אני אדם ערכי. מאד אפילו. כתבתי על זה כמה פעמים בבלוג.
אני אדם אמין. אני לא משקרת כי אין לי מה להסתיר, כי שקרים סופם להתגלות, וכי מה ששנוא עליי אני לא עושה לחבריי.
בשבוע שעבר, שברתי תקופת יובש של 14 חודשים. כבר היו לי תקופות יובש ארוכות ממנה, אבל הפתיע אותי שהיא נשברה. באמת ובתמים חשבתי שהפרק המיני בחיי נגמר.
היה מפגש נעים, מחמיא, מעצים וכיפי. הבן אדם עף עליי, כולל הצלוליט, המשקל העודף, סימני הגיל וכל היתר.
אלא שאז התחלתי לחשוד שהבחור לא גרוש, כפי שאמר לי. והחשד רק התחזק עם הזמן.
כשהייתי בטוחה שזה המצב, שלחתי לו הודעה שאני יודעת שהוא לא פנוי ואיחלתי לו הצלחה עם הקורבן הבא.
כמובן שכאחרון הסטודנטים, הנוכלים וראשי הממשלה הוא הכחיש בכל תוקף. אבל מענה נקודתי לכל מה שגרם לי להבין שהוא שיקר לי לא היה לו.
חסמתי אותו בכל ערוצי התקשורת, ועוד הרגשתי אשמה שהייתי שותפה שלא מרצון לאקט של בגידה.
ולכן מאד פוגע בי כשאנשים בכלוב לא נותנים בי אמון אחרי כברת דרך מסויימת. זה לגמרי שלהם. כפי שהוורבליות שלי בולטת למרחוק וניכרת מייד, כך גם הכנות שלי.
אם מישהו מסרב לשלוח לי תמונה אבל עדיין רוצה שנמשיך לשוחח בכתב ובטלפון כל יום שעות, וניפגש בלי שאראה תמונה שלו קודם, לא ברור לי מה הוא חושב לעצמו.
אני משקיעה בך זמן ואנרגיה, וכחולה כרונית אין לי אנרגיה מיותרת. אנחנו בודקים התאמה בכל מובן אפשרי בפרוטרוט: אישיותית, אינטלקטואלית, בדס"מית. ראית תמונה שלי. אתה יודע את שמי המלא. אם אחרי כל זה אתה עדיין לא סומך עליי מספיק כדי לשלוח לי תמונה, אתה גם פרנואיד, גם מעליבן וגם נמחק מיד מחיי.
כנ"ל לגבי מי שנכנס לצ'אט כל שעה לבדוק אם אני מחוברת, פונה אליי בשנייה שאני נכנסת, אבל לא יסכים לתקשר מחוץ לצ'אט. לא בטלגרם, לא בשום פלטפורמה. התרוצים תמיד קלושים ומעליבים את האינטליגנציה שלי. מאחוריהם מסתתר חשש מחשיפה. וכשאני אומרת שלום ולא להתראות, הם מתחננים שאתן להם עוד קצת זמן כי חבל, יש פה פוטנציאל כ"כ גדול. והאמון שלהם יילך ויגבר עם הזמן.
בחיאת רבאכ, נראה לכם? תמשיכו לפנטז במחשכים. אין סיכוי שתממשו את הפנטזיה אי פעם עם חוסר האמון וחוסר ההדדיות הזה. נאה דורש, נאה מקיים.
כשאני שואלת ממה הם חוששים, מה הם חושבים שאעשה עם התמונה או פרטי הקשר, הם לא יודעים לענות.
בהחלט חשוב להיזהר בהתחלה. כבדהו וחשדהו. חשוב להקפיד לא לשלוח לאף אחד או אחת לעולם ואף פעם תמונות שלא הייתם שולחים להורים או לעבודה.
אבל חשוב גם להראות התקדמות עם הזמן ועומק השיחות, והדדיות היא חובה.
אם אתם לא סומכים על הערכיות והאמינות שלי, אתם שופטי אופי גרועים, אתם מעליבים מישהי בלי צורך ובלי סיבה, ואני מאחלת לכם שתמותו. לאט. בייסורים. לבד. אמן.