ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

סופרפוזיציה

כשנבדוק נגלה מה קורה בפנים.
לפני 13 שנים. 29 באוקטובר 2011 בשעה 11:29

נניח שאני רוצה להכין אורז עם בצל, שום ופטריות.

אז אני עושה ככה: אני מטגנת בצל ושום, ואז מוסיפה לזה את האורז ומטגנת קצת ביחד, על זה יוצקת מים חמים ונותנת לרתוח. עכשיו השאלה היא- האם לטגן את הפטריות י ח ד עם הבצל והשום? כי כשניסיתי את זה עם תירס גמדי, למשל, זה לא יצא משהו. נדמה לי שאולי ירקות רכים עדיף לטגן לחוד ולהוסיף בסוף, לא?

כמו כן, באיזה שלב הכי עדיף להוסיף את התבלינים? בטיגון? עם המים? או כשרוב המים כבר התאדו?

natti​(נשלטת) - אני עושה את זה בדרך הבאה
מכינה אורז לבן רגיל, מטגנת בווק בצל ואת שאר הירקות שאת רוצה.
מוספיה מלח פלפל (אם בא לי שיהיה צהוב אז כורכום)
שזה מוכן אני מוסיפה את האורז המוכן ומערבבת
זה יוצא יותר טעים מאשר לבשל את זה במים.
לפני 13 שנים
amy​(נשלטת){מבטלעיניים} - בשביל זה צריך ווק... כמה זה עולה?
לפני 13 שנים
natti​(נשלטת) - את יכולה כל סיר או מחבת גדולה
לפני 13 שנים
amy​(נשלטת){מבטלעיניים} - אין לי סיר או מחבת גדולה! אני צריכה לקנות... :)
לפני 13 שנים
natti​(נשלטת) - אז באיזה סיר את עושה את האורז?
לפני 13 שנים
amy​(נשלטת){מבטלעיניים} - בסיר קטן-בינוני:)
לפני 13 שנים
natti​(נשלטת) - את יכולה להוציא את האורז ולעשות בסיר הזה או לטגן במחבת ולהעביר לסיר ולערבב
לפני 13 שנים
amy​(נשלטת){מבטלעיניים} - נכון, אבל לכמויות גדולות אני חייבת כבר סיר גדול, וגם מחבת:)
לפני 13 שנים
natti​(נשלטת) - בהחלט.
תקני לך ווק נוח לעבוד איתו
לפני 13 שנים
amy​(נשלטת){מבטלעיניים} - זה לא כמה מאות שקלים?...
לפני 13 שנים
natti​(נשלטת) - ממש לא
הנה לדוגמא:
http://www.celim.co.il/products/183559
לפני 13 שנים
amy​(נשלטת){מבטלעיניים} - יפה. חשבתי שזה אמור להיות טפלון.
לפני 13 שנים
natti​(נשלטת) - טפלון לא בריא
לפני 13 שנים
amy​(נשלטת){מבטלעיניים} - למה לא? מאפשר להשתמש בפחות שמן.
לפני 13 שנים
natti​(נשלטת) - משחרר רעלים.. ככה לפחות אמרו שעשו מחקר על זה.
לפני 13 שנים
amy​(נשלטת){מבטלעיניים} - גם שמן זה רעל...:)
לפני 13 שנים
natti​(נשלטת) - הכלים היצוקים לא מצריכים שימוש בשמן
וחוץ מזה תמיד אפשר רק לנגב את המחבת עם ניר משומן וזה מספיק
לפני 13 שנים
amy​(נשלטת){מבטלעיניים} - אוקיי, אזכור זאת...
לפני 13 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י