סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

A queen will always turn pain into power

לפני שנתיים. 24 בינואר 2022 בשעה 15:47

זה מתחיל בגרם אחד בדיוק של שמרים טריים: 

ממשיך בקמחים איטלקיים מובחרים, המשמשים את רוב הפיצריות בנאפולי: 

ולבצק קטיפתי שתפח במשך 72 שעות:

ובשילוב עם רוטב מעגבניות סאן-מרזאנו, כדורי מוצרלה טריים ושלל תוספות מובחרות אחרות, ואפיה בטאבון הלוהט שהיא קנתה לי, מתקבלות פיצות אשר ראויות לענג מלכה:

binjo - נראה טעים
לפני שנתיים
Thewolfned - ואווו
לפני שנתיים
OR1977 - וואי וואייייייי
לפני שנתיים
QueenGali​(שולטת) - רציתי להביא את הטאבון למאנצ' ושהוא יכין לנו... נחכה לאביב ❤️
לפני שנתיים
OR1977 - ❤️
לפני שנתיים
אפס סיסי​(נשלט){נשלט} - ואווו מדהים..מאיפה קונים את הקמחים האלה? ואפשר מתכון יותר מפורט? :)
לפני שנתיים
DUDI25 - מלכה אמיתית!!!!
לפני שנתיים
foxman084​(אחר) - באיזה טאבון את משתמשת?
לפני שנתיים
QueenGali​(שולטת) - הוא משתמש ב Gozney Roccbox
לפני שנתיים
Aציבעוני​(אחר) - G אני מאוהב בדיוקים שלך ובאופן ההבנה שלך עד לפרטים הקטנים
לפני שנתיים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י