סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב
fattbelly(אחרת)
אפס לקקן
נתיב שקט
DreamBoy(מתחלף)
MrBOSS
Abusive(שולט)
לאבר בוי צעיר ונשלט
RISE UP DOM(שולט)
DrDirty
painslut lover()
דומיננטי בנקבה(שולט)
The Mentaliste(שולט)
noomi(נשלטת){Ashenn}
Light- me
עץ סגול(אחר)
המלכה לונה וג'וזי(שולטת){זוג}
Ms Pink(אחרת){לרגליה}
lio strong arm(שולט)
LimitedEdition(שולט)
הברון בכפכפים{זהרורים}
Seayam
eviatarr
MedicalD(נשלט)
raspberry
TomerBDSM
זנזונת של מיינד(נשלט)
TushTush
StarFox(נשלט)
KINKI OZZY(אחר){Catburglar}
dolingio
TashaAllure(שולטת)
מביט מעלה(נשלט)
Knight of the night
אולה בבו
שליטהמוחלטת(שולט)
שועלית
אלדה קלמה(שולט)
ארץ חלומות
MrNl
loving it(שולט)
Obsessive(){Sinister}
Sasha X
פרח הסאקורה(נשלטת)
משהו יצירתי
blackheart
הן
תכשיט נוצץ{נשלט}
Tallario
StreetCat(שולטת)
MichaelDevote(נשלט)
soofgania
Liber Pater(שולט)
אבא ארוך(שולט)
המפקד העליון(שולט)
masoul
lazyboy(אחר){U-man}
Nomadic(שולט)
חיה צפונית
ענני בראשית(מתחלפת){התגשמתי}
RESTRAIN
Gentleman Uruguay(שולט)
עבד לקשר טוטאלי(נשלט)
Nati the bear(שולט)
F-L-Y(נשלטת)
Subres(נשלט){כ״ע}
ONE CHANCE(מתחלפת)
Jo Pamper(שולט)
דורה באהבה(אחר){המלכה AQ}
Pink Princess(נשלטת)
subtrickit(נשלטת)
עיסוי טנטרי מגבר
קצין תורן
N e l l a(אחרת){הרו.מקווקז}
רואה ואינו נראה(שולט)
Ally the Witch(שולטת)
Danz(נשלט)
aum
The Analyst(שולט)
גלעד M(שולט)
Blonde
מלך יחיד(שולט)
3142(נשלט)
הרוזן x
מיצי קפיצי(נשלטת)
אוהב כח(אחר)
Gagggger(שולט)
I am I'm me(אחר)
ראש על הקרקע(נשלט)
המאלף השולט בעבד(שולט)
MasterOfDesire(שולט)
קושית(שולטת)
Ordinary Man
dom מהנשמה
דוב הקוטב(שולט)
LovingDom(שולט)
Beauty in Black
wildvixen(נשלטת)
סטודנט שולט(שולט)
Sirene
Daniel-Rope(נשלט)
Nighthawk(שולט)
קופיאלה
miz hyde{love69}
IMStrider(שולט)
חדר בריחה(שולט)
kareena()
גולוסקלפרה(נשלט)
a מק
D O M N U L E(שולט)
God(שולט)
joshee(שולט){ממי*}
יעל t(אחרת)
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t}
שולט בך בכבוד
barvaz
כחלחלה(נשלטת)
R a F a(אחר)
ANOMANYA(אחר)
צופה בשקט(נשלט)
LK(שולט)
מתפתח
שולט בך יפה(שולט)
eran4(שולט)
הקול(שולט)
Truth Seeker
גוליבר(שולט)
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון}
