לפני 4 חודשים. 6 ביולי 2024 בשעה 2:27
חצילים זה כמו גויאבה וכוסברה. או שאוהבים או שמוכנים למות מהריח. אני אוהבת חצילים. היה לי פעם בן זוג שאהב לבשל/לטגן/לאפות/לאדות חצילים בכל הצורות והסגנונות. אפילו הכנו פעם ארוחת ערב (טוב, "הכנו" זו לא בדיוק המילה, הוא הכין ואני רק שטפתי כלים), על טהרת החצילים, וארחנו חברים שאוהבים חצילים. בדרך כלל אני מתעלמת מארגז החצילים בסופר, רוב הזמן אין לי מושג איפה הם שוכנים, אבל קרה שחציל שמנמן קרץ לי ואמרתי לו "בוא". טיגנתי אותו בפרוסותיו, הוספתי טחינה ושום כתוש ונשנשתי. זה הזכיר קצת את הטעם של פעם אבל ריח הטיגון בבית שרוצים להדליק בו מזגן, לא משהו, ואני חושבת שאתעלם מהקורץ הבא.