![]() |
![]()
לפני 7 חודשים •
19 בספט׳ 2024
לפני 7 חודשים •
19 בספט׳ 2024
linsub(נשלטת) • 19 בספט׳ 2024
וואי יש לי שלושה 🫣
|
2
|
![]() |
![]()
לפני 7 חודשים •
19 בספט׳ 2024
לפני 7 חודשים •
19 בספט׳ 2024
הברון בכפכפים{זהרורים} • 19 בספט׳ 2024
היה לי פעם קראש וירטואלי קצר מועד על מישהי כאן שכתבה על והעלתה תמונות של כל הפטישים שאני אוהב ובסוף סגרה יוזר ונעלמה.
|
3
|
![]() |
![]()
לפני 5 חודשים •
9 בנוב׳ 2024
לפני 5 חודשים •
9 בנוב׳ 2024
variation(נשלט) • 9 בנוב׳ 2024
Adonai Elah Elahin כתב/ה: וואי יש לי קראש חזק על Adonai Elah Elahin, אני דלוקה לה על הצורה, כל פעם שאני רואה אותה התחתונים שאין לי נרטבים, יעני אם תתבונן על המושב שלי תחשוב שיש שם שובל של חילזון.
מובן לגמרי אני לא מאשים אותך, היא גם הקראש שלי |
1
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
27 בדצמ׳ 2024
לפני 3 חודשים •
27 בדצמ׳ 2024
חשופה כמעט • 27 בדצמ׳ 2024
האמת שכל פעם שהיה לי קראש כלובי על מישהו והתקדמנו בתקשורת שלנו להכרות התאכזבתי. לפעמים נדמה לי שהפעם בין איך שאנחנו מציגים את עצמנו בכתיבה למי שאנחנו במציאות הוא גדול מדי
|
5
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
27 בדצמ׳ 2024
לפני 3 חודשים •
27 בדצמ׳ 2024
teacher(שולט) • 27 בדצמ׳ 2024
חשופה כמעט כתב/ה: האמת שכל פעם שהיה לי קראש כלובי על מישהו והתקדמנו בתקשורת שלנו להכרות התאכזבתי. לפעמים נדמה לי שהפעם בין איך שאנחנו מציגים את עצמנו בכתיבה למי שאנחנו במציאות הוא גדול מדי
זו אשמת המדיום. כל מקום שמאפשר לחשוב, לערוך, לתקן, לכתוב מחדש, לזרוק ולכתוב שוב מחדש, מבלי שיהיה ולו אפילו סימן קלוש לכל אלו, מייצר באופן אינהרנטי פער גדול בין הכותב לכתיבה. וזה בלי קשר להבדל בין הדימוי העצמי הפנימי שלנו לדימוי העצמי המשתקף לנו מסביבתנו. (או "למי שאנחנו במציאות", כשאין לנו דרך באמת לדעת מי אנחנו במציאות) - משפט שקשה היה לי להגיד ברצף, לו היינו נפגשים במציאות. |
3
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
27 בדצמ׳ 2024
לפני 3 חודשים •
27 בדצמ׳ 2024
Care Artist • 27 בדצמ׳ 2024
Funshine כתב/ה: אש קרה
בהיפוך אותיות זה "הקראש" שהוא בן אדם מהמם ומוכשר מאוד אבל נשוי. איך אני לא הקראש הכלובי שלך? לא הוגן העולם הזה. P: |
0
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
27 בדצמ׳ 2024
לפני 3 חודשים •
27 בדצמ׳ 2024
Sunna סאנה(שולטת) • 27 בדצמ׳ 2024
אני חושבת שהקראש הכלובי שלי הוא לא על פרופיל אלא על אינטראקציה בין הפרופילים (והזוג עצמו) של מי שכותב את הבלוג ״קסמי הפשטות״ והדומית שלו
אם כי עכשיו אני רואה פתאום שכל הפוסטים נמחקו ושם הפרופיל פתאום השתנה וקצת דואגת האמת |
1
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
28 בדצמ׳ 2024
לפני 3 חודשים •
28 בדצמ׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 28 בדצמ׳ 2024
Sunna סאנה כתב/ה: אני חושבת שהקראש הכלובי שלי הוא לא על פרופיל אלא על אינטראקציה בין הפרופילים (והזוג עצמו) של מי שכותב את הבלוג ״קסמי הפשטות״ והדומית שלו
אם כי עכשיו אני רואה פתאום שכל הפוסטים נמחקו ושם הפרופיל פתאום השתנה וקצת דואגת האמת לצערי הם נפרדו (נראה שבטוב), וכבר אין את הבלוג יותר. (הלוואי והיו משאירים את התוכן, אבל אני בהחלט מבינה למה להסיר/להסתיר) |
0
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
28 בדצמ׳ 2024
לפני 3 חודשים •
28 בדצמ׳ 2024
Sunna סאנה(שולטת) • 28 בדצמ׳ 2024
StreetCat כתב/ה: Sunna סאנה כתב/ה: אני חושבת שהקראש הכלובי שלי הוא לא על פרופיל אלא על אינטראקציה בין הפרופילים (והזוג עצמו) של מי שכותב את הבלוג ״קסמי הפשטות״ והדומית שלו
אם כי עכשיו אני רואה פתאום שכל הפוסטים נמחקו ושם הפרופיל פתאום השתנה וקצת דואגת האמת לצערי הם נפרדו (נראה שבטוב), וכבר אין את הבלוג יותר. (הלוואי והיו משאירים את התוכן, אבל אני בהחלט מבינה למה להסיר/להסתיר) מאוד מאוד מובן ולגיטימי תגידי לי אם את חושבת שכדאי אולי למחוק את התגובה כדי לא לשים תשומת לב מיותרת |
0
|