צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב
b o s s
plumber
אבא ענק
שלייי
StormBaddie
Anal Brutallica(שולט)
knightlights(שולט)
ענת ואלכס
San Benedetto
הבדואי מהדרום
littlegirlx(נשלטת)
Abusive(שולט)
sampwan
בבון מודרני
Sinister()
tomime
The T man(שולט)
ציפור
sunnysundar
PicassoGirl
dpredator(שולט)
Dark-Hunter(שולט)
The Mentaliste(שולט)
araujoz
barnacle(שולט)
newnightprincess
הברון בכפכפים{זהרורים}
orange sunset
tachshit
Tomkink(שולט)
גוריתה(נשלטת)
TomerBDSM
bettiepage(נשלטת){Cellebelle}
Athenaa
מעריץ מושך
adore you
KINKI OZZY(אחר){Catburglar}
bonton(נשלט)
sasisaab
נשאר(){PollyZ}
smartPorn
new reality
mine field
Blue Puppy(נשלטת)
MasterClass(שולט)
אולה בבו
שליטהמוחלטת(שולט)
ג'נין(נשלטת)
Possessive(שולט)
מחלק אהבה
אלדה קלמה(שולט)
שליטה עצמית(שולט)
כנועה צייתנית
ספורטאי חטוב
- ריקוד מושחת -
cuckolad(מתחלף)
מסייה שוקולד(שולט)
משהו יצירתי
feedass(נשלט){עבד… כלבון}
תכשיט נוצץ{נשלט}
מורה שאוהב ללמד(שולט)
Kinky sub
goodfun
דאדי דומיננטי וטוב
tease
subdom(מתחלף)
toy boy TB
Liber Pater(שולט)
אבא ארוך(שולט)
גיא לביא
masoul
Geekydaddy
lazyboy(אחר){U-man}
Hashirama
The Real Man(שולט)
The-Princess(אחרת)
adamdbr(שולט)
עבד לקשר טוטאלי(נשלט)
Bluecollar(שולטת)
LEGION{Ghost }
Hanuman
הטופר המפשר
StillWater(מתחלף)
cbt north
דני-אלי
white dark knight
עיסוי טנטרי מגבר
shay89(אחר)
T r i g g e r
עיקרון העונג(שולט)
whippingtom
Dark charm(שולט)
רק בתבונה(נשלט)
מטפל מושפל(נשלט)
aum
nofyam
FordPrefect
jean conflict(לא בעסק)
דורש אילוף(נשלט)
LovelyTink(שולטת)
I am I'm me(אחר)
Sweet toy(מתחלף)
קושית(שולטת)
TironK(שולט)
Major Tom(שולט)
אאספרסו(שולט)
eyall{hrgiger}
דוב הקוטב(שולט)
בת רומה
peter69north
סטודנט שולט(שולט)
The AGENT(שולט)
Sirene
orian
Daniel-Rope(נשלט)
מאלף בכיר
Nighthawk(שולט)
מתחלפת ומתחלף{זוג}
hrgiger
פנתר של אהבה(מתחלף)
Master Bruce
Drizztpool(שולט){קושקה שלי}
IMStrider(שולט)
עוצמת החיים(שולט)
a מק
לרגליה(נשלט){Ms Pink​}
Mילקי
joshee(שולט){ממי*}
האריה הנודד
barvaz
love69{miz hyde}
Minor(שולט)
נסיך הכתר
הולמס(שולט)
פשוט אורי(שולט)
Aleph
industrial(שולט)
שולט בך יפה(שולט)
דיווה(מתחלפת)
הקול(שולט)
ve-ra
Cafe(שולט)
פייה
עקבון(נשלט)
צ'יטה(שולט)
wimpsissy(נשלט)
לא סתם עוד עבד
Fritz The cat
המכשפה בג'ינס(מתחלפת)
שי הראשון
אני חדשה
ברווז שחור
חייביזם
PrincessO
חסיד חמוד(נשלט)
Hominis
DreamBoy(מתחלף)
eran pazi(מתחלף)
פנינת ירקן
yoanaeshkolit
Tyler Darden
Ed-OFF
אןן
king black{שולט }
curious-sl
danini
אנאבל
truecolorswoman
searching for
dacki
חלוץ
ארקאקראקראקר
submissive puppy(נשלטת)
thewolfrob
-Sophia-
kova
חייל נשלט
lastResort
בת הקוסם
תותית תותית
fetishboy
סקרנית פלוס(נשלטת)
הכספת
RolePlay(מתחלף)
strong
Falconn(נשלט)
Trees
אדון טוטאלוס(שולט)
O Bruxo(שולט)
nonamee
hartosbartos
דרוש חינוך מחדש
poky
כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא}
פנון
נשלט כנוע ומתמסר(נשלט)
King-Dom(שולט)
צופסטיקס
Relaxed Alpha(שולט)
Queen Kylie
סאבטקסטית
Shu shu
Talilela(אחרת)
את בובה על חוט
עבד צעיר ומלא תשוקה
curiousgenie(מתחלף)
בעל השליטה
Your Lady(שולטת)
הגור הקטנטן שלה(נשלט)
Friendly Amigo(נשלט)
SeriousFun
מישו(מתחלף)
זיו רון
MaBaker
Corleone(שולט){פשוט אישה}
נחדר באק בוגר
asdfi
sub stance
shiri mimon
Bad Bunny
BlackRose1(מתחלפת)
Olamelef
BlackMirror(שולט){Moon Fairy}
bluebeetle
Alchemist(שולט)
דם כחול
שולטת מעסה נשים
כשנהיה מאוחר
מלאכית קטנהה
Shiver(נשלט)
ציפור אש
טרנסית קרוסית
fury road
tranquility40
אבא חתיך בכלבונת
Israelidom1(שולט)
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר}
Tai
טליה בן(נשלט)
stagandvixen
Not innocent(נשלטת)
Kink Fetishist
HexaDoe(אחר)
captainOfMyself(שולט)
Royaly(נשלט)
T2575
הגולש(אחר)
7bum(שולט)
brr{עז הרים}
ShowMe(אחרת)
אולימפיה
logitech
NaNi
ArchAngel(שולטת)
הממתקית הראשונה()
עבד נצחי(נשלט)
A-paradox
haim1990
מתא
Dark Daniel(אחר)
avard13
רונן99(מתחלף)
2 גברים במישהי
Wizdom
imper(נשלט)
רועי1(נשלט)
ריצ'רד
aii nawa shibari(מתחלף)
Tuborg
עכברונת
Shish(שולטת)
סוליקר(מתחלף){שיר כאב}
גבר של מעשים(נשלט)
לילית*
מלקק האייקונז(נשלט)
סמית(שולט)
עקר הבית(נשלט)
enigma00
whiteslave(נשלט)
A L O N SH(אחר)
בוחן בקפידה(שולט)
eyali
InSearchOfTheReal
Komem
BrutallDom
big(שולט)
feetslave{scary}
Marcus Wright(אחר)
underheel
CaveM
  •  ראשי
  • בלוגים
  • פורום
  • מגזין
  • חברים
  • רשימת קשר
  • אלבומים
  • לוחות
  • בילויים
  • צ׳אט

