![]() |
![]()
לפני חודשיים •
9 בינו׳ 2025
Re: נשלטים מלמעלה
לפני חודשיים •
9 בינו׳ 2025
Out of vanil(מתחלפת) • 9 בינו׳ 2025
Hanuman כתב/ה: מי קבע ששולטים לא יכולים להנות מפגינג?
קצת ענית לעצמך פה בשורה הזאת. בתור 100% מתחלפת- אם הייתי משקיעה זמן או מחשבה בכל רגע נתון בפעולה/ נטייה/ הנאה בשאלה של- רגע, מה אני עכשיו??? (שולטת/נשלטת/ מזוכיסטית/סדיסטית/ מובילה או מובלת) היה לי כאב ראש אחד גדול גם לי וגם לפרטנר והרבה פחות זמן לעשות ולהנות ביחד 😅 נקודות עונג זה נקודות עונג (נקודת ג'י, נקודת פי) קיימות אצל הגבר וגם אצל האישה. עם זאת, פעולה אנאלית לגבר קצת פחות "מיינסטרים" אצל גברים סטרייטים ועדיין בא בימינו עם בושה/הסתרה/ חלום/פנטזיה מסויימת אצל הגברים, לצערי. כאן מגיע האתר והרצון שמישהו שלפני שנייה היה אנונימי וזר שיגשים לך את כל הדברים הנסתרים האסורים או הסודיים שלך, תחת מעטה הטאבו והאסור. כן, יש פרופילים כאלה ואחרים שמגדירים את עצמם בתור "שולט" ופרופיל שמוצג על טהרת האלפא הדומיננטי והמוביל (אני אעשה לך ככה וככה) ובסוף אתה מקבל פניות *ראשונות* מהם בסטייל- "תחדרי אלי/תשלטי בי/תמיד סיקרן אותי פגינג". 🤷♀️🤷♀️ אישית, אני בעד קשר ממושך שמבוסס על רגש וחיבור ואמון אמיתי, ולאט לאט מגלים את כל נקודות העונג והרצונות הנחשקים ביחד. לא משנה לאיך בחרת לכתוב על עצמך מלכתחילה באתר, כי לא תמיד הכל גלוי ויש הרבה מן הנסתר או המוכר. כן הכי חשוב תקשורת ותיאום ציפיות ושהכל יהיה הדדי ובהסכמה, כדי להנות ולחוות מיניות טובה בדסמית או ונילית. אבל בטח לא בדרישות מפתיעות כאלה ואחרות על תחילת הקשר 😅 |
6
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
9 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
9 בינו׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 9 בינו׳ 2025
מתחלפות יכולות להסתובב עם ההגדרה הזו בגלוי ולמצוא שולט, נשלט, מתחלף או שניהם אם בא להן.
לעומת זאת, מתחלפים נמצאים במקום יותר בעייתי וסובלים מאותה בעיה שגברים בי-סקסואלים סובלים ממנה - שני הצדדים חושדים בהם שיום אחד הם יתהפכו ויעדיפו את הצד השני, אז הם מעדיפים לוותר עליהם. אז הרבה פשוט מעדיפים להזדהות כשולטים, כי החיים כשולט פשוטים יותר מהחיים כנשלט באתר הזה. ואם הם מזהים הזדמנות עם מישהי שתזרום איתם על מימוש של צדדים אחרים בהם, אז הם מנסים. הגיוני, לא? |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
9 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
9 בינו׳ 2025
הוא(שולט) • 9 בינו׳ 2025
עדיף להתעסק בעצמך ופחות באחר
לא מקדם כלום ולא תורם שומדבר |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
10 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
10 בינו׳ 2025
MorTea • 10 בינו׳ 2025
אני, לטעמי הייתי מחשיב את זה לאקט שמתאים יותר ל-"מתחלף" ופחות ל-"שולט".
ובכל זאת, אם הייתי צריך להסביר איך זה כן יכול להיכלל תחת הקטגוריה "שולט", הייתי עושה הקבלה למצב ההפוך של שולטת שמזיינת נשלט (לא אנאלית). אני חושב שאז יהיה לך יותר קל לדמיין ולהבין את הקשר שבהתייחסות לנשלט כסוג של "צעצוע מין" שמטרתו לספק מינית את אדונו, השולט. |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
10 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
10 בינו׳ 2025
Hanuman • 10 בינו׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: דווקא אתה שמדבר על מיניות מחוץ לקופסה, מאוד סגור לגבי מיניות שלא מסתדרת לך בקופסה
אני רק יכל להצטער שזה מה שהבנת מדברי. |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
10 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
10 בינו׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 10 בינו׳ 2025
העניין הוא שזה בסדר.
