לפני 10 שנים. 28 בינואר 2014 בשעה 10:36
על הכיריים: שקשוקה. שתי ביצים. אפשר להריח את הפלפלים החריפים מטפסים למעלה עם האדים.
מקינטה. כמה דקות מאוחר יותר הקפה ימזג והחלב יוקצף והקפוצ'ינו יוגש.
בתנור: לחם. מתחמם בחום נמוך.
על השולחן: סלט ירקות קצוץ. סלט עגבניות שרי. סלט טחינה ביתי עם הרבה פטרוזיליה. אבוקדו. גבינות. סחוג תוצרת בית - אחד אדום ואחד ירוק. מיץ תפוזים שנסחט דקה קודם לכן. כוס מים.
בצד: עוגיות שוקולד, עוגיות שוקולד צ'יפס, טראפלס שהגיחו מהמקפיא.
לקינוח: זיון איטי ומענג.
ככה צריך לפתוח את הבוקר. אני רק מנסה לשמור על המוניטין שלי.