אני הולך לדאנג'ן מחר, אל הפמדום של קימברלי, ב20.03.
הפעם האחרונה שהייתי בדאנג'ן הייתה למעשה הפעם הראשונה שלי, בחודש ינואר, וזה למעשה היה הפעם הראשונה שלי באירוע בדס"מי, עוד לפני המאנצ'ים. אני זוכר שלא ידעתי למה לצפות, למרות שדיברתי עם אנשים מהליין בקבוצת הטלגרם.
החוויה שלי מהאירוע הזה הייתה די שוק, אבל היא העירה את עיניי לגבי סוגים שונים של שליטה נשית. לראות את כל האקטים השונים ששולטות ביצעו כלפי נשלטים, וגם לשמוע את ההצלפות והגניחות, בזמן שהפה שלי היה פתוח לאורך כל האירוע. פשוט לא האמנתי למה שאני ראיתי לנגד עיניי.
עכשיו, כשאני מכיר קצת יותר אנשים מהקהילה, הולך למאנצ'ים, ומדבר מדי פעם עם שולטות, אני חושב שהאירוע מחר לא יהיה מפתיע עבורי כמו הפמדום הקודם. עם זאת, אני לא יודע למה לצפות, ויכול להיות שאני אתרשם לחיוב ממה שיהיה שמה.
אני בעיקר אשב בבר, אסתכל מהצד. במידה ויהיו אנשים שירצו לדבר איתי או להכיר אותי שמה, אתם מוזמנים. אני תמיד פתוח להכיר אנשים חדשים וללמוד עוד על בדס"מ, ואולי אמצא גם שולטת, אבל אני פחות מצפה לזה.
אני מתרגש לגבי מה שהולך להיות מחר, ואני מקווה לרכוש חוויות נוספות בהתאם :).