לפני שנתיים. 20 בדצמבר 2021 בשעה 17:02
מה שטוב במרק עוף ביום גשום הוא הטעמים שמחלחלים.
נותנים לו שעה-שעתיים על אש קטנה, וכל מה שקשה בפנים - תפוח אדמה, גזר ושום, מתרכך לאט לאט ומוציא טעמים יחד עם מה שכבר היה רך קודם - הבצל, העוף, האטריות והירוקים.
וכל הדבר הזה הופך מים מהברז לדבר הכי טוב בערב של גשם.
אז גם כשלוקחים גבולות נוקשים יותר ורכים יותר ותשוקות ואופי, ומערבבים ושמים על אש קטנה של השולטת הנכונה, לאט לאט הכל נותן טעם של משהו מאד מדויק וטוב.
אנעארף משהו כזה שיוצר הקבלה בין מרק עוף לבדס"מ.