סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אני הולכת

קליבר​(שולט)
לפני 19 שנים • 23 באוג׳ 2005

אין פה אייקון של בכי ..

קליבר​(שולט) • 23 באוג׳ 2005
icon_cry.gif אולי זה אבל הוא סמיילי

מייפל?
היי את שם , תעצרי ...
electro-z
electro-z • 23 באוג׳ 2005
אני דיי חדש פה בסביבה ולא מכיר אותך.
אבל אני נוטה להסכים עם זאלופון.

חארות יש בכל מקום, ובשפע מסתבר. ככל שאתה מבלה יותר זמן על הפלנטה הזו אתה מגלה עד כמה זה יותר ויותר נכון. אולי יש כאן ריכוז גדול יותר מאלה, אולי יש כאלה כאן שבכל מקום אחר ישתדלו לעשות את עצמם בסדר, לא יודע.

זה לא משנה אם תשארי פה או לא, מה שכן משנה הוא לגלות ולהבין כיצד את נקלעת למצבים או אנשים שגורמים לך מפח נפש ואכזבה (ככל הנראה במקרה הטוב). אני לא בא להפוך את הקורבן לאשם חלילה, אבל אכן צריך שניים לטנגו.
בסופו של דבר בחרת בהם, להפגש איתם. אני מאמין שלא זינקת עליהם מייד עם המילה הראשונה שלהם לעברך. אני מאמין ששוחחת ובדקת ותיאמת ציפיות ולמרות זאת התאכזבת.
אני סבור שיש מקםו כאן לחידוד חושים והסתכלות פנימה. תוכלי ללמוד משהו על עצמך ואולי גם לשנות דפוס התנהגות כזה או אחר. אולי רמת החשדנות שלך כלפי אנשים תעלה, אבל בסביבה הבדסמית מן הראוי לסגל לעצמך הגנות כאלה או אחרות.
ראש השבט​(שולט)

תהיי חסרה..

ראש השבט​(שולט) • 23 באוג׳ 2005
תהיי באמת חסרה כאן, אבל לא תהיי חסרה עבור עצמך..תלכי , מאחל לך בהצלחה בדרך שקטה יותר, ואם תחזרי , תזכי גם לחיבוקים.
מאד מבין אותך. מאד מסכים שצריך לעיתים לצאת מכן, להביט על המקום הזה מעט בריחוק,ואם להכנס אז להכנס ברוח אחרת, זהירה יותר.

בהצלח מייפל..
חבל לי שלא הצלחנו להפגש.
baby(expired)​(לא בעסק)
baby(expired)​(לא בעסק) • 23 באוג׳ 2005
מייפל, אני אוהבת אותך. ואני עם גולדי, את פאקינג יותר מדי טובה בשביל הגועל נפש שמסתובב פה.

לא פגשתי מישהי כמוך עם לב כזה ענק וזה לא מגיע לך.

מגיע לך את כל הטוב, לא את הבררה.

וזאלופון ואלקטרו, לא תמיד צריך לצאת צודק או חכם גדול. אל תיפגעו, אבל לפעמים יותר טוב לשתוק. מראה על תבונה ורגישות.
electro-z
electro-z • 23 באוג׳ 2005
baby כתב/ה:

וזאלופון ואלקטרו, לא תמיד צריך לצאת צודק או חכם גדול. אל תיפגעו, אבל לפעמים יותר טוב לשתוק. מראה על תבונה ורגישות.

בואי לא נשחק בהבה נדחיקה.
מצער, אבל העצה שלך, לא מקובלת עלי. לפחות לא הפעם.
ורה
ורה • 23 באוג׳ 2005
חבל, אני אתגעגע.
TooT​(נשלטת){פטרוניוס}
TooT​(נשלטת){פטרוניוס} • 23 באוג׳ 2005
מייפל , אני רק אאחל לך שתמצאי את האושר בכל מקום בו תהיי .
מכירה אותך בעיקר דרך המילים שכתבת כאן ,ואתגעגע אליהן .
בהצלחה
}{
הנמרונת
הנמרונת • 23 באוג׳ 2005
עצוב

אתגעגע

בהצלחה

}{ נמי
G-O-L-D​(שולט)

