ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

עבד של כולן

עבד של המין המושלם​(נשלט)
לפני 8 חודשים • 11 במאי 2025

עבד של כולן

מעניינת אותי דעת ההמונים לנושא מסויים שצף לו בכל מיני וריאציות בעולם שלנו

לרצות להיות עבד של כל הנשים בלי להכיר
פסול או לגיטימי? אשמח לדעת אילו דעות קיימות בנושא

ועוד עניין, האם זה מגונה לרצות להיות עבד רק בשל משיכה ומראה חיצוני?
לגיטימי לדעתכם? שנשלט ירצה לסגוד לכל אישה שהוא נמשך אליה ולעשות כל מה שהיא תגיד ויחכה למוצא פיה רק בגלל שבעיניו היא מלכה? לא אכפת לו מה היא תדרוש ואיל היא תדרוש ומה היא האופי שלה
העיקר שהיא תנצל אותו והוא יגשים את הייעוד שלו בעולם
נימרייה​(שולטת)​{sub num}
לא חושבת שפסול לרצות להיות עבד של כל אישה, באותה מידה שמישהו אחר יבחר ויברור למי הוא רוצה להתמסר ולהיכנע.
באותה מידה יש שולטות שמחזיקות עבדים נשלטים כל עוד הם משרתים אותן מבלי להימשך לנשלט ואחרות מעדיפות רק את אלו שניראים טוב בעינין.

איפה עובר הגבול? כמו תמיד בכלל הבסיסי ביותר, כל עוד זה שפוי בטוח ובהסכמה (אבל הסדר לגמרי חשוב באימרה הזו).

אישית אני אוהבת התנהגות גנטלמנית, ואקטים מסויימים (פתיחת דלתות, עזרה עם סחיבה, מחוות קטנות) לא משנה לי מי יעשה עבורי, אבל לעומת זאת דברים שהם יותר שירותיות אני מעדיפה שיעשה מישהו שמוצא חן בעיני או באידאל הנשלט ששייך לי.

ודבר אחרון, אני יודעת שזו לא השאלה אבל ניראה לי אפשרי ומעניין לצרף אותה למכלול הזה, יש נשלטים שמחפשים לשרת/לסגוד שולטות שלא לטעמם מתוך נקודה של הההקרבה והכניעה המוחלטת, אז גם זה קיים
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 11 במאי 2025
כשאתה עבד של כולן, זה אומר שלא אכפת לך מי האישה שמולך, העיקר שיש לה דופק, נראית בטעמך (אם זה כולן, כנראה שאפילו הסעיף הזה הוא חפיף) ולא אמרה לא. זה די מחפיץ ומוריד.
כמובן שתעשה מה שבא לך, אבל אתה לא באמת משרת מישהי שאתה לא מכיר אם אפילו לא משנה לך שבאותה מידה זו הייתה מישהי אחרת ולא היית מרגיש בהבדל.
זו פשוט חרמנות ותו לא, גם אם הפנטזיה שמלווה את החרמנות שלך שונה "מהסטנדרט" של גברים אחרים. אתה משרת פה צורך שיש לך, זאת לא באמת התמסרות כלפי אף אחת כשהיא "עוד אחת" שגם לא כזה מעניין אותך להכיר.
אגב, יש לנו צרכים נוספים מלבד "להגשים לגבר את יעודו" כלומר את החוויה המאזוכיסטית שלו. ואת זה מגלים כשבאמת רוצים להתחבר למישהי, ורואים בה מעבר לדמות פנטזיונית.
    התגובה האהובה בשרשור
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 11 במאי 2025
אם מישהו מוכן להיות עבד גם של מירי רגב וגם של זהבה גלאון, אולי כדאי שהוא ישאל את עצמו למה הוא עד כדי כך נואש.
שלגיחשבון מאומת
שלגיחשבון מאומת
שלגיחשבון מאומת • 11 במאי 2025
ArchAngel כתב/ה:
כשאתה עבד של כולן, זה אומר שלא אכפת לך מי האישה שמולך, העיקר שיש לה דופק, נראית בטעמך (אם זה כולן, כנראה שאפילו הסעיף הזה הוא חפיף) ולא אמרה לא. זה די מחפיץ ומוריד.
כמובן שתעשה מה שבא לך, אבל אתה לא באמת משרת מישהי שאתה לא מכיר אם אפילו לא משנה לך שבאותה מידה זו הייתה מישהי אחרת ולא היית מרגיש בהבדל.
זו פשוט חרמנות ותו לא, גם אם הפנטזיה שמלווה את החרמנות שלך שונה "מהסטנדרט" של גברים אחרים. אתה משרת פה צורך שיש לך, זאת לא באמת התמסרות כלפי אף אחת כשהיא "עוד אחת" שגם לא כזה מעניין אותך להכיר.
אגב, יש לנו צרכים נוספים מלבד "להגשים לגבר את יעודו" כלומר את החוויה המאזוכיסטית שלו. ואת זה מגלים כשבאמת רוצים להתחבר למישהי, ורואים בה מעבר לדמות פנטזיונית.

