טוב.
היום בלוג רציני.
חשפתי די הרבה דברים בבלוג הזה במשך השנים,
וגם נפתחתי לגבי הרבה מהדברים הקשים שעברו עלי בחמש השנים האחרונות עם החברים פה.
אבל עדיין יש משהו שכמעט ולא סיפרתי לאף אחד,
וזה שיש לי הפרעת אכילה.
זה אולי יסביר להרבה מהאנשים שמכירים אותי את הסיבה למה אני כל כך מלא תיעוב ושנאה עצמית ושאר ירקות רגשיים רקובים לגבי עצמי, ולמה אני תכלס לא מצליח אף פעם לקבל מחמאה.
עכשיו סוף סוף אני מטפל בבעיה הזו בצורה רצינית, וחלק מזה זה להכיר בעובדה שיש בעיה.
אני נמצא עכשיו בשיקום יום ובקבוצה מיוחדת לנושא, ועובד עם דיאטנית להפרעות אכילה ורופאה מטפלת.
אני חושף את זה, כי אני רוצה להוציא את זה החוצה לאור, להפסיק להחביא את העובדה הזו, וגם להתשמש בבלוג הזה ככלי לחלק מהטיפול עצמו.
אם לומר את האמת, מאוד פחדתי לכתוב את הבלוג הזה(ותודה לסנוצי שעזרה לי להבין שזה חשוב יותר) בעיקר בגלל שהפעם היחידה שנתתי איזה שהוא איזכור לנושא הזה אצלי(בלוג שנכתב ונמחק מאוחר יותר) התגובות שקיבלתי כללו בעיקר דברים כמו "האם אנחנו צריכים לצפות לניתוח לשינוי מין בקרוב?"
אז, שתדעו, הפרעות אכילה קורות גם לגברים.
כרגע סטטיסטית זה גבר אחד על כל שבע נשים.
אבל זה קורה, וזה לא פחות נוראי ולא פחות סבל, לפעמים אפילו יותר, כי בחברה שלנו זה מתקבל כשלאישה יש הפרעת אכילה, אבל כגבר אתה נתקל בהרבה אנשים שחושבים שאתה פשוט מחפש תירוץ ללהיות שמן.
וזה הכי כואב.
כי אתה מתחיל להאמין בזה בעצמך.
אז לא.
באמת.
no more.
אני שם את הקלפים על השולחן לגבי מי ומה אני, כי נמאס לי להרגיש שאני צריך להחביא משהו.
ולגבי הבלוג.
אני החלטתי להשתמש בו ככלי טיפולי.
אנחנו צריכים לעשות יומן אכילה, ולעקוב אחרי התפריט.
החלטתי שאני רוצה לעשות את זה כאן.
לכתוב כל יום איזה פוסט קטן(וככה גם להתרגל חזרה לכתוב, מה שהיה חסום אצלי תקופה כבר)
ואז לכתוב את הדיווח היומי על מה אכלתי.
וכן אני בכוונה עושה את זה פומבי, כי זה בדיוק ההפך מהאכילה המוסתרת וכל ההרגלים הרעים של לשמור בפנים.
ככה אני אצתרך להתמודד עם זה באור היום, לטוב ולרע.
אבל להתמודד.
אז הנה הולך פעם ראשונה.
20 בינואר-יום שלישי.
בוקר:
יופלה מוקה(3 אחוז, לא מרשים לנו כבר 0) בתוספת כוס של דגנים מלאים עם שקדים ודבש.
ביניים- כריך עם קוטג'
צהריים:
(אני מחלק את ארוחת הצהריים שלי לשניים)
צהריים קטנה(בשיקום)- סלט עם כף טחינה, שני פרוסות לחם.
צהריים גדולה- בקר בסצואן, פתיתים, ירקות מבושלים, 2 תפוחי אדמה קטנים, סלט.
ביניים- פריכיות סובין מלאות עם גבינה לבנה וזיתים.
ערב:ביצה, טונה, סלט, שלוש פרוסות לחם
לילה- מעדן 3 אחוז.
וזהו.
זה היום.
מחר יהיה חדש.
לפני 15 שנים. 20 בינואר 2009 בשעה 22:24