סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מתחת לפרווה

הותיק המדדה מהאינקוויזיציה של חנות התקליטים.
מכוון להדוף את השחצנות בזוהמתם החולנית של גברים עם ליהוגי אמצע החיים מהתקופה המאוחרת שלי.
(ג׳יימס מרפי)
לפני 15 שנים. 3 בפברואר 2009 בשעה 14:30

טוב ועכשיו אני אנסה לכתוב את הפוסט שמתרוצץ לי בראש כבר כמה ימים.

בסרט הביזארי "קטיפה כחולה" של דייויד לינץ' יש שורה חוזרת, שנאמרת על ידי זמרת הבארים הזנותית המזוכיסטית וההזויה במבטא זר כבד, על הגברים ששכבו איתה והתעללו בה :
"He put his disease in me".

השורה הזו מהדהדת לי בתודעה בימים האחרונים, משתקפת לי מזוויות שונות, בהדים, צללים, והחזרים. אני חושב על איך מאהבים מטביעים את חותמם זה בזה, וכאילו מדביקים ב"מחלתם" את אהוביהם.

יש לי המון דוגמאות.
הראשונה שמזדקרת כמגדלור שטני היא השינוי הניכר שמופיע בבחורות שאני יוצא איתן לאחר תקופת הקשר. פתאום הן נהיות פמדומיות, משוחררות מינית והבעתית, אקסהבציוניסטיות, אך גם מתקשות למצוא סיפוק אמת ולהתרגש ולהאמין בטוטאליות. הדבקתי אותן במחלתי.

גם אני נדבק במחלותיהן. השולטות בכלוב הן אלו שהפכו אותי למתחלף. (עד אז הייתי נשלט). מאז אני רק הולך ונהיה יותר גרוע. פעם הייתי ידוע בשליטה העדינה והמתחשבת שלי, אבל אז הכרתי את הפיינליסטית שעשתה בצפר לכל הנשלטות שהכרתי עד אז. היא היתה בטון מזויין, ותבעה עוד ועוד כאב והשפלה ורק אהבה אותי יותר כשהייתי אכזרי ורע. שי פוט הר דיזיז אין מי.

אז עכשיו יכול לקרות מצב כמו בשבת האחרונה, שקפצה אלי שכנה חמודה וסקסית שהכרתי בכלוב לביקור נימוסין, פגישת הכרות ראשונית, ישבנו שעה ודיברנו, ואז התחלתי למזמז אותה חרף ביישנותי הטבעית. מזמוז בסיסי כזה של הפגנת יחסי שכנות טובה. ליטופים עדינים ומעוררי מתח, קצת משיכות בשיער וצביטות בפטמות, כמה סטירות מדודות מאוד וספנקים בתחת. באמת בקטנה, אבל אז אחרי כ12 דקות הבחנתי שהיא נראית קצת נסערת.
"את פוחדת ממני?" שאלתי...
"כן!"
"למה?"
ואז היא ענתה פעורת עיניים ומתנשפת : "כי אף פעם לא הרביצו לי כל כך חזק".

אז פתאום אני קולט שאני כנראה על צדדים קיצוניים יחסית של הסקאלה, וגם הולך ומקצין.
שוחחתי על זה עם האקסית (שגם שרטה אותי עמוק והיטב, הקצינה אצלי הרבה צדדים, ויצרה בי הרבה שינויים...) והיא אמרה שגם היא מתקשה להגיע לסיפוק מחד, ומנגד הרעב לפעמים מעביר אותה על דעתה. גם היא הבינה שהיא קשה לסיפוק, כפי שאני הבנתי על עצמי.

ולפעמים אני תוהה ודואג, האם זה מעגל שאי אפשר לצאת ממנו. האם ה"מחלות" הללו הן טרמינליות, אנחנו הולכים ומתעצבים כלוחמי אהבה נצחיים, וככל שתהליך האימון, החישול, וההתמקצעות מעמיק, כך גם הקרבות שאנחנו מנהלים נהיים קשים ואכזריים יותר, וקשה לנו למצוא יריבים ראויים.

הסיטואציות שאנחנו מייצרים, המשחקים המתוחכמים שאנחנו הוגים... רק כדי להרגיש את הלב.

הזייה​(נשלטת){Tיפוס} - המשפט האחרון בפוסט נראה לי ממצה את העניין כולו.. לפחות בעיני.
לגבי הדבקויות במחלות, קרה לי ואני דווקא מוצאת את העניין משעשע. מאקס שלי נדבקתי במחלת ה"הוא היה מושלם בשבילי, למה עזבתי אותו". אמנם זה הותיר אותי מתוסכלת אבל זה היה רגש חדש בשבילי, חרטה שאחרי פרידה שאני יזמתי. געגוע כזה של הרס עצמי בשקל. אז נדבקתי, לא נורא.. יעבור!
לפני 15 שנים
Succubus​(אחרת) - הבלוג שלך הרבה פעמים גורם לי להודות למזלי הטוב שעשה אותי לא יותר מאשר ונילית קינקית. כל כך מעט נדרש לי כדי להרגיש את הלב, ויש לי הרבה מרחב להסלים אליו, במקרה של התקהות החושים. לך אין.
לפני 15 שנים
שומרת​(אחרת) - לדעתי אנשים מסויימים בוחרים להגיע לסף ריגוש מסויים ומתרגלים אליו. תמיד הם יכמהו בתוך תוכם לעוד אבל מסיבות אלו ואחרות הם יבחרו, אם במודע ואם לאו, אם מתוך צורך עז פחות ואם מתוך פחד, או פשוט מתוך פרספקטיבה מוגבלת וחוסר באופציות להתפתחות, להשאר במקום המוכר. אחרים, לעומתם, מתוך נסיבות חיים כאלה או אחרות, זקוקים ו/או בוחרים להעצים את רמת הרגיושים ולחוות חוויות נוספות. אני חושבת שאתה נמצא בחברת אנשים טיפה יותר קיצוניים וכבר אינך רגיל לאותם אנשים השייכים, בעל כורחם פעמים רבות, לקבוצה הראשונה. ההתקלות באותה שכנה חביבה פשוט עוררה אצלך את ההבנה על הדרך הארוכה, והטובה לדעתי, שעברת. פשוט צריך לזכור שאנשים שאנו פחות מכירים צריך לבדוק טוב טוב איזה דרך הם כבר עשו ואם הם מעוניינים להמשיך ולהתפתח....הכל בסדר. גם את השריטות אתה קיבלת באהבה לדעתי, וגם הן.
לפני 15 שנים
פרלין​(נשלטת){ש} - אבל מה, אי אפשר פשוט להרגיש את הלב כי אוהבים?
לפני 15 שנים
immortal​(נשלטת){MrMiller} - you put your disease in me indeed!

By the way. Mommy loves you...
לפני 15 שנים
Dominiqua Shiraz - זה המשפט האחרון שנטמע בי. זהו, בדיוק.
לפני 15 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י