סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך הופכים להיות שפחה יותר טובה?

huan
לפני 18 שנים • 15 באוג׳ 2006
huan • 15 באוג׳ 2006
אתם יודעים מה....דווקא בכדי להרוס לחלק מהאנשים את האשליה אני אקפוץ פה.

צייתנית יקרה הסאבית לא תמיד אשמה.
זה לא אשמתך שלא יכולת לספוג יותר הגוף שלך ואת לא חייבים ולפעמים לא יכולים לעמוד בכל "מבחן" שהדומית שלך תציב בפניך וזו לא אשמת אלה אשמתה בכך שלא ידעה להעריך אותך נכון,זו אשמתה שהיא מנסה לגלגל את זה לפיתחך אבל א ממש לא חייבת להרגיש בקולה.....זה בערך כמו שהיא תגיד לך לקפוץ מהגג ואז תתאכזב עד עומקי נשמה ששברת רגל ויד.
את אומרת שאת רק שבועיים בתוך הקטע...עצה שלי אלייך תקראי כמה מאמרים,דברי עם אנשים וקודם כל תחליטי העם כל זה בשבילך בכלל או לא..ועם כן אז מה בדיוק מתאים לך.
דומית יכולה לטעות,דומית יכולה לאכזב ועם כבר בסיטואציה הזאת היא זאת שפיקששה ואיכזבה אותך כיוון שלא הכירה אותך מספיק ולא יכלה להתמודד עם זה ולכן במקום לומר "לא נורא" "הכל בסדר" ולהרגיע אותך היא התילה את השאמה עליך+עונש.
סנדרה מכשפה קוסמת​(שולטת)

חייבת להגיב....

אני יושבת מול התגובות ותוהה איך הדברים יצאו מפרופורציה... זה מכלול של דברים.
הזנזונת שלי הגיעה אלי ללא שום ידע על העולם הזה... והיא בתהליך של למידה מתוך רצון מלא מעבר לזה הצטיירה לה סוג של מערכת יחסים של זוגיות קינקית ולא מעבר... זה קורה ששפחה מתאהבת בדומית שלה ותולה ציפיות מאוד מרחיקות לכת. במהלך החודשיים שהיא איתי היא הבינה לאט לאט שלא לזה הכוונה... והטעויות שלה חוזרות על עצמן פעם אחר פעם...ויש לי המון ואפילו יותר מדי סבלנות ואולי אף רכות מדי והסאשן בכלל לא האישו כאן למרות שכולם דווקא בחרו להיתפס בעניין הזה... הסאשן לא היה מתוך כעס בכלל. וכן להבדיל מהרבה אחרים אני לא מניפה את השוט ללא סיבה לעונש.
מעבר לזה לפני הסוף שבוע קיבלה הודעה כל כך מפורטת על איך כמה ולמה היא אמורה לנהוג וכלום לא היה שם... הייתם צריכים להיות שם כדי להבין...
בכל מקרה תודה על התגובות. icon_whipper.gif
סאבית אמיתית ומנוסה​(נשלטת)

גם אני....

אחותי היקרה...
במקום להתעסק במה לא היה בסדר בסשן או בסוף שבוע,
במקום לבחוש את העבר, או את ה"אכזבה", תמשיכי הלאה ותראי איך את משפרת מכאן.
אל תחפשי במה את לא אשמה, או במה הדומית שלך יצאה הלא בסדר,
תחשבי על העתיד וההווה שלך במערכת יחסים הזאת...
תחשבי איך לשפר אצלך דברים, ולא בשביל הדומית שלך, אלה קודם כל למענך.
תחשבי איך את מתקדמת , ואיך את משתחררת,
כי רק את והיא יודעים מה הפאקים, ואת יודעת יותר טוב מכולנו מה את צריכה לשפר,
ואם המערכת יחסים הזאת באמת חשובה לך, אז כדי לך להשתנות.
ועוד טיפ ידידותי מאחת שאת באמת חשובה לה...
תתרכזי בטוב שיש לך ואל תחרבני עליו.אל תבחני אותו או תתנשאי מעליו כדי לבחון ולבחוש עוד.
את יודעת שיש פה משהו... אז תתחילי לעשות ואת יודעת כבר מה ..
את פשוט צריכה לעשות. icon_rolleyes.gif
דובדבן
לפני 18 שנים • 16 באוג׳ 2006

זאלופון & Jake

דובדבן • 16 באוג׳ 2006
אתם מהשיטור הקהילתי של הפורומים?
venus in our blood​(שולטת)
venus in our blood​(שולטת) • 16 באוג׳ 2006
Jake כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
ציטוט: ואיכזבתי אותה בין אם זה בסאשן עצמו שגופי הקטן והקומפקטי פיתאום לא היה יכול ליספוג את אותם הצלפות

רק לי משהו במשפט הזה נראה לא בסדר?

זה רק ממחיש את הדרך בה ה"קהילה" עושה הבחנה בין מיילדום לבין פמדום.

לו המשפט היה נכתב בהקשר של מערכת יחסים שבין שולט ונשלטת - היתה קמה קול צעקה רמה.

דובדבן,

לא ניראה לי שזאולופון או ג'ייק הם מ''השיטור הקהילתי של הבדס''מ ''

פשוט,

זה צורם כל כך.

