אנחנו מדברות בתיאוריה הרבה על להביא מישהי/ו לצרף, אבל אנחנו אף פעם לא מסכימות על מועמדים/ות. במקום זה יוצא שאנחנו מצטרפות לזוגות אחרים, כדי לשחק בדינמיקה של שלישיה אבל ללא צורך במציאת התאמה לשתינו.
אני וההתאמה האחרונה מתכתבים כבר כמה ימים בציפייה ליום ראשון בערב. במקור זה היה אמור להיות ערב שבו שרון תהיה בסדנת מדיטציה בשתיקה בצפון, ואני כהרגלי חיפשתי מי ומה לעשות, אבל בסוף היא הזיזה את הצפון לימים שני-עד-רביעי אז בראשון בלילה אחרי שאחזור מהם היא תהיה פה. אני חייבת לציין שזו הקלה, ואני חייבת לציין שהיא גם אמרה לי שהיא תהיה פה, שזה מעבר להקלה, זו הבטחה לדרופ רגוע בהרבה ממה שהיה לי בסופ״ש שעבר. לא שאני מתכוננת לאיזה דרופ, באמת שאני לא יודעת מה יקרה, אבל הידיעה שלא אהיה לבד אח״כ כבר שמה אותי במקום הרבה יותר אמיץ.
עד כה הסיכום הוא שאני נכנסת ומתפשטת ושמשאירים את האורות כבויים בהתחלה כי אם אני נכנסת וישר מתפשטת לפחות שהתאורה תחמיא, רייט? זה נשמע קר ומשונה, וגם מאוד לא אני - לקבוע עם מישהו ופשוט לסכם שאתפשט כשאכנס. ככה בלי דרינק, שאכט, פלירט, קצת תהליך עבודה בלהוריד אותי למטה… זה באמת לא אני, אבל הוא רצה ואני… רציתי לעשות מה שהוא רוצה, וזה הקליק לי נעים בשכל, ובהקלדה הפלירטית, ונרטבתי קצת כשהוא כתב את זה, אז כנראה שהכוס שלי הסכים, ומי אני לעמוד בדרך?
סיכמנו שלא תהיה חדירה, וגם לא יהיו כמה דברים אחרים ששמורים לאשתי ולי, וזה מרגיש לי יותר בטוח ושפוי מצד אחד, אבל מרגיש לי שאני זורקת את עצמי מזוג אחד שלא בחרתי בו, לזוג אחר שכן. כאילו אם זה נכשל נחרצות כ״כ על חוסר תקשורת בניסיון הקודם, אז עכשיו בטוח הכל ילך כראוי. וזה בולשיט, כי שומדבר לא הולך כראוי. כי כשאני מדמיינת את עצמי נכנסת לדירה זרה בפעם הראשונה ומסירה את הבגדים שלי בכניסה, כשבת הזוג שלו קשורה ואנחנו בסמי-אינטימיות משונה שלא הייתה לנו מחוץ לקפה-צהריים וכמה תמונות נעלמות בוואטסאפ, אני בטוחה שלא רק שלא אתרגש אלא גם אהיה בחרדה קיומית.
ועם זאת אני עדיין רוצה לעשות את זה.
כמו שאני עדיין רוצה שאשתי תיקח אותי היום בערב ללילה השני של הסין את׳יקס והפעם כשהיא תגיד לי ״טוב, אם לא בחדר אז נקשור אותך פה,״ ברחבה הכללית מול כולם, אני לא אגיד לה ״אני לא רוצה פה״ ואברח, אני אתן לה לעשות מה שהיא רוצה. אבל לפעמים בפנטזיה אני נותנת לעשות מה שרוצים, ובמציאות אני נותנת לעשות רק מה שאני מרשה.
זה תמיד מספיק לה.
אני חושבת, בכללי, שזה תמיד מספיק גם לי.