עקבון(נשלט)
לא סתם עוד עבד
teacher(שולט)
המכשפה בג'ינס(מתחלפת)
כלובי
Roeilay
עבד נאמן ושימושי
Queen'sGambit(אחרת)
toav(אחר)
MysteryBox(נשלט)
חתולה פרועה
Queen kristin
Aliceee
September Issue(נשלטת)
מתחלף מגוון(מתחלף)
skrnit
sshiri(נשלטת){משוייכת}
king black{שולט }
כלבת הבית(נשלטת)
אשליה עמוקה
consentual(נשלט)
Pseudosophical
בן בסט
Z o
לילוששש
Aperol Spritz
marczzz
shipopoo(שולט)
darkness in a dress
Differentme
זהרורים{הברון בכפכ}
Ross D
Burning Void
DonnaAlba
טרנסית אחותי
DIVINETHUNDER
Ashenn(שולט){noomi}
AdamG
SubGuyForDom
marrypoppins
Mythical
Queen of Kings
הכספת
lotus in oz(נשלטת){CharlieI}
pureeee
HouseKeeper
חתולייי(אחרת)
sagi sub(נשלט)
Mr Pink
tickleer
strong
jonytheman
JustNobody{His}
נושמת עמוק
Kind
אדון ו-גנטלמן
שרירי בהיר
COLTON(שולט)
hipocrates(נשלט)
The Sun(שולט)
מתוקיתתת
Bari the Queen(שולטת){Indi}
כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא}
Mr-G
ft slv
שולט ביד רMה
King-Dom(שולט)
inu inu
צופסטיקס
צעצוע חמוד(אחר)
באדינות
את בובה על חוט
sweet pea
האלוף
זיו רון
bigA
MaBaker
sugartie{שיבארי}
asdfi
shiri mimon
האישה האמיתית(שולטת)
BlackMirror(שולט){Moon Fairy}
סקסית רגישה ורצינית
Kitty frank
Papii(שולט)
xBLACKIEx(מתחלפת)
auroraSP(נשלט)
Midari Ikishima(מתחלפת)
העוצמה שבחוכמה
Shiver(נשלט)
טרנסית קרוסית
פראנסס
פנטזיה לאונס(נשלט)
tinor
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר}
טליה בן(נשלט)
כאוטיות בקופסה(נשלטת)
prettypoly(מתחלף)
heisenberg(שולט){כלובי }
sam2010
רבכובל(שולט)
HexaDoe(אחר)
captainOfMyself(שולט)
לפעמימית{Envy}
BadBed(נשלטת)
BRUT 44(שולט)
BadTom(שולט)
גבר שקט
logitech
aוambros(נשלטת)
המפנק111
יובל העבד(נשלט)
בייל
שליטה נעימה
מיצקי(נשלטת)
Dark Daniel(מתחלף)
bigdawg(נשלט)
avard13
Skully(אחר)
שוברת שגרה(שולטת)
Snitch
clark(אחר)
ארגמןן(אחרת)
מכאיב להנאתנו()
Tuborg
Ashbury
TheSource
גבר של מעשים(נשלט)
רנסנס(שולט)
yaron999
אדון בכלבה רעבה(שולט)
תופס החלומות(שולט)
Top Gay Ffity EIGHT(שולט)
InSearchOfTheReal
BrutallDom
אביקוברה(אחר)
לי-און
big(שולט)
CaveM
  •  ראשי
  • בלוגים
  • פורום
  • מגזין
  • חברים
  • רשימת קשר
  • אלבומים
  • לוחות
  • בילויים
  • צ׳אט

