זאב פטיש{סאדיסט} |
לפני שנתיים •
15 ביולי 2022
לפני שנתיים •
15 ביולי 2022
זאב פטיש{סאדיסט} • 15 ביולי 2022
גם אלי פנו זוג מהדרום והגבר לכאורה רצה לעבור מהר למספר טלפון..
התחלתי לשאול שאלות עליו ועל בת זוגתו והיה נראה שלא היה עניין גדול בלשתף אותי.. הוא ניסה לעודד אותי שלא יסכימו להיפגש לפני שיחת טלפון ומכאן נפרדו דרכנו.. לדעתי - צריך לבנות מסלול היכרות ואם האדם בצד השני אינו צועד בדרך הזאת, סיבה מעולה לחתוך... לגבי עולם הוירטואלי - יש יותר מידי כאלה שחיים בתוך סרט כחול וחושבים שאנחנו סוג של בובות מין, ניתן לראות זאת כבר מאופי הפניה בסיגנון של "שלום אדוני" ואו "מחפש טוחן שיטחן אותי" וכו.. הם לא מסוגלים לדבר רגיל בגובה העיניים ומתוך הבנה שיש בן אדם בצד השני וסביר להניח שבבית קפה הם לא היו מצליחים לפנות למלצרית בכלל.. אני חותך כמו מאש מאנשים כאלה, הם מבחינתי הצד הלא שפוי של עולמנו ושואף תמיד להשיג בני אדם טובים שמבינים אותי.. |
|
מלישס(סדיסטית) |
לפני שנתיים •
15 ביולי 2022
לפני שנתיים •
15 ביולי 2022
מלישס(סדיסטית) • 15 ביולי 2022
יש כאלו שהם פשוט חארות.
יש גם כאלו שנעלמים בכוונה כדי לעשות משחק אגו כלשהו. כדי שהצד השני ירדוף אחריהם.. חארות בקיצור. מבחינתי זה חוסר כבוד. ובהחלט יש הרבה מאונני מקלדת. הבעיה , זה לאנשים יש דרישות לא ריאליות שמבוססות על פנטזיות וחלומות כחולים . פעם דיברתי עם מישהי שהכרתי כאן. היא ציפתה שאקרא לה " כלבה", אשפיט ואדבר אליה כמו באיזה סרט פורנו , מהרגע הראשון כשבעצם רק רציתי להכיר אותה, לפני שאנחנו משחקות. כי מה לעשות , כשאני נפגשת עם אדם זר, חשוב לי קצת להכיר לפני כן. לראות אם יש חיבור. וכמובן שהיו לה מלא שאלות על אקטים, והרבה דיבורי פנטזיות .. כמובן שברגע שהיא הבינה שאני לא זורמת עם זה, היא נעלמה. קבמילים אחרות , היא רצתה להשתמש בי כדי להגשים פנטזיות. בני אדם הם לא כלי להגשמת פנטזיה. אפשר להגשים פנטזיה ביחד אבל לא דרכם. וזו כמובן דעתי בלבד. גם יצא לי לדבר כאן עם נשלטים שכבר שאלו מה אלבש, מה אגיד, ובאיזה צעצוע אשתמש כשבעצם אפילו עוד לא נפגשנו.. יש רק הרבה מאונני ומאוננות מקלדת .. |
|
קטלב(מתחלף) |
לפני שנתיים •
15 ביולי 2022
לפני שנתיים •
15 ביולי 2022
קטלב(מתחלף) • 15 ביולי 2022
אני רק שאלה.
אלו שהם לא מאונני מקלדת, עם מה הם אמורים לאונן? |
|
Kitty frank |
לפני שנתיים •
15 ביולי 2022
לפני שנתיים •
15 ביולי 2022
Kitty frank • 15 ביולי 2022
קטלב כתב/ה: אני רק שאלה.
אלו שהם לא מאונני מקלדת, עם מה הם אמורים לאונן? אני בעיקרון מעדיפה לאונן על איזו ברך או שוק. להתחכך כמו כלבה. |
|
קטלב(מתחלף) |
לפני שנתיים •
15 ביולי 2022
לפני שנתיים •
15 ביולי 2022
קטלב(מתחלף) • 15 ביולי 2022
Kitty frank כתב/ה: קטלב כתב/ה: אני רק שאלה.