סביר להניח שאין אנו יודעים את כל הפרטים וגם לא מחצית ממערכת היחסים כאן,
אבל

יש משהו במישפט הזה שמאוד מטריד. מאוד כואב.-''ואיכזבתי אותה בין אם זה בסאשן עצמו שגופי הקטן והקומפקטי פיתאום לא היה יכול ליספוג את אותם הצלפות ''וכן,

הגיע הזמן לנער קצת את האבק הפולני מתחת לשטיח : יש התייחסות שונה לחלוטין ( מצד שני המינים ) למיילדום ולפמדום ( ולא בהכרח רק בשרשור הזה ) .

דבר שלדעתי מנציח, באופן פרדוקסלי את השובניזם גם פה, בעולם הבדס''מ.

האם לדומית מותר הכל ? האם סימן מצוקה קטן או גדול שנשמע , גלוי או נסתר, מהנשלט \ ת , ראוי להתעלמות מצד דומיות , כי ''היא אישה ..'' ואילו
כאשר גבר עושה זאת, אוטומטית הוא הופך לדום מסוכן ?

ולמען הסר ספק- אני בהחלט לא מדברת ( רק ) על השירשור הספציפי הזה.

ואולי בכלל הגיע הזמן לראות דברים אחרת, ולהבין שקיימים הבדלים מהותיים בין שליטה נשיית לגברית, ולהעלות אותם.
לא בהכרח כביקורת, אלא כעובדות

.
zev12
zev12 • 16 באוג׳ 2006
זה קורה בכל מערכת יחסים ומאוד יכול להיות שאין התאמה לא סוף העולם אני בטוח שתמצאי את הדומית המתאימה בהצלחה. icon_wink.gif
scarlettempress{L}
scarlettempress{L} • 16 באוג׳ 2006
מסכימה עם דבריה של נוגה.

גם לי צרם אותו משפט. ואין ספק שאנחנו לא יודעים במקרה הספציפי הזה מה הסיפור. אחרי שקראתי את הבלוג של אותה דומית הבנתי שהיא בכלל לא הייתה מרוצה מהסאבית בגלל דברים אחרים, ואולי אותה סאבית באמת לא הבינה מה מצופה ממנה. ואולי הסאבית עצמה היתה מאוכזבת שלא הצליחה לעמוד בהצלפות בלי שום קשר לציפיותיה של הדומית. ואולי ואולי... בכל מקרה אי אפשר להתערב בכל מערכת יחסים ולפתור את כל הבעיות של כולם.

אבל אין ספק שיש הבדל מאוד גדול בין היחס למיילדום והיחס לפמדום. וזאת עובדה.

ואצלי נוצרה התחושה שהיחס הזה מגיע מהסאביות והסאבים עצמם, כך שקשה לבוא בטענות לדומיות, כי למה שיתנו משהו שונה ממה שמבקשים ומצפים מהן?...
חוצונית
לפני 18 שנים • 24 באוג׳ 2006

עם רצון טוב

חוצונית • 24 באוג׳ 2006
וראש פתוח, תהי שיפחה למופת.
shuki boy​(נשלט)

Re: תגובה לחלק מן התגובות

shuki boy​(נשלט) • 24 באוג׳ 2006
צייתנית עלל כתב/ה:
אני חושבת שאני צריכה לילמוד איך להיות שפחה יותר טובה ולא סתם עוד שפחת מין כי זו ההרגשה שהיא קיבלה באותו סוף שבוע ואני יודעת שלא את זה היא מחפשת.

אם היא לא מסוגלת להגיד לך מה היא מחפשת, איך אנחנו נדע?
לדעתי "את לא שפחה טובה" צריך לשמש אך ורק כתירוץ לתת עונשים כייפיים, במסגרת המשחק, לא כמשהו רציני. בשביל דברים רציניים צריך שיחה רצינית וברורה.

לדעתי הבעיה היא בה. אבל זה לא ממש משנה - תעברי הלאה, ותמצאי מישהי שמתאימה לך.
Belisana​(שולטת)

אין כזה דבר שפחה טובה

Belisana​(שולטת) • 24 באוג׳ 2006
יש שפחה טובה לדומית שלה. דומית אחת, לדוגמא, תאהב את שפחתה טיזרית ומרדנית ואחרת תעדיף אותה צייתנית וכנועה. לכל זוג יש את מערכת הציפיות שלו מהקשר וזוג שמצליח הוא זוג שיש התאמה בין הציפיות של שני הצדדים.

אף דומית לא מצפה משפחתה שתגשים לה את כל הפנטזיות בסשן הראשון והשני. בשביל זה היא הדומית ותפקידה להוביל אותך למקום שהיא רוצה ושלא חורג מהגבולות שלך.

ואיך בכל זאת אפשר לשפר את תחושת האכזבה? לפתוח דף חדש ולתאם ציפיות. שיחה כזאת יכולה לפתור בעיות עתידיות או לחשוף אי התאמות בסיסיות.

אין סאבית שלא רוצה את גבירתה מרוצה ומסופקת ויחד עם זאת, חשוב שתזכרי שגם הצרכים שלך והגבולות שלך חשובים.