XXX

לפני חודש. 13 בפברואר 2025 בשעה 16:45

כששפחה מוצאת את האדון שנכון לה היא לא מרגישה שהיא צריכה לשים מסכות כדי שתאהב אותה. היא לא מתחבאת מאחורי מילים יפות או מאה שכבות של איפור ובגדים והיא לא מציגה לך שכל יום זה היום הכי טוב בחיים ושהיא הכי טובה והכי אהובה והכי כוסית והכי מושלמת.., כי .. היא פשוט לא. ויש ימים ותקופות שהכל חרא והיא חסרת ביטחון והכל מתנפץ והרצפה עקומה.. אבל היא יודעת שגם בסערה הכי נוראית אתה תהיה סירת המבטחים שלה, אז היא מדברת ואומרת את מה ששלה כי זה שלך.

כששפחה מוצאת את האדון הנכון לה היא לא סתם ״קיימת״. היא חיה, היא בועטת, היא קמה במטרה. היא מתעוררת ומדמיינת אותך, כשהגוף שלה מתעורר אז הוא מבקש רק אותך. היא מפנטזת על כל נגיעה, כל מבט, כל מילה ותזוזה של אצבע ממך והיא מצפה לך כמו לגשם בשנת בצורת. היא יודעת שיש משמעות בשבילה והיא לרצות (ולרצות) רק אותך.

כששפחה מוצאת את האדון הנכון לה אז העולם מסביב נרגע. זכרונות עבר של אנשים וחוויות רעות נמחקים לאט, הפוקוס נשמר רק בינך לבינה, היא מרגישה שהיא עולה מדרגות בסולם העוצמה ופתאום דברים של פעם נראים קטנים ולא מתאימים למי שהיא היום והיא סוגרת את הקצוות ומשחררת ממנה ואין תחושה יותר נפלאה מזו.

כששפחה מוצאת את האדון הנכון לה אז היא מבינה שכל מה שחוותה וכל מה קרה לה היה נכון ומדויק כדי להוביל אותה בדיוק אליך. כל צלקת וכל דמעה הייתה בשביל להגיע לידיים החמות הנכונות שלך, שיידעו לדייק ולשפר אותה.

כששפחה מוצאת את האדון הנכון לה אז היא מחייכת יותר וקורנת כמו שמש כי היא מקרינה את העוצמה של האדון שלה שאתה מחדיר לתוכה. כשהיא מקבלת את היחס העוטף והחונך והמאיר, גם היא משתפת את זה הלאה.

כששפחה מוצאת את האדון הנכון לה אז היא מרגישה כמה טבעי זה לשחרר את המושכות של השליטה. וזה לא קל לשפחה שהיתה צריכה להיות תמיד גדולה גם כשהיתה קטנה ושהשליטה וחשיבת יתר אלו כמעט הדברים היחידים שהיא ידעה לעשות בצורה מוצלחת.. אבל עכשיו, מולך, היא יודעת שאפשר לסמוך עליך, והיא בוטחת שכל מילה ודרישה או החלטה מיועדות רק להגנה וטיפוח שלה.

כששפחה מוצאת את האדון הנכון לה אז היא יכולה להתמקד באנרגיה הנשית שלה. להתמקד בעונג, במגע של הגוף, בביטחון להסתכל בעיניים, לתת לרגש להציף את כולה. לבכות ולשחרר. להרגיש שהיא רוצה לתת, לטפל, לתמוך, מתוך שפע ולא מתוך רדיפה. מתוך מקום לעשות טוב.

כששפחה מוצאת את האדון הנכון לה היא שלמה גם כשיוצאים מאיזור הנוחות, כשבודקים גבולות ומנסים דברים חדשים. היא יודעת ששומעים אותה, שמכילים אותה, שיש לה את המקום לדבר. היא יודעת שהיא מוגנת.. והיא רוצה גם בעצמה להתנסות ולחוות יד ביד איתך.

כששפחה מוצאת את האדון הנכון לה אז אין אגו, אין לעקם פרצוף, אין לשקר. היא יודעת שהאדון שמולה הוא עוצמתי ואלוהי, יודעת שהוא קורא אותה כמו ספר פתוח, כל מילה, מצמוץ, צליל. לא מסתירים כי הוא יודע גם בלי להגיד. אין משחקים של מי מנצח כי אנחנו אחד, זה האדון שלך ואת שייכת לו ובשבילו. את פרח והוא כל המים שאת שותה כדי לפרוח.

