לפני 13 שנים. 29 באוקטובר 2011 בשעה 11:29
נניח שאני רוצה להכין אורז עם בצל, שום ופטריות.
אז אני עושה ככה: אני מטגנת בצל ושום, ואז מוסיפה לזה את האורז ומטגנת קצת ביחד, על זה יוצקת מים חמים ונותנת לרתוח. עכשיו השאלה היא- האם לטגן את הפטריות י ח ד עם הבצל והשום? כי כשניסיתי את זה עם תירס גמדי, למשל, זה לא יצא משהו. נדמה לי שאולי ירקות רכים עדיף לטגן לחוד ולהוסיף בסוף, לא?
כמו כן, באיזה שלב הכי עדיף להוסיף את התבלינים? בטיגון? עם המים? או כשרוב המים כבר התאדו?