לפני 14 שנים. 10 בנובמבר 2010 בשעה 13:27
יש ריח של תבשילים במטבח. כבר המון זמן שלא הכנתי משהו שהוא לא שניצל-פירה-אורז.
זה כיף. אני אוהבת לבשל (מקווה רק שיצא טעים...), נותנת ליצירתיות להשתולל, ונהנית מהריחות שממלאים את הבית.
לפעמים אני מרגישה שאני בעולם של 'כאילו', והבישול מקרקע אותי חזרה למציאות.
זוכרת את הפאדיחות של הפעמים הראשונות שניסיתי לבשל, זוכרת את הארוחות המרגשות, הרומנטיות, המשמעותיות. יש לי ספרי מתכונים שיש להם סימנים של שימוש - טיפות שמן, או טביעות אצבעות שהשאירו את חותמן. ככה רואים איזה מתכון אהבתי להכין.
ופתאום יש לי געגוע. לא ברור לי עדיין למה, או שברור לי ולא רוצה לכתוב את המילים.
זה מה שקורה כשאני לוקחת פסק זמן...(מחר אני שוב בעבודה)
*זה שטעם אמר שיצא טעים 😄 [גם לי היה טעים, אבל אני לא קובעת..]