|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
כשאשה תכתוב את זה
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
איה74 • 12 בדצמ׳ 2025
הוא כתב/ה: וכשאשה תציין שהיא מינית היא גם חסרת סבלנות וזה "דוחה"?
רצוי לא לשליך את הנסיון האישי שלך על כל מי שיש לו דופק רוב הסיכויים שהיא תקבל תשומת לב מאד מסויימת. |
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
Re: כשאשה תכתוב את זה
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
ברייה{לא!!!מחפשת} • 12 בדצמ׳ 2025
איה74 כתב/ה: הוא כתב/ה: וכשאשה תציין שהיא מינית היא גם חסרת סבלנות וזה "דוחה"?
רצוי לא לשליך את הנסיון האישי שלך על כל מי שיש לו דופק רוב הסיכויים שהיא תקבל תשומת לב מאד מסויימת. כשאני עוברת ברחוב הישראלי, אני מקבלת תשומת לב מאוד מסוימת. זה לא סותר את העובדה שהכרתי את החצי השני שלי על המדרכה ליד המכולת של גבריאל הבוכרי. 😂 |
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
ציפור • 12 בדצמ׳ 2025
כן. זה דוחה. והטיעון הילדי שלך ״היא גם עשתה את זה״ ממש ממש לא תורם לתדמית הבוגרת שלך.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לכתוב על עצמך (בין היתר) שאתה אדם מיני, זה דוחה?? 😳
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
meliodas • 12 בדצמ׳ 2025
ציפור כתב/ה: איזה נחמדים כולם שענו לך.
גבר שהוא מכלול יודע למצוא מה שהוא מחפש בלי להיות דוחה בפרופיל שלו. בהצלחה. |
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 12 בדצמ׳ 2025
כל אחד כאן מיני, וכל אישה פה מקבלת הודעות שמצהירות על המיניות של גברי האתר ברמה כזו או אחרת, וגם נתקלת במלא פרופילים שככה בחרו להגדיר את עצמם.
רוצה לבלוט מבעד לכל היתר? תכתוב על עצמך משהו אחר. לציין "אני מיני" זה כמו לציין "אני מחרבן". וואלה, חלק ממך, וכולם עושים את זה כל יום, טבעי לגמרי. אבל להצהיר את זה כהצגה עצמית מעיד שאתה לא כזה הפעלת שיפוט חברתי, ולא מבין שזה לא משהו שמעורר נשים לשמוע. וזה מוריד מהרצון להכיר. אחד הדברים שגברים צריכים להבין לגבי נשים זה שלא מעניין אותן שגבר כלשהו מצהיר שהוא רוצה סקס או סשן. מה שמעניין הוא להיתקל בגבר שיודע "לכבוש את יצרו" לעומת אלפי החרמנים מסביבנו, שיודע לעניין, לסקרן, לפתח שיחות, וזה מה שיגרום לנו לבחור ספיציפית בו כדי להגשים איתו אקט מיני כלשהו. וכשמדובר בשולטת, זה מה שמעורר את הרצון "לכבוש" אחד כזה ושהוא יהיה ספציפית שלנו. אז כשאתה מתחיל מלדבר על סקס עוד לפני שנוצרה אינטראקציה זה לא יעורר אף אחת מינית, התשובה כמעט תמיד תהיה "לא" גם אם אותה בחורה חולקת איתך את אותם הקינקים. רק אם אתה כגבר עושה לה משהו, אז יתעורר הרצון המיני בך. מתוך הכימיה ביניכם אתה תוכל לראות אם אתם באותו הראש, אבל תתחיל מלייצר את הכימיה הזו במקום לחפש את הסקס. בדיוק כמו שבחורה שמחפשת להתחתן תתקל רק בסירובים אם במקום להכיר את הגבר שמולה היא תתחיל מלדקלם לו "שהשעון הביולוגי שלה מתקתק" ותתאר לו באיזה אולם הם יתחתנו, בטח אם עוד לפני שנפגשו אפילו לדייט אחד. |
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 12 בדצמ׳ 2025
ועכשיו ברצינות,
אין משהו ש"לא לגטימי" לכתוב בפרופיל שלך לדעתי. תכתוב מה שבא לך. תכתוב שאתה אוהב לזיין כבשים אם אתה רוצה. אבל קח בחשבון, שלכל דבר שאתה כותב או לא כותב יש השלכות. חיוביות, שליליות, לא משנה. הן שם. |
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
meliodas • 12 בדצמ׳ 2025
תודה רבה על התגובות המסקנות הן שיש מעט שיכולות להבין את זה פשוטו כמשמעו = אדם סבבה והכל שבין היתר מיניות זה משהו שחשוב לו מאוד..
