שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

דוב(ר) ההרמון

אתמול היה דוב ויהיה גם מחר.
הכי דוב בהרמונה של הגבירה.
לפני 4 שנים. 9 ביולי 2020 בשעה 13:21

יש משהו בשילוב המדוייק בין 2 ניגודים משמעותיים
דיוק שהופך את המפגש למרהיב ועמוק יותר ממה שניתן לתאר, בטח מכל אחד מהם בנפרד. 
עכשיו, נניח, הולך קרמל מלוח. 
אבל גם חריף מתוק או חמוץ מתוק.
אבל הכי חזק וטוב- זה רוך וקושי.
במינון המולקולרי שיש אצלך, גבירתי. 

Kitty frank - קראת את 'זה לא ספר בישול'?
לפני 4 שנים
rosso​(נשלט){Milonga} - לא שמעתי על זה.
על ספר בישול אני מתכוון...אצלנו בתפוצה בישלו מהעין :-)
לפני 4 שנים
Kitty frank - כיף לכם (:
אם בכל זאת יעניין אותך מה זה בדיוק טעם זה הספר המומלץ.
לפני 4 שנים
Milonga​(שולטת) - קיטי, אני כבר הודעתי לו חגיגית שזה מעניין אותו. :)
תודה על ההמלצה, מותק. }{
לפני 4 שנים
Kitty frank - באהבה רבה (:
לפני 4 שנים
rosso​(נשלט){Milonga} - אחרי שבדקתי -נראה שזה ספר בישול למישהו מהתפוצה שלנו. :-)
אני ארכוש.
תודה
לפני 4 שנים
Kitty frank - מניחה שהתכוונת לתפוצת החנונים. כי זה הקטע שלו.
לפני 4 שנים
Milonga​(שולטת) - מולקולרי. מממ... 🤔
וחוץ קרמל מלוח זה באמת מאוד טעים.
לפני 4 שנים
rosso​(נשלט){Milonga} - מולקולרי לגמרי השילוב אצלך, גבירתי.
השף סטפן פרואה דה וו היה מת להגיע לדיוק הזה.

נ.ב
קטונתי מלחלוק על גבירתי, אבל קרמל מלוח טעים לי גם מבפנים. :-)
לפני 4 שנים
Milonga​(שולטת) - נ.נ.ב
הצליח לך. :)
לפני 4 שנים
rosso​(נשלט){Milonga} - נוצר את הרגע.
לפני 4 שנים
Antimatter​(נשלט) - דובקי, היה לך לגמרי רגע. וכמו שאומר הנביא אייל שני אומר:"לא בכל רגע, יש רגע".

גבירתי, הטעם שלך לא יוצא מראשי }{:)
לפני 4 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י