כששפחה מוצאת את האדון הנכון לה היא מרגישה כמו ילדה. חולמת בהקיץ, מציירת לבבות ליד השם, מקשקשת בזנב, צווחת אחרי שיחה בטלפון, חיוכי ג׳וקר כששומעת את הצליל של ההודעות שלו, כותבת אותו על עצמה עם טוש, שולחת מיליון הודעות ודאגות ובקשות ושאלות וצומי צומי כל הזמן.

כששפחה מוצאת את האדון הנכון לה היא זקוקה לאישור שלך. היא רוצה להראות לך שגם כשהיא הכי קטנה מולך היא הכי חזקה, רוצה לשתף בכל ההצלחות של החיים ״החיצוניים״, בעבודה, בקשרים, בפידבקים מלקוחות, ביצירות ״אומנות״ הקטנות, היא זקוקה לגאווה שלך כדי להרגיש את השלמות מול עצמה.. כי רק המילה שלך משנה.

כששפחה מוצאת את האדון הנכון לה היא צריכה להתמסר ולהיכנע. זה הצורך בבטן שדופק לנו ומתחנן ליחס. היא צריכה את המגע ואת הקשר, היא צריכה שתראה לה כמה היא קטנה, היא צריכה שתראה לה כמה היא חסרת שליטה, שתתגרה בה שאתה יכול לשבור אותה בקליק אחד. היא צריכה את הידיים החונקות על הצוואר, והיא צריכה את ההצלפות ששורפות בבשר, והיא צריכה את הסטירות שגורמות לה לבכות. היא צריכה להרגיש אפסית ושלולית מצחיקה של דמעות ונזלת ומיץ נוזלים מייררת. היא צריכה את ההפסקה הזו בראש שהמוח נכבה ושאתה מפעיל אותה בחוט. היא צריכה להרגיש שהיא על הסף של התפוצצות. היא צריכה להרגיש שהיא נשברת כדי שתוכל לאסוף את החלקים ולהדביק מחדש חלק חלק עם דבק מזהב. היא צריכה את זה כדי להרגיש יפה אפילו יותר מלפני כמה דקות.

כששפחה מוצאת את האדון הנכון לה היא אוהבת פשוט. היא אוהבת בלי מלחמות, היא אוהבת בלי גבולות, היא אוהבת בלי מחסומים. היא אוהבת כי פשוט הלב כל-כך גדול והוא רק רוצה להכיל אותך. היא אוהבת ודואגת ונובחת כשצריכה, אבל אין דרמות ואין עצבים , זה פשוט פשוט, כמו שאהבה של שפחה לאדון צריכה להיות.

מחפשת אותך, זאת שחולה על ספרים, שעושה בינג׳ים בנטפליקס (בנות גילמור, נמלטים, האוס…) שעות, שיש לה לב גדול, אמיתית וכנה, שלפעמים לא מוצאת את עצמה בין אנשים, שרוצה להכיר חברה מהעולם הזה שלנו כדי לדבר על דברים שאי אפשר לדבר עליהם כל-כך עם חברים מהעולם ״האמיתי״.

אני מוצאת את עצמי הרבה במקום שלא מצליחה להיפתח מספיק עמוק עם החברות הרגילות על מחשבות ותשוקות ורצונות וצריכה חברה שהיא תהיה מיוחדת כמוני ושיהיה לנו את המקום הבטוח לפרוק ולשתף ולדבר על הכל.

