בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Venus in Fursחשבון מאומת

מתחת לפרווה

God is in every petal of every wildflower
Every raindrop that quenches the thirst
Of beautiful planet Earth
לפני 12 שנים. יום שני, 10 בנובמבר 2014 בשעה 12:39

 

אם חשבתי שהשטיפה שקיבלתי על המפגש עם האקסית בשיחת הצהריים עם הבי-אפ-אפית אתמול היתה חריפה, זה עוד היה כלום לעומת האש והגופרית שהמטיר עלי אסף באוטו כל הדרך לכדורסל : ״אתה אפס! אין לך עמוד שדרה!! אתה מכור ויש לך תירוצים מפגרים של נרקומן!!! אתה לא תצא מזה בחיים, אתה לא יכול לעשות כלום בעצמך!!!! אתה חייב טיפול חיצוני באופן מיידי!!!!!״ ... ציחקקתי והודיתי לו על הנימה המעצימה בדבריו. אבל לאחר ששלטתי בריבאונד והייתי אגרסיבי ונועז ועזרתי לקבוצתי לנצח ברוב המשחקים, אפילו הוא נאלץ להודות שאני לא נראה כזה עגמומי למרות הכל. אלמלא הייתי חושב שיש איזה 12% סיכוי שזה איכשהו יסתיים בסוף בהפי-אנד מגה-רומנטי, כנראה שהייתי מרפה לגמרי כבר מזמן. בינתיים צריך איכשהו לחיות עם זה, כמו עם סרטן. 😄 אני בוטח בדרך שאני הולך בה שתביא אותי למקום טוב, יהיה אשר יהיה. 

יחצ״ן אחד שהומלץ לי סירב לייצג אותי לאחר ששמע את ״תני לי״... אמר שהוא לא יכול לעמוד מאחורי מסר כזה. (״תני לי להרוס אותך/לקלקל לך ׳תפנים/אם את בודדה או מחפשת ריגושים...״) . הוא הוסיף ואמר שהבחורה שעובדת איתו שומעת מוסיקה בכל שעה שהיא ערה, והיא נחשפת להרבה טקסטים חריפים, ואפילו היא הזדעזעה מזה. חייכתי חיוך רחב והודיתי לו על הדוגרי. והרגע בעודי כותב התקשר יחצ״ן אחר, שהומלץ לי בחום והוגדר כ״שחקן נשמה״ (ושגם החליף איתי גסויות כשהתקשרתי קודם לעשות פולו-אפ), ואמר בקול נרגש ש״זוג גנרלים״ הרשים אותו עמוקות, ושזה מאוד נדיר שזה קורה. קבענו פגישה. :)

הבוקר סגרתי הופעה מלאה באוזן בר ב22 בדצמבר !!! 😄 עם עדי זילברברג האדיר והנצחי ואדם בן עזרא הסנסציה הבינלאומית (שעובד איתי כבר 12 שנה... בינתיים נהיה כוכב, ובילה את החודשים האחרונים בהופעות ברחבי העולם עם אחינועם ניני). 

וכשעליתי על המשקל הבוקר במכבסה כמנהגי כל פעם שאני מביא את הבגדים, הספרות חייכו אלי במשקל הנמוך ביותר שהייתי בו מאז 2007. ירדתי 7 קילו משיאי לפני חצי שנה, ו4 בחודש וחצי האחרונים. יש גם יתרונות ללב שבור. :)

 

 

לפרסום זה יש תגובות, הרשמ/י או התחבר/י כדי לקרוא ולהוסיף תגובות.

הרשמ/י התחבר/י