יסלחו לי

G-O-L-D​(שולט) • 23 באוג׳ 2005
חבר הנאמנים המלומדים כמו זאולופון או מה שמו החדש.
אבל לבוא ולהגיד שבמקום אחר יש גם חלאות, ושאולי כאן יש יותר ואולי פחות, ואולי שמייפ' בכלל אשמה שהלב שלה לבן וכדאי מאוד שהיא תכתים אותו קצת ותעלה ציניות והססנות וחשדנות ואלף ואחת תכונות שכל אלו המחזיקים בהן בטוחים בעצמם ויודעים שעליהם "לא יעבדו" זו בדיוק הסיבה שהאתר הזה נראה כשם שהוא נראה.
מי שאל לדעתכם המלומדת?
למי היא בכלל משנה ומה היא אמורה לשנות?
לא רק שהיא לא רלוונטית, אלא שחשיבותה משולה לאיזה פרופסור העסוק בעצמו ובחישוביו שאל מול טביעתה של הטיטאניק, וכשגלים קלים מנידים אותו ואת אלו שעמו בסירת ההצלה, מביט באוניה שוקעת ומנסה לחשב את יכולתו של צוות הניווט.
ראבק, כתבה כאן מישהי משהו שיצא לה מקצות אצבעות המתקתקות רגש ואתם משיבים באנליטיות?
דחפו את ניתוחי השוק שלכם לתחת כי זה פשוט לא מעניין!
מייפל היא אוצר טבע. זה מה שהיא.
היא האלמנט החמישי.
ואם הייתם מכירים אותה, הייתם מבינים ששכל, יידע, ציטטות ודיקלומים של ספרי לימוד המשמשים אתכם ככלי לניתוח המציאות בכדי שלא תתבלבלו, הם בדיחה בעיניה, כי היא, על עצם היותה מי שהיא, לא רק מלאה בחוכמה, אלא שהיא גם יודעת טוב מאוד מתי להראות זאת, משהו שאתם לא התברכתם בו.
מייפל עזבה את האתר הזה כי באתר הזה יושבים אנשים בדיוק כמוני, שהורסים, חודרים, לוקחים ולא מותירים בלכתם דבר פרט לעצב.
מייפל עזבה את האתר הזה כי באתר הזה יושבים כל מיני מכל מיני שבמציאות אף אחד לא מקשיב להם, או לגמגום הבליהם כך שהם חייבים להוציא אותו איפשהו.
מייפל עזבה את האתר הזה, כי יש פה כמה שלא היו צריכים להיות בשום מקום.
אני אחד מהם.
מודה ומתוודה.
ככה זה, זה פשוט ככה.
צאו מהפוזה שלכם, דומים, מאסטרים, שולטים או שאר זבלאט.
ראבק, אתם לא מסוגלים לשלוט בעצמכם, נראה לכם שאתם יכולים או מעבר, ראויים לשלוט במישהו אחר?
פאק, במייפל לפחות כבר לא ישלטו וזה אולי ה-הוכחה שאנחנו, "השולטים" לא שולטים באף אחת.
לסיום אני אסיים בזה:
תנו גז.
G-O-L-D​(שולט)

יסלחו לי

G-O-L-D​(שולט) • 23 באוג׳ 2005
חבר הנאמנים המלומדים כמו זאולופון או מה שמו החדש.
אבל לבוא ולהגיד שבמקום אחר יש גם חלאות, ושאולי כאן יש יותר ואולי פחות, ואולי שמייפ' בכלל אשמה שהלב שלה לבן וכדאי מאוד שהיא תכתים אותו קצת ותעלה ציניות והססנות וחשדנות ואלף ואחת תכונות שכל אלו המחזיקים בהן בטוחים בעצמם ויודעים שעליהם "לא יעבדו" זו בדיוק הסיבה שהאתר הזה נראה כשם שהוא נראה.
מי שאל לדעתכם המלומדת?
למי היא בכלל משנה ומה היא אמורה לשנות?
לא רק שהיא לא רלוונטית, אלא שחשיבותה משולה לאיזה פרופסור העסוק בעצמו ובחישוביו שאל מול טביעתה של הטיטאניק, וכשגלים קלים מנידים אותו ואת אלו שעמו בסירת ההצלה, מביט באוניה שוקעת ומנסה לחשב את יכולתו של צוות הניווט.
ראבק, כתבה כאן מישהי משהו שיצא לה מקצות אצבעות המתקתקות רגש ואתם משיבים באנליטיות?
דחפו את ניתוחי השוק שלכם לתחת כי זה פשוט לא מעניין!
מייפל היא אוצר טבע. זה מה שהיא.
היא האלמנט החמישי.
ואם הייתם מכירים אותה, הייתם מבינים ששכל, יידע, ציטטות ודיקלומים של ספרי לימוד המשמשים אתכם ככלי לניתוח המציאות בכדי שלא תתבלבלו, הם בדיחה בעיניה, כי היא, על עצם היותה מי שהיא, לא רק מלאה בחוכמה, אלא שהיא גם יודעת טוב מאוד מתי להראות זאת, משהו שאתם לא התברכתם בו.
מייפל עזבה את האתר הזה כי באתר הזה יושבים אנשים בדיוק כמוני, שהורסים, חודרים, לוקחים ולא מותירים בלכתם דבר פרט לעצב.
מייפל עזבה את האתר הזה כי באתר הזה יושבים כל מיני מכל מיני שבמציאות אף אחד לא מקשיב להם, או לגמגום הבליהם כך שהם חייבים להוציא אותו איפשהו.
מייפל עזבה את האתר הזה, כי יש פה כמה שלא היו צריכים להיות בשום מקום.
אני אחד מהם.
מודה ומתוודה.
ככה זה, זה פשוט ככה.
צאו מהפוזה שלכם, דומים, מאסטרים, שולטים או שאר זבלאט.
ראבק, אתם לא מסוגלים לשלוט בעצמכם, נראה לכם שאתם יכולים או מעבר, ראויים לשלוט במישהו אחר?
פאק, במייפל לפחות כבר לא ישלטו וזה אולי ה-הוכחה שאנחנו, "השולטים" לא שולטים באף אחת.
לסיום אני אסיים בזה:
תנו גז.