נהיה לנו פה איזה הרגל לקשור בין נשלט-מזוכיסט-בוטום-משרת וכל זה, אבל אנשים הרי לא חייבים להיות כל החבילה הזאת. מותר לבן אדם לאהוב פגינג וגם לאהוב להיות זה שמנהל את הסיטואציה ומכפיף את הפרטנר לרצונו. חח, "מותר". זה לא קשור למותר אפילו, כי אלה תשוקות ואנחנו פשוט מה שאנחנו ומדליק אותנו מה שמדליק אותנו. השאלה רק מה עושים עם זה. אולי אם הייתה יותר קבלה ויותר מקום לשולטים מלמטה או נשלטים מלמעלה או איך שלא נקרא לזה, אז אנשים לא היו מרגישים צורך לעשות מניפולציות ושמיניות באוויר בשביל להגיע בדיוק לאותו המקום שאפשר להגיע אליו באמירה "זה מה שאני אוהב. מי בעניין". אני אוהבת ששולטים בי מלמטה, סבבה? זה כיף לי. אני גם אוהבת שמעבירים את השליטה אלי במלואה. האם זה הופך אותי למתחלפת? לשמחתי לא אכפת לי ובלאו הכי נוח לי עם ההגדרה הזאת כי גם להישלט אני אוהבת. קיצר אני בעד שכולם יגידו בבירור מה הם רוצים ואז לכל הסירים והמכסים יהיה יותר קל למצוא זה את זה. אני מבינה למה אנשים מרגישים צורך להציג את עצמם בצורה מסויימת שהם קיבלו את הרושם שלגיטימית ותחת מצגי שווא לחתור למה שהם באמת. זה יוצא להם מניפולטיבי ולא יפה אבל אולי אם נרחיב את הלגיטימציה אז נקבל פחות מהקטעים האלה. |
9
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
10 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
10 בינו׳ 2025
סווריןן • 10 בינו׳ 2025
הדיון הזה עלה בכמה גרסאות בעבר. התשובה המעניינת ביותר שקראתי, ואני מתנצל שאני לא זוכר מי כתב או כתבה זאת, התחילה מהבחנה בין מזוכיזם שקשור לכאב, כזה הקשור לחוסר אונים, וכזה הקשור להשפלה. בשניים הראשונים לא יעלה צורך להתחלף, כי אם אני אוהב לחוות כאב אין סיבה שאחפש להכאיב. אבל בסוג השלישי, משחקי שליטה הם כמו כוריאוגרפיה שיוצרת תמונה, ביחד. התמונה--למשל אדם אחד עומד בביטחון ואוחז רצועה אליה קשור אדם אחר על ארבע--מסוגלת להיווצר גם אם מחליפים תפקידים. מה שמעניין כאן הוא הניתוח של התשוקה עצמה: פחות מה קורה לי ויותר מה אני יוצר יחד.
|
3
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
10 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
10 בינו׳ 2025
FootJunky • 10 בינו׳ 2025
הכל יפה וטוב, רק
מי שטוענות כאן ללגיטימציה של פגינג לשולט הן... נשים (ושני נשלטים) עוד לא ראיתי כאן גבר שולט שאומר, כן אני שולט עכזר והנשלטת שלי מזיינת אותי בתחת כמו לא מעט פעמים אחרות, אתן מדברות עם עצמכן והמציאות הגברית ממשיכה בשלה |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
10 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
10 בינו׳ 2025
חשופה כמעט • 10 בינו׳ 2025
המציאות הגברית אכן ממשיכה בשלה, גברים עדיין נהנים להחדיר כי נקודת p זה נעים. שולטים עדיין מתביישים להודות בפומבי בזה שהם נהנים להחדר כי הם לא רוצים להתפס פחות שולטניים עולם כמנהגו נוהג.
אנחנו אולי מדברות עם עצמנו כפי שציינת, אבל המציאות הגברית בה יש שולטים שנהנים גם להחדר קיימת. אפילו גבר פתח את הדיון על זה. |
5
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
10 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
10 בינו׳ 2025
FootJunky • 10 בינו׳ 2025
חשופה כמעט כתב/ה: המציאות הגברית אכן ממשיכה בשלה, גברים עדיין נהנים להחדיר כי נקודת p זה נעים. שולטים עדיין מתביישים להודות בפומבי בזה שהם נהנים להחדר כי הם לא רוצים להתפס פחות שולטניים עולם כמנהגו נוהג.
אנחנו אולי מדברות עם עצמנו כפי שציינת, אבל המציאות הגברית בה יש שולטים שנהנים גם להחדר קיימת. אפילו גבר פתח את הדיון על זה. כן, גבר דו מיני, נשלט, שמקבל זין של גבר בתחת על פי הבלוג שלו, more power to you, אגב! ובשרשור מדובר על שולטים סטרייטים ופגיגנג על ידי נשים |
0
|