אחד הדברים הכי אהובים עלי הוא ללקק גלידה מזין.
תענוג.
בכלל אני מאד אוהבת למצוץ, ושדוחפים לי דברים לפה. אצבע אחת או שתיים או שלוש, ואז בודקים רפלקס הקאה בזמן שהיד השניה דואגת שהפה ישאר פתוח. אבל גם אם סתם תיהיה לי אצבע בפה אני אשמח מאד למצוץ אותה. ללקק לכל האורך, להרטיב ואז למצוץ כשהלשון שלי ממשיכה ללקק מבפנים. באותה תאווה אלקק גם בהונות רגליים ואת כף הרגל עצמה. אתן להן למלא לי את הפה וליצור את הלחץ הנעים הזה על הלשון.
משחקים של גלידה וזין זה למתקדמים. זו לא ההתנפלות הרעבה של חרמנות בלתי נשלטת לבליעה של זין זקור. זה גם לא זיון פה בו הזין נדחף עד הגרון והעניין הוא דווקא לפתוח פה גדול ולזכור לנשום מהאף (או בכלל, לנשום. נקודה). לא, גלידה וזין זה למתקדמים. זה לאט. כשיש את כל הזמן בעולם. מתחילים מטעם הגלידה האהוב ביותר (במקרה שלי וניל עם קרמל מלוח) ויש אסכולות שגורסות שהגלידה צריכה להיות "חלקה" וללא תוספות. אני לא ממש מסכימה. אין כמו להמיס לאט גוש שוקולד עקשן כשהראש של הזין מצטרף גם הוא לחגיגה ועוזר להמיס את השוקולד בעיקביות והדרגה.
אז נותנים לבעל הזין לשבת בצורה נוחה ומפוסקת קלות, שתיהיה גישה נוחה לזין וגם לביצים. הגלידה צריכה להיות רכה, אבל לא נוזלית. לוקחים כפית ומניחים את תכולתה על הזין. הוא טיפה מתכווץ לרגע בגלל הקור. אבל לא לדאוג, עוד רגע החום של הפה יחזיר אותו למצבו הזקור והנלהב. וככה מתחילים ללקק. לאט. ואז מכניסים לפה וטועמים. ואז טועמים מהזין, הרבה, עמוק ואז שוב עמוק ואז שוב מלקקים ואם כבר נגמרה הכפית גלידה הראשונה מנקים היטב. ואז לוקחים עוד כפית. לא חייבים לשים על הזין, אפשר גם להניח על הלשון ואז לתת למשחקי חום וקור לעשות את העבודה. העניין הוא לא להחפז. המטרה פה היא הדרך, לא הגמירה. פשוט להתענג על אכילה איטית של גלידה משובחת וזין חם וטעים. צריך להקפיד בין כפית לכפית לנקות היטב עם הלשון את הזין והביצים, ואז לחזור על זה שוב. עמוק. וחם. ואז קר בגלל הגלידה. וככה שוב מהתחלה. עד שכל הגלידה נגמרת. או שכבר דעתו טרופה עליו והוא יהפוך על המיטה ויגמור במטח חם של זרע עמוק בתוך הגרון. הכי טעים זה שילוב של מתוק ומלוח. גלידת וניל וזרע ממלאים לי את כל הפה. יאמממי.