אלו שהם לא מאונני מקלדת, עם מה הם אמורים לאונן? אני בעיקרון מעדיפה לאונן על איזו ברך או שוק. להתחכך כמו כלבה. א. לב! ב. עם זה עם עוד מישהו, זה סקס. לא אוננות. גם אם רוכבות על מקלדת. |
|
FunNMore(מתחלף) |
לפני שנתיים •
15 ביולי 2022
Re: מי שעושה גוסטינג הוא בהכרח מאונן מקלדת?
לפני שנתיים •
15 ביולי 2022
FunNMore(מתחלף) • 15 ביולי 2022
קרה לי אותו מקרה במדוייק לפני כחודש לערך - גם זוג גם גבר - גם האשה בחופשה , בולללל
|
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
15 ביולי 2022
Re: מי שעושה גוסטינג הוא בהכרח מאונן מקלדת?
לפני שנתיים •
15 ביולי 2022
WitchFuneral(שולט) • 15 ביולי 2022
FunNMore כתב/ה: קרה לי אותו מקרה במדוייק לפני כחודש לערך - גם זוג גם גבר - גם האשה בחופשה , בולללל
אוי ואבוי, זאת אשכרה תופעה? איזה גועל נפש. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני שנתיים •
16 ביולי 2022
לפני שנתיים •
16 ביולי 2022
ArchAngel(שולטת) • 16 ביולי 2022
אנשים שעושים גוסטינג לא בהכרח עושים את זה מתוך רוע גדול בכוונת תחילה להזיק לך.
עולם הבדס"מ הוא עולם שמעורר תחושות אמביוולנטיות רבות. מצד אחד אנשים, במיוחד אלו בתחילת דרכם בו, מרגישים שהם מאוד נמשכים לפנטזיות שלהם, ומצד שני הפנטזיות האלו מעוררת סלידה/פחד/גועל/בושה. כשהם חרמנים כל המגננות יורדות, הם משוכנעים שזה הדבר שהכי בא להם עכשיו, וההתנהגות שלהם היא מתלהבת בהתאם. אבל יום למחרת כשהם "נרגעו" קצת, והם חושבים על זה בצורה מנותקת מחרמנות, זה מעורר בהם תחושת רתיעה ולכן הם מנסים להתנתק ולהכחיש שזה בכלל קרה. והם לא יסבירו שזה לא מתאים בדיוק כי להתעסק בזה זה להודות בתחושות שהם מנסים בנואשות למחוק מהתודעה. אבל כמובן שזה לא פתרון טוב וזה חוזר על עצמו. כי הפנטזיות שהם מנסים להכחיש מעצמם הן חלק מהם, והן יחזרו שוב ושוב ושוב. עצתי היא לבחור בפרטנר שמתקבל הרושם שעבר תהליך וקיבל את עצמו. או לכל הפחות, לנסות על אף הקושי וכעסים (המובנים מאוד) להסתכל על גוסטינג בשלבים ראשוניים כבעיה של הצד השני עם עצמו. לפחות עבורי, זה פחות מתסכל כשאני מבינה שזו בעיה של הצד שני שהוא לא שלם עם עצמו ולא שלי. |
|
טלי35(שולטת) |
לפני שנתיים •
16 ביולי 2022
לפני שנתיים •
16 ביולי 2022
טלי35(שולטת) • 16 ביולי 2022
ארכייייייי חזרתתתתתתתת!!!!
|
|
ScatNerd |
לפני שנתיים •
16 ביולי 2022
לפני שנתיים •
16 ביולי 2022
ScatNerd • 16 ביולי 2022
אני עובד בשיטה הפוכה. מי שיוצר איתי קשר כדי "לאונן מקלדת" מקבל את אותו המטבע בחזרה וגם חוטף ממני גוסטינג בסוף.
הנעלם לנעלם פטור מי שנופל עלי בד"כ מתחרט על זה (איך נפלתי על המוזר הזה..). 😄 |
|