סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הצחוק של ניטשה

לפני 9 שנים. 15 בפברואר 2015 בשעה 23:21

אף פעם לא מצאתי את הזמן להשקיע מספיק בדבר הזה שנקרא אמנות החבל. אבל החבל תמיד ריתק אותי. מאז ומתמיד הייתי חובב חבלים. כבר במחנה הגדול בתנועת הנוער הייתי מבין אלה שעסקו בקשירת הסנדות ובניית המבנים. אז עוד לא ידעתי כיצד הכישורים והקישורים האלה ישמשו אותי בעתיד. בשנות הבגרות מצאתי עצמי קושר את הפרטנריות שלי. משהו פשוט ואינטואיטיבי. 

אבל השבוע החלטתי שזה הזמן ללמוד את אומנות החבל ברצינות. הצעד הראשון היה רכישת חבל. התלבטתי בין חבל כביסה סינטתי לבן טבעי  ודוקרני בעל צבע בז'. לקחתי חמישה מטר מכל סוג.

השלב הבא הוא עבודת מחקר ברשת. חיפשתי אתרים המספקים הסברים והדגמות. להפתעתי לא היו הרבה אתרים מוצלחים. 

מצאתי אתר אמריקאי ובו הסברים מפורטים על על סוגי קשירה שונים כולל סרטוני וידאו. הבחור נראה מקצועי למדי וההסברים מוצלחים. אבל האתר היה אמריקאי מדי: יעיל אך חסר כל ארוטיות. הבחור נראה כמו מוכר באייס קנה ובנה. הוא הדגים את הקשרים על אשתו ושניהם נראו כמו זוג אמריקאי טיפוסי מהפרוורים.

להלן הקישור לאתר: http://www.twistedmonk.com/video/03-BasicChestHarness.html

זה מה שאמריקה עושה לרוב הדברים:היא מייעלת אותם אך מוציאה מהם את המהות. אותו דבר האמריקאים עשו לקפה ולחמישים גוונים של אפור. 

 

המשכתי לחפש ומצאתי אתר על אמנות החבל היפאנית. נראה מעניין. 

כך מסבירים היפאנים (באנגלית) מדוע עלינו להשתמש בחבל:

1. חבל זה יפה ואמנותי. 

2. חבל הוא מעורר וחושני. 

3. חבל זה נחמד (fun): התהליך של והתכנון של קשירת הקורבן היפהפה שלך הוא מאתגר בצורות שונות והוא משחרר אנרגיות יצירתיות, מנטליות רגשיות וחושניות. 

4. חבל דורש ומייצר אמון: זה הדבר הכי נפלא בעולם כאשר האשה סומכת עליך ומאפשרת לך להפוך אותה לחסרת אונים.

5. חבל מענג  אותה. 

 

מה שמעניין הוא ההבדל בין האופן בו המערב תופס את הבסדמ (מהמסורת האירופאית--הצרפתית והגרמנית של השליטה והסדו-מאזו) והאופן בו המזרח תופס את זה.

בתרבות המזרח הבונדאג' והגבלת התנועה ממלאים תפקיד מרכזי בתהליך: 

First and most importantly just about the entire SMBD scene of Japan is centered around rope bondage and suspension, not corporal devices like floggers and whips which take center stage in the Western American or European scene.

השולט היפאני רואה עצמו כ"אמן" ולא כמאסטר שהכוח בידיו: 

The Japanese SM player or bondager sees himself somewhat as a "Rope Artist". In fact one of the newer and trendier words in use today in Japan to describe Rope ARt is "Nawa-kesho". Which literally means "rope make-up" or the "cosmetics of rope". Nawa = rope and kesho =

זהו הלינק לאתר: http://www.japaneseropeart.com/RopeArt/Mata_Nawa/

והנה כמה תמונות: 

 

 

 

 

 

 

 


להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י