רק בשישי אני קמה עם אנרגיות מהפכניות.
אין כמו הצלילה לתוך הסירים,, ריחות התבלינים והיצירתיות במרחשות השונות.
הרדיו מכוונן לתחנה האהובה, שלושת הסירים ושתי המחבתות מסודרים כמו חיילים על השיש.
הירקות שטופים ומוכנים לסגת החיתוך.
תיבת התבלינים הוצאה מהמגירה.
המון מגבונים, כי אין דבר כזה לעבוד בחוסר סדר וליכלוך.
נייר אלמוניום, שאי אפשר בלעדיו.
שתי כפות עץ, סכין חיתוך אימתנית.
שתי קערות ענקיות לעירבול.
מינוס מיקסר שהונח אחר כבוד בצד.
פלוס תנור טורבו ועליו 4 להבות מוכנות לפעולה.
ומנגינה אחת
שאספה את רסיסי התיסכול של יום האתמול ומוכנה להתמסר לבישולים.
ערב היום, השמש נעטפה באור ארגמן.
ומה יצא משם?
חריימה, נסיכה עם המון כוסברה ופטרוזילה.
קישוטי ירקות חתוכים שבעברית צחה קוראים לזה "סלטים":
סלט ארטישוק וכרפס
סלט פלפלים וחצילים מבושל
מטבוחה חריפה אש
חסה עם המון אגוזים ופיסטוקים וזילוף שמן זית
סלט כרוב וגזר עם פסטה (כל שבת לא מוותרים)
סלט רוקט עם תערובת אגוזים וקטניות
מקלות גזר וקולורבי בתחמיץ
סלט פטריות מעניין וחדש (אם הגברים יאכלו אז הימרתי נכון)
לקניבורים- עוף ממולא עם אורז צנוברים צימוקים ופיסטוקים, ומבושל ביין אדום
על מצע תפוחי אדמה ובטטה.
כבד עוף ופטריות שיוגש על מצע תפוחי עץ.
למי שלא צימחוני אבל לא מתלהב מבשר (אני)
מוסקה חצילים ובשר טחון.
אורז עם עדשים שחורות שבעירקית נקרא "קיצ'רי (אני לא עירקית)
שעועית ירוקה עם פלפלים במבחר צבעים.
פשטידת כרובית.
[color=fuchsia]לחתימה המתוקה:
מוס לימון עם חתיכות אשכולית אדומה.
עוגת תפוחים עם קצפת צימחית.
ולקינוח אחרון של היום
הגעתי לכאן ומצאתי הודעה מאדוני
אין מאושרת ממני, לקרא את תוכנה.[/color]
שבת מלאה טעמים והנאות.
לפני 14 שנים. 19 בנובמבר 2010 בשעה 15:21