בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

גם לאמא מותר ליהנות

הרהורי חיפוש במרחב המטורף והממכר.
סיפורים אמיתיים מנקודת מבט סובייקטיבית.
כותבת פה בשבילי כדי לזכור את המסע המשוגע הזה.
לפני 4 שבועות. 2 בספטמבר 2024 בשעה 11:42

נתחיל מהסוף. 

אל תבשלו ותחשבו מחשבות זימה תוך כדי. 

בישול תוך כדי התכתבות על זיונים בתחת (שאני נותנת לה) תוך כדי שהיא מוצצת לו  או על זה שאני מזיינת אותה בכוס תוך כדי זה שהוא מזיין אותה בתחת, מביא איתו הסחת דעת שבסופה את תכניסי את הפסטה הלא מבושלת לתוך הסיר של הרוטב במקום לסיר של המים הרותחים. אם תוסיפו לזה את המשפט

 

לא לדאוג אם לא תגמרי מספיק נארגן לך ירידה כפולה

 

תוך כדי שאתן מעבירות את הפסטה הקשה מהסיר רוטב לסיר עם המים הרותחים והנה לכם סיר שנראה כמו מרק עגבניות ובתוכו חבילת פסטה לא מבושלת ולידו רוטב שהוכן מההתחלה. 

 

אני כנראה מבייצת וכנראה הזמן בכל זאת עושה את שלו כי אתמול הייתי צריכה להחליף מכנסיים ותחתונים פעמיים (!!!) כי הם נרטבו מהכוס הנוטף שלי עד כדי כך שהרחתי את עצמי תוך כדי הליכה. 

אולי, רק אולי, אהיה מוכנה בקרוב לצאת לעולם שוב. 

 

להלן, הפסטה מתבשלת בתוך מרק העגבניות 🤦🏻‍♀️

randos - להתחרמן פוסט על פסטה?
לא בא בחשבון.
לפני 4 שבועות
אלפא-בטא​(מזוכיסט){נשלט} - מוכר 😂
לפני 4 שבועות
דנטה88{88} - בואי כולה פסטה זה לא שעשית עכשיו מנה של 29 מרכיבים
לפני 4 שבועות
fatiefairy - והצלחתי להתבלבל גם בזה.
נראה לי שפספסת את כוונת הפוסט.
זה בסדר, זה לא כאילו כתבתי דברים עם סאבטקסט.
לפני 4 שבועות
Bluecollar​(שולטת) - תראי, משהו בהחלט התבשל שם 😈😈
לפני 4 שבועות
fatiefairy - חד משמעית. זה היה מאוד מלכלך.
לפני 4 שבועות
דנטה88{88} - אבל כן הכנסת רמזים מיניים ןכו ןכו .עכשין כל פעם שאני יעשה מרק עגבניות עם פסטה ישר תעלה לי מחשבה של רטיבות כפולה ביוץ ועוד
לפני 4 שבועות
fatiefairy - הו! Mission accomplished
לפני 4 שבועות
Bluecollar​(שולטת) - דנטה, זה מה שהתחברת אליו בפוסט?
או-קי
לפני 4 שבועות
דנטה88{88} - בעיקר לרוטב
לפני 4 שבועות
fatiefairy - אבל לא צילמתי את הרוטב. לצלם לך?
לפני 4 שבועות
Bluecollar​(שולטת) - מה לצלם, שלחי לו מתכון
לפני 4 שבועות
Bluecollar​(שולטת) - זה לא אמור להיות מורכב מדי
לפני 4 שבועות
fatiefairy - צודקת. אתה רושם?
לפני 4 שבועות
fatiefairy - או בעצם, זה ממש פשוט. אתה יכול פשוט לזכור.
לפני 4 שבועות
דנטה88{88} - יהיה לי קשה לזכור הפכתי סנילי מרוב מתכונים .
בטח יהיו קצת עגבניות לא זול עכשיו 13 שח לקילו . ומסונן פעמיים קצת בצל כרישה ביין לבן גם טוב שום כתוש סוכר חום ציר עוף או ירקות פלפל שחור רסק עגבניות פפריקה בשמן זית לפתןח טעמים קודם .להכין קצת בשמל בצד עם פרמזן הסוד זה סבלנות ןההפתעה לחם רוסי עגול לחתוך למעלה לפתוח להוציא את הפנים למלא במרק אפשר גם בדלעת עגולות חצי מבושלות להכניס פסטה קצת של כונכיות קטנות מעל בשמל ו3 עלי בזיליקום לבשביל הטעם לתפארת. חימום בתנור בתיאבון .יש כל כך הרבה אופציות.
מרק טוב זה מרק שאחרי 20 שנה עדיין זוכרים את הטעם
לפני 4 שבועות
fatiefairy - לגמרי מצלמת מסך ומכינה בהזדמנות הראשונה! השאלה רק היא מי עושה כלים אחר כך…?
לפני 4 שבועות
Bluecollar​(שולטת) - אין לי אוויר מהמשפט הארוך הזה
לפני 4 שבועות
דנטה88{88} - תנשמי עמוק תשאירי שניה וחצי נשפי
לפני 4 שבועות
דנטה88{88} - המדיח
לפני 4 שבועות
fatiefairy - אין לי. אני בחורה פשוטה.
לפני 4 שבועות
דנטה88{88} - ממ רוטב זה הכי
לפני 4 שבועות
שרף אורנים​(אחר) - כבר אמרתי לך שאני מת עליך?!
לפני 4 שבועות
fatiefairy - אמרת. אבל תגיד לי שוב 😁
לפני 4 שבועות
שרף אורנים​(אחר) - אני מת עליך, כפרה
לפני 4 שבועות
fatiefairy - כפרה עליך ♥️
לפני 4 שבועות
מותח הגבולות​(שולט) - אז שואל בשביל חברה - קודם דוחפים את הספגטי למים או קודם טועמים אם הפסטה מספיק רטובה ורכה ?
לפני 3 שבועות

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י