לפני 4 שנים. 20 ביולי 2020 בשעה 13:35
אפשר לאכול כי רעבים.
ואפשר להתייחס לאוכל כטקס, כערך מוסף.
אפשר לשבת במסעדה יוקרתית ולשלם הון עתק על מנה קטנטנה שמעוצבת יפה.
שם לא משלמים על האוכל עצמו, אנחנו משלמים על ההשקעה, על האווירה, על הערך המוסף שמסביב. בסוף הערב אולי נישאר רעבים אבל נשאיר טיפ נדיב, כי נהנינו.
אין כמו ארוחה זוגית, רומנטית ומושקעת כדי ליצור אווירה.
להכניס מתח לאוויר.
להוסיף ריגוש.
ובהתאם לרמת ההשקעה, עולה רמת ההנאה כשמגיעים לשלב הקינוח...
ואני? גם אני אוהב ארוחות רומנטיות ומושקעות.
אוהב להנות מהאווירה.
מהמתח.
מהריגוש.
לאכול לאט.
להנות ממגוון הטעמים והריחות.
להנות מכל מנה קטנה מעוצבת ומושקעת.
ולהזכיר לה - לא לזוז, האוכל עלול להישפך.