אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עץ הדומים עסוק

חצי סוקרטס בפיתה.
לפני 13 שנים. 6 באוגוסט 2010 בשעה 10:22

אתה מכין אוכל בווק, לוקח לך את האוכל לצלחת, ואממ, נשארת בערך רבע כמות בווק.
אתה מכסה את הווק במכסה כדי שהחתולה לא תכנס לכרסם או להתנמנם שם(וכן זה קרה כבר, חשבתי אם להקפיץ אותה או לא, ובסוף וויתרתי על זה)

הסיפור שלנו מתרחש יומיים אחר כך.

או כן.....
זה בדיוק מה שאתם חושבים.

אני מכין לי ארוחת בוקר, ומתוך רפלקס(אני לא יודע עדיין איזה) מרים את המכסה של הווק,
זה השלב בסרט שבו החייזר קורע לבחור את הבטן וקופץ החוצה.

אני הרגשתי בערך ככה


בין גאג לגאג של כמעט הקאה, הבנתי משהו נפלא על המוח האנושי...
הוא מסוגל לפעול לגמרי בנפרד מהפעולות הפיזיות שלנו,
כמו לדוגמא לשים לב במעין סקרנות קולינרית כזו לניחוחות שונים בזמן שאתה מנסה להפסיק להקיא.

זה הלך בערך ככה

OH GOD.......(gag) oh.,...oh god this is so discusting.....(gag) oh...i think im going to through up,,,,,,(gag) .....hmmm is that sesema oil and a hint of ginger and garlic i detact......yes i think it is......

טוב.....הנושא טופל, ועכשיו אנחנו בשלב של אחרי, אתם יודעים, האפטר קייר.
עכשיו אני הולך להתכרבל לתנוחה עוברית עם גרזן ולחכות לאנשים טובים באמצע הדרך שיבקרו.

בלוסום​(לא בעסק) - NOTE TO SELF - להכניס דברים למקרר...
לפני 13 שנים
ים_yam​(לא בעסק) - טאבי יקר,
לא יודעת אם זה מנחם אותך - אבל הזוועה הזו נקלעת גם למטבחי עקרות בית נשואות, גרושות, פוליגמיות וכו'...
לכולנו היה ביקור של שד העובש המצחין בגלל מעופפות מטבחית שמנעה מאיתנו להכניס דבר זה או אחר למקרר.
חזק ואמץ והרבה בריאות!
לפני 13 שנים
TooT​(נשלטת){פטרוניוס} - זה אכן קורה גם לי אבל אני לא דוגמא כי אני לא מצליחה להיות עקרת בית מוצלחת וגם כשאני מכניסה למקרר אז אני שוכחת את הסיר שם עד שגודל שם פניצילין.
:-)
לפני 13 שנים
ים_yam​(לא בעסק) - אכן בעיה כואבת.
גם אצלי במקרר צומחות מעת לעת צלחות פטרי ):
לפני 13 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י