שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

פרסומים מאת כנוע לגברים
6 תוצאות
1
חשבתי שהוא יגמור בפה שלי, אבל אחרי כמה דקות הוא קם, סגר בחזרה את המכנסיים ומשך אותי חזרה הביתה. הוא זרק אותי בכוח על הספה ועמד מולי. "שבי" הוא אמר לי והסתכל עלי, בוחן את הגוף שלי בתוך השמלה. "שבי כמו ...
ראשון ינו' 28, 2007 9:56 am • 4 תגובות • 2443 צפיות
2
התקלחתי בבית והתלבטתי מה ללבוש לפגישה. המילים שלו הדהדו לי בראש: "תלבש בגדים שמשקפים באופן יותר טבעי את מה שאתה". לבשתי תחתוני חוטיני לבנים שפעם "סחבתי" ממישהי, ועליהם מכנסי ג'ינס צמודים וחולצת טריקו ...
חמישי ינו' 25, 2007 1:30 pm • 2 תגובות • 2657 צפיות
3
קבענו להיפגש ביום עיון שהוא היה צריך ללכת אליו. זה מקום ציבורי, אפשר להתחרט בלי בעיה, ומבחוץ זה יראה כמו שני עמיתים שמדברים על עניינים מקצועיים. החמאתי לו בטלפון על הרעיון, והוא אמר בקול הבס המרטיט של ...
ראשון ינו' 21, 2007 8:18 pm • 5 תגובות • 2349 צפיות
4
קבענו להיפגש במלון קטן ליד הים. נפגשנו בחוץ, הוא היה לבוש יפה, כתפיים רחבות, גברי מוצק. הוא הסתכל על השקית שהחזקתי.

"הבאת הכל?"

"כן"

היד שלו תפסה את הזרוע שלי חזק. "כן מה?"

הסתכלתי מסביב ו ...
ראשון יול' 23, 2006 3:28 pm • 9 תגובות • 6432 צפיות
5
השיחה שלנו בטלפון היתה קצרה אבל מרטיטה. כבר בהתחלה הוא דרש שאדבר אליו כראוי. קראתי לו "אדוני" וזה הרעיד אותי. הקול שלו היה גברי ורציני, אבל הוא אמר שאשאל מה שאני רוצה, שארגיש חופשי, אבל רק שאדבר כראוי ...
ראשון יול' 16, 2006 9:12 pm • 1 תגובות • 2862 צפיות
6
הוא מביט בי מלמעלה. רק המבט שלו משתק אותי ומרגש אותי. אני על הברכיים והוא בוחן אותי. כל רגע שעובר גורם לי יותר לרצות להיות שלו. להתמסר לו לגמרי.

הוא מרשה לי לנשק לו את הזין. אני מודה לו בהכנעה.

...
שני מרץ 13, 2006 6:00 pm • 3 תגובות • 2848 צפיות