לפני 15 שנים. 7 במרץ 2009 בשעה 12:36
התלהבתי מהעניין של תבשילי קדירה ואתמול פסעתי לקצב שלי והתעניינתי בנתחים משובחים לתבשיל קדירה. לבסוף נבחר שילוב של אסאדו (צלעות בקר) ונתח מספר 3 (ליד החזה). שני הנתחים מתאימים לאותו זמן בישול בין שעתיים לשלוש. כל הבית שלי התמלא ריחות, ועוד שעה תגיע אלי גרושתי והחבר שלה וכמובן גם הילדים. עושה את הרושם שגם הגדול יבוא.
קניתי גם נתחי אוסובוקו (עצם הרגל ומסביבה השריר אחורי) לפעם הבאה.
כל מיצי הקיבה שלי מפעפעים. יאמי.