover(סדיסט) • 10 בפבר׳ 2025
ובכך קיבלת את השיעור הראשון שלך, לסנן רעשי רקע ולהקשיב לעצמך.
בהצלחה בדרך המיוחדת שלך. |
40
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
Kitty frank • 10 בפבר׳ 2025
אני חושבת שאין אף אחד שזה מתאים לו. אנחנו משחקים פה באש, בפנטזיה. כל אחד צריך לישב דיסוננסים בהקשר לסאדו שלו, וזה לארע או שונה מרוב הדברים בחיים. לא יודעת, לא נולדנו מוכנים לשוק העבודה, ותמיד יש התלבטויות, אבל זה מה שקורה עכשיו- אז מתמודדים.
תחושת הבטן שלי זה שהיא השליכה עליך את הרגשות שלה והקושי שלה לישב איזה דיסוננס. |
18
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 10 בפבר׳ 2025
ולי אמרו שאני ונילית, מתנשאת,מנייאקית. חסרת לב. עולב.חסרת מודעות. נרקיסיסטית ועוד שלל איחולים ותיאורים שמקבלים פה באתר ומחוצה לו.
לא צריך לקחת כל מה שאומרים לנו כאמת מוחלטת, בטח לא על עצמנו. אפשר לקחת לתשומת ליבנו אם זו ביקרות עניינית. האם קשה למצוא פה קשרים בדסמים? כן, לכולם (גם לנשים, גם לשולטות) האם יש המון אושר והנאה בבדסמ? כן האם יש מקום לכולם? כן, יש פה הכל מהכל. אבל קח בחשבון שיש קינקים נדירים ואולי שלך אחד מהם. ועדיף לחפש לפי חיבור אנושי ולא לפי רשימת מכולת של קינקים.(אנחנו מדינה קטנה ושמרנית) ושתמיד תקבל ביקורת, במיוחד פה. |
15
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
יאיא(נשלט) • 10 בפבר׳ 2025
את העיניים שלך היא דוקא כן ראתה?
גם לי אמרו שאני תמים מידי, ושהנפש שלי עוד צעירה, והם מפחדים עליי. מזל שאני לא נמשך לנשלטים |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 10 בפבר׳ 2025
צר לי על כל האנשים הבדס"מיים שמניחים שבדס"מ סותר טוב לב.
בדס"מ ממש לא חייב להיות משהו אפל, מרוחק וציני מריר. להפך, הכי בריא כשיש בו גם רוך, חמימות, יציבות, חיבה. כשלא לוקחים אותו ברצינות תהומית וטרחנית וזוכרים שהוא פשוט נועד לענג אותנו ואת הפרטנר שאיתנו, לסנכרן בין הפנטזיות של שני הצדדים. אין באמת קריטריונים של קבלה, זו פשוט משיכה שיש לנו ואנחנו בוחרים לממש. אתה לגמרי מתאים לזה, כי נראה שאתה מאוזן מספיק כדי להיות אנושי ולא לצמצם את כל האישיות שלך לדמות פורנוגרפית, לאיזו תבנית שטחית וסטראוטיפית. אני בטוחה שהבדס"מ שלך יהיה בריא יותר מאשר של מי שמאמינה שבדס"מ לא נועד לאנשים טובים. |
23
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
10 בפבר׳ 2025
אלפא-בטא(מזוכיסט){כנוע} • 10 בפבר׳ 2025
אי אפשר באמת לאבחן אותך, רק מאיזה שהוא מבט על העיניים שלך.
לאנשי מקצוע שזה עיסוקם, לוקח לעיתים זמן רב לנתח את אופיו של אדם, וגם אז לעיתים הם טועים. מטבע היותנו אנושיים, כל אחד מאיתנו יכול לשדר כלפי חוץ אישיות מסוימת, אופי, אבל לא להחצין תכונות אחרות. קח בחשבון שאנו נוטים להראות בכל חברה, לא רק את מי שאנחנו, אלא את מי שמצפים מאיתנו להיות. הנה, ראה, כתבת פוסט באתר בידיאסאמי, חשפת את הצד שבך שמצופה ממך לחשוף בבמה הזו, וקיבלת פידבקים חיוביים, כיצד להמשיך להיות כל מי שאתה, אדם עם עיניים טובות, וגם עם צרכים מיניים, ככל הנראה של נשלט. מעבר לזה שברמה הפרקטית, יתכן שהעיינים הטובות האלו, במידה והן משקפות את הפנימיות שלך, ייסיעו לך למצוא, גם כאן, את מה שאתה צריך, ומי שלא תהיה איתך תשמח על כך שאתה משדר טוב, זאת מבלי לגרוע במה שאתה לה, והיא לך. |
5
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
11 בפבר׳ 2025
Re: מישהי אמרה לי שאני לא מתאים "לעולם הזה"
לפני חודש •
11 בפבר׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 11 בפבר׳ 2025
בחור אוהב כתב/ה: שלום לכולם
![]() אז ככה, אני בן 26, נשלט, עם ניסיון ממש מועט מכל מיני סיבות, לימודים, עבודה, הייתה לי זוגיות וונילית הרבה שנים, וכו'. (הייתה לי שולטת חצי שנה וזה כל הניסיון שיש לי). יצא לי לדבר עם מישהי על הנושא (שלא מכירה אותי באמת, רק ידעה שאני נשלט), ואמרה לי שאני לא מתאים לעולם הזה. כששאלתי אותה למה, כי היא בקושי מכירה אותי ומאיפה היא יודעת בכלל, היא אמרה "העיניים שלך טובות מידי, אתה תמים". רציתי לשאול (באמת בקטע של ללמוד כי אין לי הרבה ניסיון), אם באמת יש אנשים שנמשכים לעולם הזה כמוני אבל יכול להיות שזה לא מתאים להם, או שמה שהיא אמרה זה סתם שטויות? שטויות על טורבו. מי ישמע, הגעת לפוליטיקה. אין פה ״עולם״. יש אותך ומה שמושך אותך. לא, זה באמת בולשיט ברמה מאוד גבוהה שהקשר שלו אליך לדעתי מאוד קלוש, אם בכלל. |
13
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
11 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
11 בפבר׳ 2025
השוקע • 11 בפבר׳ 2025
מה שהיא התכוונה זה שאתה לא מתאים לבסדמ *שלה*, כל אחד והבדסמ שלו
|
3