בנוסף, ואם תרצי, אשמח גם שתצטרפי לאדוני ואליי בפגישות שלנו כדי לחוות דברים נוספים ובצורה אישית יותר :)

אדוני הוא העוגן שלי, מכיר אותי יותר משאני את עצמי ואני בטוחה שתוכלי גם את לקבל חיבור איתו

אני מרגישה את האיפור מרוח על הפנים, הרגל רועדת מהתרגשות ומציפייה ומהתחושה שאני תכף מתפוצצת. הכל שורף, אני רואה אדום ושחור וסגול בעיניים, כל צבעי הקשת מולי ובמרכז כל הצבעים אתה, האדון שלי. וכואב נורא, באמת, בכל מקום בגוף אחרי ההצלפות הקשות האלו ואתה נראה כל-כך יפה בתוך כל הכאב הזה שזה עושה לי דמעות. הניגודיות הזו, לכאורה, של הכאב והיופי, קשה להכלה ולפעמים אני מסתכלת עליך ובורח ממני צחוק. עם כל מכה אני מרגישה איך אני נשברת יותר, הגוף כבר לא יכול להכיל, אבל המוח נמצא במקום אחר. הגוף מתחנן קצת להפסיק, לרגע לנשום, אפילו טיפה להחזיר לעצמו את השליטה שאתה לוקח.. אלב המוח? המוח מתחנן לעוד, מתחנן לכאב המיוחד שלך, מתחנן לתת לך כל טיפת שליטה שנשארה. הנפש צריכה עוד. ואני מתחננת איפשהו בנשמה שאתה רואה את זה. שלמרות הבכי ולמרות הבקשות הקטנות להפסיק שנפלטות, שהאדון שלי יודע שהנפש חזקה יותר מהגוף, שאני צריכה אותך עוד יותר חזק, עוד יותר כואב ומסמן, שלא תפסיק.. עד שאתה תדע שספגתי עבורך כל מה שהייתי צריכה, כל מה שאתה היית צריך ממני. ואתה יודע שאני אספוג בשבילך, אתה יודע, כמה שתרצה, גם אם אבכה ואשתגע, גם אם יירד דם ואני אתעלף, גם אם אצרח עד שהשכנים יבואו.. אתה יודע שאני אשרוף ואעלה באש בשבילך. אתה שולט בי, אתה מחליט עליי. כל מה שתרצה בשבילך. 

 

לפעמים קשה להכיל את ההבדל בין הילדה הטובה שאני יודעת שאני לבין המחשבות בראש והצרכים שמרעידים את הבטן. אם אגיד לחברות שאני מתעוררת ומפנטזת בחמש בבוקר על איך שאתה משתין עליי בים, הן יחשבו שאני חולת נפש. אם יידעו כמה הרטבתי מכל ההצלפות שלך בשבוע שעבר הן יזמינו ישר חדר בבית משוגעים, וזה עוד גרגר קטן מהכל. הן לא יודעות כלום, אף אחד לא יודע כלום, ובשביל כולם אני רק הילדה הקטנה שדואגת לכולם.  יש בזה גם משהו ממכר גם עבורי, אני מודה. עם הפרצוף הפאפי פייס שאני מצליחה להתחמק מדברים קשים, לפעמים גם מולך כשאני חמודה ( 😄 ) , שחושבים לפעמים שאני עדיין בבית-ספר. אולי זו גם הקצת-תמימות והצורך בדאגה עוטפת שגורמת לפעמים לרצות להיות עם צמות ופיג'מה ולנשק אותך בבטן ולהירגע בין הרגליים שלך ולמצוץ את הזין שלך עד שנרדמת. אני אוהבת ללכת לישון ולבקש שתשמור עליי מכל המפלצות מתחת למיטה ואז לקום לך שפחה חזקה עם אש עיניים. אני אוהבת כש"האשה הזאתי" משתלטת עליי ואני מרגישה מינית וחזקה ובא לי להשתלט על כל העולם בשבילך תוך כדי שאני רוכבת ומתכווצת עליך ומתנשפת (טוב אולי נצטרך טכניקה אחרת כי אתה יודע שאני לא אצליח להתרכז). אבל בקצרה, זו האמת, וזו הקיצוניות שאני באה איתה אליך, תמיד באה כולי, תמיד נותנת לך את הכל. אף פעם לא חיפשתי שוויון, תמיד חיפשתי את האדון הנכון להתמסר, לאהוב, לתת את כל מה שרע וטוב. ושם אתה הגעת והצלת את הלב והנפש והגוף וכל חרדה קיומית בי. 