וכנראה שהרוב יראו בזה דבר שלילי או שאולי מרמז על מישהו שמחפש רק סקס.. אולי יש באמת אפשרויות לרמז על זה בפרופיל.. נראה.. כנראה שאמשיך בלגשש ולהבין תוך כדי שיחה וכן הלאה.. 👍 |
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
ברייה{לא!!!מחפשת} • 12 בדצמ׳ 2025
ציפור כתב/ה: לפרלין,
מיני זה לא דוחה. כולנו מיניים (אצל חלק זה מעובד יותר ואצל חלק פחות). לכתוב שאתה מיני בפרופיל זה מגיע ממקום אחד בלבד, אדם שרוצה לוודא שכל מי שיהיה איתו באינטראקציה, יהיה ״מיני״ גם הוא. זה ממש כמו שאני אגיד בפרופיל שאני רוצה ילדים. זה בהכרח שולח מסר שאם אתה לא רוצה ילדים, אל תדבר איתי. אבל מיניות זה משהו שנבנה ביחד במערכת יחסים. אתה מגיע עם סט כלים לתוך האינטראקציה ואז ביחד הסט הזה מקבל ביטוי שלא היה מקבל אחרת. אף אחד לא יכול מראש לדעת איך יתבטא סט הכלים הזה עד שהוא לא יבוא לכדי מימוש (עם האדם הנוסף). מה הטעם לכתוב ״יש לי סט כלים של אדם מיני״? מה זה נותן לך? זה לא אומר כלום עד שלא בדקת את זה יחד עם האדם השני. ואם אתה לא יודע לבדוק את זה בפועל עם עוד אדם, אתה, אתה הבעיה. הכרתי כל כך הרבה גברים שטענו שהם מיניים אבל לא ידעו מאום על איך ליצור מרחב מיני. ובעיקר חיכו שהצד השני יעשה את זה. לכתוב את זה בפרופיל זה ניסיון כושל ליצור סנן ולחסוך זמן אבל כל מה שזה עושה, זה לשים אותך באור של אדם חסר סבלנות שמחפש מין ולא יודע איך לייצר אותו בצורתו הטבעית. זאת הסיבה שזה דוחה. מיניות היא כל כך הרבה יותר מהיכולת שלי להגיד על עצמי שאני כזאת. ציפור, מה שכתבת בעצם מייתר את רעיון הפרופיל כולו. כי אם כל דבר שאכתוב, כולל מה שמאפיין אותי, או מה שאני חושבת שאני מחפשת, לא ייחשב תקף עד שיתברר במפגש עם אחר, אז למה בכלל לכתוב אחד? ואגב, לא כולם מיניים. ויתרה מכך — לא כולם מגדירים את עצמם כמיניים, למרות שהם כן. המקום שהמיניות תופסת בסדר העדיפויות ובמרחב המחשבתי שונה מאדם לאדם, והוא לא תמיד קשור לפרטנר. ההנחה שכן, כלומר, שהמקום שהמיניות תופסת אצל כ״א מאתנו ייקבע יחד, עלולה ליצור עיוות רגשי עמוק. אישה שנמצאת עם גבר שפחות מחובר למיניות שלו, לא תחשוב מיד “אולי יש בינינו שוני” והמחשבה הראשונה שלה תהיה: “אני לא מושכת אותו.” אחריה, כמובן, יבואו כל השאר: “אני כנראה לא מספיק רזה, לא מספיק יפה, לא מספיק בכלל.” ומשם קצרה הדרך לשתיקה, כי במקום להבין שמדובר בשוני רגשי, נוירולוגי, או פשוט אישי, היא תחיה בתחושת אשמה. והוא — בתחושת כישלון. אנחנו אולי לא מפרשים מושגים באותה הדרך. אבל זה נכון לכל מילה, לא רק ל”מיניות”. גם המילה “שולחן” היא מושג. אם את תדמייני מבנה עגול מעץ, אני אולי אדמיין פלטת זכוכית משושה על רגל ממתכת. ועדיין, עצם זה שהמושג קיים, מאפשר לנו להתחיל לדבר. לא תמיד נקלע בול ולא תמיד נצליח להסביר את עצמנו, אבל עצם הניסיון לתאר את מי שאנחנו במילים, גם אם גולמיות, הוא לא ניסיון סינון. הוא תחילתה של הבהרה עצמית. וזה כבר שווה משהו. ועכשיו על גברים שכותבים “אני מיני”: לא, זה לא תמיד אומר שהם רודפי זיונים, לפעמים זה אומר שהם מחפשים מישהי שלא תיבהל מעוצמת המשיכה, שמבינה שהמגע הוא חלק מהשפה, ואינו שמור לחלון זמן ספציפי. שיש להם דרך להיות נוכחים, פיזית ורגשית, גם יחד, ושזה חלק מהם. לא כל מה שיש בהם, אבל חלק בלתי נפרד. אז אם יש עומק, המיניות לא מבטלת אותו, אלא מעניקה לו נופך נוסף. ומישהו שמחפש לגעת, לא רק בעור, אלא גם במה שמעבר, לא צריך להתנצל על זה. הוא רק צריך למצוא מישהי שמבינה, שהמילה “מיני” לא אומרת “אני רוצה הכל עכשיו”, אלא לפעמים פשוט: ״גם כשאנחנו מצחצחים שיניים בבוקר, היא עדיין שם. ואם גם את רואה אותה כמוני, בואי נבחר לה מברשת שיניים״. |
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
הוא(שולט) • 12 בדצמ׳ 2025
יש אנשים שהם הן א- מיניים יש שמכורים למין
זו סקאלה מאד רחבה ולא דיכוטומית. גם אנשים שהם לכאורה מיניים זה מאד דינמי תלוי זמן ועוד פרמטרים ולא מצב קבוע הגבתי בציניות לעצם הפוסט שהוא מובן מאליו לגיטימי לציין הכל כולל הכל. מענין מה זה אומר על עולמך המיני כשהדמוי שבחרת מין שוה חירבון. כשמין ומיניות זה הכח הכי חזק ומרתק של הטבע הכל מתחיל ונגמר איך לא בחינוך מזל שחינוך רע ניתן לתקן ולשפר |
|
|
|
|
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
12 בדצמ׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 12 בדצמ׳ 2025
מחליקה שמאלה שניה אחרי שאני קוראת
"אני אדם מיני בפרופיל" רק מדמיינת בראש גבר חרמן עלוב שהז מנהל אותו. מניחה שרוב הנשים מרגישות כמוני ואצלי מיניות זה בטופ. |
|
|