דרך מוכרת בעיניים חדשות

מכניסה את ניסיון העבר לתיק, לא משאירה מאחור.
יוצאת לדרך לגלות.

אלה המילים שלי.
לפני 3 שנים. 28 בספטמבר 2021 בשעה 4:05

היא יושבת בחדר, על המיטה המבולגנת ומנסה לחשוב האם יש טעם לסדר אותה. אלה לא רק המצעים הסתורים. יש שם בגדים מלוכלכים וגם כאלה נקיים שמדדה והתחרטה ולא החזירה לארון. יש שם גם עטיפת טמפון ריקה שנשארה משבוע שעבר, כשמיהרה לצאת, דחפה את הטמפון אפילו בלי להוריד את התחתונים ורצה החוצה. קבלה מחנות בגדים, כרטיס קופת חולים, קליפס לשיער, עט סגול שהיא ממש אוהבת ולא הבינה לאן נעלם וכרטיס ביקור.

היא מסתכלת על המיטה, ותוהה האם יש טעם לסדר. הרי ברגע שתיהיה מסודרת ונקיה, היא תהיה מצע נהדר לבלגן החדש שיגיע. ברגע שתיהיה מסודרת ומאורגנת, היא לא תהיה המיטה שלה. בכל פעם שנכנסת למיטה היא דוחקת עם כפות רגליה את הערימה לקצה ומארגת לה מקום בדיוק למידתה. כך היא מוצאת לעצמה את המקום שלה. את הגבולות שמקיפים את גופה. כאילו אם יש בלגן בחוץ, שום דבר לא ירצה להיכנס פנימה, שלא לדבר על אף אחד. היא יודעת שזה לא נכון. הם כבר הוכיחו לה שלא ממש משנה להם הבלגן, כל עוד היא מפנה מקום בדיוק למידתה, לפרוס את איבריה ולמסור להם את גופה. והם נכנסו פנימה. הם נכנסו, חדרו, השתמשו והלכו. והיא? היא נשארה, עם הבלגן שלה, הגבולות הלא ממש יעילים שלה, חוסר הביטחון העצמי שלה והיאוש.

היא בסך הכל בסדר, חשבה לעצמה. משפחה נורמטיבית, אין טרגדיות או דרמות בעברה, עבודה מסודרת, דירה נחמדה בשכונה טובה. לא שותה יותר מידי, לא מעשנת גם לא ירוק. יש לה חוש הומור ובסך הכל די נעים להיות בחברתה. כשהיא לא נופלת למנהרת המחשבות שיורדות ויורדות. מה השתבש לה בדרך? למה היא לא מרוצה? לא מצליחה לראות את הצד החיובי. גם הסקס לא מרגש אותה. היא נהנית מהחיזור הראשוני, מהמשחק והכיבוש. האקט עצמו זה כמו פרס בשבילו. היא לא גומרת, משחקת נפלא ואמין. כשהוא הולך היא חושבת על כביסה וכלים, או טסט לאוטו. הם לא נשארים אצלה בראש. היה אחד שאחרי שגמר אמר לה שבפעם הבאה היא תצטרך להביא גלידה, ואז הבינה שכנראה זו הפעם השניה ששכבו, והיא בכלל לא זכרה אותו. 

