סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

גם לאמא מותר ליהנות

הרהורי חיפוש במרחב המטורף והממכר.
סיפורים אמיתיים מנקודת מבט סובייקטיבית.
כותבת פה בשבילי כדי לזכור את המסע המשוגע הזה.
לפני חודשיים. 2 בספטמבר 2024 בשעה 11:42

נתחיל מהסוף. 

אל תבשלו ותחשבו מחשבות זימה תוך כדי. 

בישול תוך כדי התכתבות על זיונים בתחת (שאני נותנת לה) תוך כדי שהיא מוצצת לו  או על זה שאני מזיינת אותה בכוס תוך כדי זה שהוא מזיין אותה בתחת, מביא איתו הסחת דעת שבסופה את תכניסי את הפסטה הלא מבושלת לתוך הסיר של הרוטב במקום לסיר של המים הרותחים. אם תוסיפו לזה את המשפט

 

לא לדאוג אם לא תגמרי מספיק נארגן לך ירידה כפולה

 

תוך כדי שאתן מעבירות את הפסטה הקשה מהסיר רוטב לסיר עם המים הרותחים והנה לכם סיר שנראה כמו מרק עגבניות ובתוכו חבילת פסטה לא מבושלת ולידו רוטב שהוכן מההתחלה. 

 

אני כנראה מבייצת וכנראה הזמן בכל זאת עושה את שלו כי אתמול הייתי צריכה להחליף מכנסיים ותחתונים פעמיים (!!!) כי הם נרטבו מהכוס הנוטף שלי עד כדי כך שהרחתי את עצמי תוך כדי הליכה. 

אולי, רק אולי, אהיה מוכנה בקרוב לצאת לעולם שוב. 

 

להלן, הפסטה מתבשלת בתוך מרק העגבניות 🤦🏻‍♀️

randos - להתחרמן פוסט על פסטה?
לא בא בחשבון.
לפני חודשיים
אלפא-בטא​(מזוכיסט){נשלט} - מוכר 😂
לפני חודשיים
דנטה88{88} - בואי כולה פסטה זה לא שעשית עכשיו מנה של 29 מרכיבים
לפני חודשיים
fatiefairy - והצלחתי להתבלבל גם בזה.
נראה לי שפספסת את כוונת הפוסט.
זה בסדר, זה לא כאילו כתבתי דברים עם סאבטקסט.
לפני חודשיים
Bluecollar​(שולטת) - תראי, משהו בהחלט התבשל שם 😈😈
לפני חודשיים
fatiefairy - חד משמעית. זה היה מאוד מלכלך.
לפני חודשיים
דנטה88{88} - אבל כן הכנסת רמזים מיניים ןכו ןכו .עכשין כל פעם שאני יעשה מרק עגבניות עם פסטה ישר תעלה לי מחשבה של רטיבות כפולה ביוץ ועוד
לפני חודשיים
fatiefairy - הו! Mission accomplished
לפני חודשיים
Bluecollar​(שולטת) - דנטה, זה מה שהתחברת אליו בפוסט?
או-קי
לפני חודשיים
דנטה88{88} - בעיקר לרוטב
לפני חודשיים
fatiefairy - אבל לא צילמתי את הרוטב. לצלם לך?
לפני חודשיים
Bluecollar​(שולטת) - מה לצלם, שלחי לו מתכון
לפני חודשיים
Bluecollar​(שולטת) - זה לא אמור להיות מורכב מדי
לפני חודשיים
fatiefairy - צודקת. אתה רושם?
לפני חודשיים
fatiefairy - או בעצם, זה ממש פשוט. אתה יכול פשוט לזכור.
לפני חודשיים
דנטה88{88} - יהיה לי קשה לזכור הפכתי סנילי מרוב מתכונים .
בטח יהיו קצת עגבניות לא זול עכשיו 13 שח לקילו . ומסונן פעמיים קצת בצל כרישה ביין לבן גם טוב שום כתוש סוכר חום ציר עוף או ירקות פלפל שחור רסק עגבניות פפריקה בשמן זית לפתןח טעמים קודם .להכין קצת בשמל בצד עם פרמזן הסוד זה סבלנות ןההפתעה לחם רוסי עגול לחתוך למעלה לפתוח להוציא את הפנים למלא במרק אפשר גם בדלעת עגולות חצי מבושלות להכניס פסטה קצת של כונכיות קטנות מעל בשמל ו3 עלי בזיליקום לבשביל הטעם לתפארת. חימום בתנור בתיאבון .יש כל כך הרבה אופציות.
מרק טוב זה מרק שאחרי 20 שנה עדיין זוכרים את הטעם
לפני חודשיים
fatiefairy - לגמרי מצלמת מסך ומכינה בהזדמנות הראשונה! השאלה רק היא מי עושה כלים אחר כך…?
לפני חודשיים
Bluecollar​(שולטת) - אין לי אוויר מהמשפט הארוך הזה
לפני חודשיים
דנטה88{88} - תנשמי עמוק תשאירי שניה וחצי נשפי
לפני חודשיים
דנטה88{88} - המדיח
לפני חודשיים
fatiefairy - אין לי. אני בחורה פשוטה.
לפני חודשיים
דנטה88{88} - ממ רוטב זה הכי
לפני חודשיים
שרף אורנים​(אחר) - כבר אמרתי לך שאני מת עליך?!
לפני חודשיים
fatiefairy - אמרת. אבל תגיד לי שוב 😁
לפני חודשיים
שרף אורנים​(אחר) - אני מת עליך, כפרה
לפני חודשיים
fatiefairy - כפרה עליך ♥️
לפני חודשיים
מותח הגבולות​(שולט) - אז שואל בשביל חברה - קודם דוחפים את הספגטי למים או קודם טועמים אם הפסטה מספיק רטובה ורכה ?
לפני חודשיים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י