סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הנוף בסוואנה שלי

מילים מילים ואת משמעותן, יבוא לו גל ישטוף אותן.
לפני 15 שנים. 7 במרץ 2009 בשעה 12:36

התלהבתי מהעניין של תבשילי קדירה ואתמול פסעתי לקצב שלי והתעניינתי בנתחים משובחים לתבשיל קדירה. לבסוף נבחר שילוב של אסאדו (צלעות בקר) ונתח מספר 3 (ליד החזה). שני הנתחים מתאימים לאותו זמן בישול בין שעתיים לשלוש. כל הבית שלי התמלא ריחות, ועוד שעה תגיע אלי גרושתי והחבר שלה וכמובן גם הילדים. עושה את הרושם שגם הגדול יבוא.
קניתי גם נתחי אוסובוקו (עצם הרגל ומסביבה השריר אחורי) לפעם הבאה.
כל מיצי הקיבה שלי מפעפעים. יאמי.

יערה46 - בתיאבון :)

עוררת בי רעב
אלך לאכול את הג'חנון שלי
לפני 15 שנים
צ'יטה​(שולט) - ברוכה הבאה לבלוגי המלכה יערה
צפיתי בתמונות של סשן היומולדת שעשית ואהבתי.
בתאבון
}{
לפני 15 שנים
מקעקעת - ראבק...
הריח הגיע עד לכאן....

בבקשה, הכתובת של הקצב... :-)

}{
לפני 15 שנים
צ'יטה​(שולט) - ;-)
נו יאללה בואי
}{
לפני 15 שנים
יערה46 - תודה צי'טה :)
לפני 15 שנים
צ'יטה​(שולט) - בבקשה
}{
לפני 15 שנים
כובש יצרה​(שולט) - אישית לא הייתי משתמש באסדו לתבשיל קדירה הוא טעים יותר בתנור כצלי או על האש, לפחות לטעמי.

אני מעדיף בשר מס 7 לבישול איטי וארוך כמו חמין או תבשיל קדירה ואוהב להוסיף מעט נקניק של חזיר מעושן שנותן טעם מיוחד לתבשיל. לשומרי כשרות אפשר להסתפק בכל בשר מעושן.
לפני 15 שנים
צ'יטה​(שולט) - ברוך הבא לבלוגי, כובש יצרה
וואללה, תמיד מוכן ללמוד
תודה
לפני 15 שנים
כובש יצרה​(שולט) - אגב אוסובוקו, בשר מס 8 הוא הבשר מאזור הירך שמשם בא האוסובוקו וגם הוא נפלא לבישול איטי וארוך.

טיפ: באם אתה אוכל לא כשר אז באיטליזים מסוימים, בעיקר כאלו שממוקמים בשווקים, אפשר למצוא בשר בקר לא מעובד (שלא עבר הכשרה) מס 8 עם עצם. תבקש מהקצב לפרוס לך את הבשר לרוחב העצם ויש לך חתיכות אוסובוקו במחיר סביר בהחלט. אמנם הוא פחות טעים מאוסובוקו עגל מבשר טרי אבל בבישול בקדירה הוא בטעם סביר בהחלט.
לפני 15 שנים
צ'יטה​(שולט) - 7... 8... 9... 10....
תודה
לפני 15 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י