היא הרימה את כרטיס הביקור מהמיטה והסתכלה עליו. כרטיס שחור, ועליו בכתב כסוף נקי ומסודר כתוב; אסף לוין, 056-8675645 asur@gmail.com. בצד השני בכתב יד מסודר ועגול כתב לה "התקשרי ביום חמישי". היא בכלל שכחה מהכרטיס וממש במקרה הוא צץ מתוך הבלגן על המיטה. היא ניסתה להיזכר איזה יום היום, עם כל החגים והחופשים, לא שהיא בכלל מתכננת להתקשר. היום יום חמישי, כן, היא הצליחה להתאפס על המציאות לרגע ואז נשאבה שוב לזיכרון. 

בעודה אורזת את המחשב הנייד, המחברת, היומן, שאר הציוד וממש נזהרת שלא לשפוך את כוס הקפה שבקושי לגמה ממנה, היא קלטה מישהו יושב בשולחן מרוחק וצופה בה. בהתחלה היא חשבה שהיא מדמיינת, הרי אין שום סיבה שמישהו יתעניין בה. היא יושבת בבית קפה ועובדת, עוד אחת מ... היא המשיכה לארוז את חפציה ומשהו גרם לה להרים שוב את המבט לכיוונו ולפגוש את המבט המסוקרן שלו שמקבל תמיכה מחצי חיוך על שפתיו, ספק מזמין ספק מאיים. עברה בה צמרמורת לאורך עמוד השדרה. משהו בה הגיב אליו, היא לא ידעה מה זה. היא לא האמינה למחשבות שעברו לה בראש. החליטה לשחרר את הפנטזיה שהוא מביע בה עניין והמשיכה לכיוון היציאה מבית הקפה. רגע לפני שיצאה, נזכרה שלא שילמה, הסתובבה לחזור לשולחן, והרגישה אותו עוקב אחריה במבטו. כשהגיעה לשולחן בו ישבה, הוציאה את הארנק ושילמה את החשבון. היא פעלה במודעות יתר לכל תנועה שלה כיוון שחשבה שהוא בודק אותה. היא שמה לב לכל תנועת יד שלה, מכניסה את הארנק, מסדרת את השיער, מרימה את התיק על הכתף. היא הסתובבה בשנית לכיוון היציאה, והוא כבר לא היה שם. השולחן לידו ישב היה נקי, ריק, מוכן לאורח הבא של בית הקפה. תחושה של אכזבה מילאה את גופה, ואז מיד צחקה על עצמה שבכלל המשיכה עם הפנטזיה הזאת, הרי אין שום סיכוי בעולם שמישהו שישים לב אליה. תוך שהיא מרימה את עיניה מהרצפה לכיוון היציאה היא רואה אותו עומד ליד הדלת, בוחן אותה. הפעם זה ברור שהוא מסתכל עליה. החיוך שלו עכשיו גדול יותר, כאילו יודע משהו שהיא לא. אולי לכלוך על הפנים שלה, או כתם על החולצה, היא לא הצליחה להתנתק מהמבט שלו. היא הרגישה משהו בפנים שאמר לה שלא כדאי לה לנתק את המבט. היא התקרבה אליו, נמשכה כאילו לא מרצונה. הוא הושיט לה את היד שלו, כמחוות היכרות. היא היססה לרגע, מי לוחץ ידיים עם זרים בימים כאלה? אבל הכיווץ בבטן הבהיר לה שלא כדאי שהיד שלו תישאר בהמתנה יותר מידי. היא הושיטה את ידה אליו, הוא אחז בכף ידה, בתפיסה יציבה, רכה ואיתנה בו זמנית. הוא חייך והציג את עצמו; "אני אסף. את מאוד מסקרנת אותי." היא הסמיקה והנמיכה את מבטה. מתוך חיוך נבוך ולא מאמין הצליחה רק לומר לו; "זה מחמיא לי, אבל זה לא כל כך..." הוא הושיט לה כרטיס ביקור תוך שמשהו במבטו השתנה מעט, כאילו מעמיד אותה על טעותה. היא לקחה את הכרטיס מידו. מבטו נשאר עמוק והחלטי ואמר "אני לא אוהב לחכות". רגע אחריו התרכך מעט והוסיף, "נראה שהיה לי כדאי לחכות עד לרגע הזה".

Jinj - פתיחה מסקרנת. מצפה ממש ממש לעוד ❤️
לפני 3 שנים
מאסטר ראביט​(שולט) - וואוו, מחכה לפרק 2 😁😁
לפני 3 שנים
סנטוריון - ממתין להמשך.
לפני 3 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י
מקובל עלי
אתר זה מיועד למבוגרים בלבד, אנא אל תגלשי/תגלוש בו אם טרם מלאו לך 18.
כמו כן אתר זה עושה שימוש ב-Cookies כדי להקל עליך את השימוש בו.