תודה שחסכת לי תשובה
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת • 11 במאי 2025
כל פעם שאני נכנסת לחנות של מכשירי כתיבה בא לי לקנות הכל בלי להכיר כל טוש זוהר, דפדפת משבצות, סטיקר חצי שקוף ושדכן סיכות בצורת צפרדע.
פסול או לגיטימי? 😉
Pace​(נשלט)
Pace​(נשלט) • 11 במאי 2025
ממה שאני מכיר יש אנשים שבאמת רואים את עצמם מתחת לכל הנשים. לא במובן של להיות "עבד" אלא יותר במובן תפיסתי של נשים במעמד גבוה משלי.

אם זה בא מצורך של סיפוק מיני, נשאלת השאלה, למה אתה רוצה להיות העבד של כל אחת שתראה?
בוודאות לא כל אחת שתראה בעולם כדאי לעשות כל מה שהיא אומרת.
לצערנו יש אנשים רעים בעולם ובאופן זהה יש נשים רעות. לדעתי פחות מומלץ להיות כנוע אליהן.

האם זה לגיטימי לרצות להיות עבד על סמך משיכה מינית? זאת מיניות נטו אין סיבה שזה לא יהיה לגיטימי רק צריך לשים לב שמה שעושים הוא באמת בהסכמה.

לדעתי לפחות, זה לא לגיטימי להכנע אל מול אישה שאין לי אליה חיבור מעבר למשיכה מינית. מהסיבה הפשוטה, אם לך לא מספיק אכפת ממנה בשביל לדאוג לחיבור בריא גם הכיוון ההפוך יהיה זהה. בסופו של דבר היא השולטת והיא הקובעת ואני ממש ארצה שיהיה לה אכפת ממה קורה לי בשביל לרצות אותה ושאני לא אהיה "עוד צעצוע" שאפשר להשתמש בו ולזרוק.
תחת כנפיך
תחת כנפיך • 11 במאי 2025

היי, זו לא דעה מקובלת מה שאתה מתאר.
אבל יש כאלו שחושבים בערך ככה..

לגבי מטרה לחיים זה נראה לי מוזר להשקיע במשהו רק בגלל שהוא יפה.
כי זה נשמע לי משהו שלא ממלא בכוחות.
אבל הגישה האקזיסטנציאליסטית אומרת שכל אחד יוצר את המשמעות של החיים בעצמו.
אז אולי שווה לך לחשוב עם עצמך/פסיכולגית
על זה יותר לעומק.
מה באמת מניע אותך וכו'
אולי תגלה על עצמך דברים חדשים
אליפסה​(שולטת)
לפני 8 חודשים • 12 במאי 2025
אליפסה​(שולטת) • 12 במאי 2025
ברור שזה לגיטימי.
לא ברורה לי כלל השאלה או השיח המוסרני בעניינים הללו.

כמו שיש כאלו שנמשכים לדינמיקה של אישה-גבר כך יש כאלו שנמשכים לדינמיקה של שולטת-נשלט. הם מהתחלה שם. וכמו שיש גברים שיהיו ג׳נטלמנים כלפי כל אישה, כך יש גם כאלו שיהיו כנועים מול כל אישה.

האם זה מתאים לכולן? בוודאי שלא. אבל יש כאלו שזה מתאים לה. זה תמיד המצב, לא? אף אחד לא אמור להתאים לכולן.

בעבר הרחוק לא הייתי מרגישה נוח להכיר גבר כזה. היום? בהחלט כן (אם הייתי מחפשת להכיר).
Kitty frank
לפני 8 חודשים • 12 במאי 2025
Kitty frank • 12 במאי 2025
בהחלט יש לי פנטזיה כזו, להיות ''שפחת מין'' של כל הגברים באשר הם. בפורנו קוראים לזה ''free use''.
בעיני הפנטזיה הזו נטועה א. בחלקים הבדסמיים שלי שקשורים לביולוגיה, של גברים\נשים, משהו מהותני מגדרי כזה. וב. בחלקים בי שנמשכים לסאדו מתוך רצון להכיר במתח המיני שאני מרגישה שמבעבע בעולם ותמיד צריך להדחיק כדי שהחברה תתפקד.
בנוסף, הבדידות, מוציאה ממני רצון שכל מי שעובר פשוט ייקח אותי.
כמובן שאני לא אממש אתהפנטזיה הזו, ואין לי באמת רצון ללכת לכל מני פקידיויות ושיתפסו לי בציצים. אבל זו פנטזיה, ואני מאוננת עליה הרבה.
לפעמים להבין את המניעים מאחורי המשיכה שלנו, עוזרים לנו לעשות הפרדה, בין הפנטזיה להתנהלות.. ככה על הדרך גם לשפוט את עצמינו פחות, וגם לעשות פחות דברים שאנשים בצדק שופטים אותנו עליהם (נגיד, להתחיל עם מישהי בלי קשר לאישיות שלה, רק כי היא אשה). מקווה שלפחות חלקיק ממה שכתבתי עזר לך לעשות קצת סדר במחשבות.