ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

enjoy the silence

בלה, בלה בלה, בלה!
לפני 16 שנים. 29 באוקטובר 2008 בשעה 13:34

כרגע הכנתי אורז במיקרו. ידעתם שזה אפשרי?!

ואני לא יודעת למה הסכמתי, למה אני ככה נחמדה... אולי אין לי זמן? אולי זה סתם יפריע? ומה אלמד אותו??
עוד כמה חודשים אסיים את העבודות ואתחיל לעשות שעורים פרטיים. אני מקווה שלא יהיה לי קשה מידי להתחיל מעכשיו. אחד בשבוע ככה...

ואתם יודעים..שאתמול לא ראיתי אותו. והיום לא ראיתי אותו. ומחר אראה אותו רק ממש מאוחר בערב?
זה נראה לכם הגיוני ככה?
אני בנאדם חלש
אני צריכה חום וחיבוקים

Whip​(שולט) - המלצה, אם את אוהבת - במקום חלק מהמים לשפוך פנימה פחית של חלב קוקוס. את היחס אני לא זוכר, חפשי ברשת.
יוצא אורז בניחוח מדהים,
שאולי קצת יקל על הבדידות הזמנית :(
לפני 16 שנים
silence​(נשלטת) - שום דבר. אולי רק הרים של סוכריות גומי. וגם זה לא בטוח.
תודה על הרעיון....
לפני 16 שנים
אלעד(שולט) - שמעתי שאם עושים את זה נכון זה יוצא יותר טוב מסיר על גז.
וגם לא נדבק או הופך לעיסה.
העקרון זה לשים בפיירקס סגור למיקרו כוס אורז כף שמן (רצוי זית) 2 ורבע כוסות מים רותחים ואפשר להוסיף כל תוספת שרוצים לתיבול, 15 דקות במיקרו ויצא לך אורז מושלם...

אישית אני פרימיטיבי , מעדיף סירים...
לפני 16 שנים
silence​(נשלטת) - משהו ברעיון של שולט נשמע לי פרימיטיבי, אז מן הסתם שתעדיף סירים (לאו דוקא במובן הרע, בכל זאת...אני פה)
וגם אני מעדיםה סיר, אבל נגמר הגז...
ואורז מלא מסתבר, לקח לי בסביבות ה 25 דקות!!
לפני 16 שנים
אלעד(שולט) - מי שלא מזמין גז בערב שבת שלא יתפלא אם נגמר לו בשבת.... :-)))
בכל מקרה 25 דק' נשמע קיצוני, יש מצב שהמיקרו שלך קצת עייף.

לא נורא בפעם הבאה תעשי פירה ;-)
לפני 16 שנים
silence​(נשלטת) - אורז מלא זה לא צחוק...
לפני 16 שנים
אלעד(שולט) - צודקת
אורז מלא זה עניין מאוד רציני.
אסור להקל בו ראש, לחפף או לעגל פינות.
לפני 16 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י