מחפשת לאדוני ויברטור או צעצוע מין אחר שאוכל להסתובב איתו במהלך היום ושיופעל בעזרת אפליקציה בפלאפון ולאאאא בעזרת שלט.  :) 

אדוני רוצה להשתמש בי ולהשתלט עליי גם בזמן שעובדת, בין אם בהרצאות או בשיחות עם העובדים או בכל מקום שירצה.. לתפוס ולהחזיק אותי מבפנים עד שלא אוכל לנשום גם במקומות שבהם אסור. דופק הלב רק מלחשוב על הרגליים מתפתלות ורועדות מתחת לשולחן בחדר הישיבות הגדול, על השאיפות-נשיפות המהירות והפנים שמאדימות מול כולם. שיפנו אליי וישאלו את דעתי על איזה נושא ותברח בטעות איזו גניחה תוך כדי דיבור. החור שמתכווץ מעונג וצורך וגעגועים לאדוני.. 

 

בבקשה תעזרו לאדוני להשתמש בי גם מרחוק ותמליצו על צעצוע טוב לשימוש? 🙊🙉🙈

כשאדוני מפתיע אותי ואומר לי לרדת לחניון של העבודה ולרוקן אותו אני מצייתת. הגוף מגיב ישר ולא אכפת משום שיחת הנהלה ושום מנהלת, עבודה או עובדים.. זה הזמן המיוחד שאדוני מקדיש רק בשבילי לשרת אותו.

 

הפטמה עדיין כואבת כשאני מקלידה עכשיו, ויש שריטה קטנה אדמדמה מהשיניים שלך עליה, אז אני משפשפת את היד וחצי מרגיעה חצי מדליקה אותה מאחורי המסכים שבמשרד. הטעם שלך על הלשון ואני מדמיינת את הריח שלך ואת המגע של החולצה על הלחי. זו בריחה קצרה וכל-כך מספקת של הימים העמוסים בזמן האחרון.. אני משחזרת כל חלקיק שניה של האצבעות שלך משתפשפות בי ועד שלא יכולתי יותר להתאפק וקפצתי לך על המכנס וגונחת מהמחשבה של הזרע שמחליק בגרון. בא לי שוב ועוד לא עברו אפילו עשר דקות מאז שעליתי למשרד מהחניה. אני מתנדנדת בין התחושות שמציפות אותי, בין ההתרגשות לראות אותך (ולרצות לקשקש בזנב הדמיוני) ולהסתכל עליך כמו ילדה קטנה שרואה עץ כריסמס ענקי בפעם הראשונה לבין התחושה של הזונה בתוכי שמתחרמנת מלמצוץ ולרוקן אותך ברכב בחניה הכמעט ריקה של העבודה. אני מלקקת את השפתיים והטעם שלך ממכר אותי ומרגיע.. בסדר, אני יודעת, אני שפחה מכורה ואני נאחזת בכל טיפה ממך. אתמול קראתי שבעולם ההתמכרויות יש שני שלבים: "משתמש" ו"מכור", כשלמשתמש יש צורך פנימי להשתמש בחומר אבל יכול לשלוט בעצמו ובהתנהגות שלו בזמן מחסור וחוסר שימוש ואילו מכור לא יכול להתמודד נפשית בלי החומר שלו ולכן כשמתחיל גמילה הוא נכנס להתקפי קריז והתפרצויות, מניחה שזו הסיבה שאני מתחרפנת והופכת לסחרחורת של שיבושים בלעדיך. מכורה. אני מקלידה וחושבת עליך. הכוס נמרח על הכיסא בזמן הישיבה והמנהלים חופרים על המלחמה והעסקאות הקרובות ואני מפנטזת על לנשק את הרגליים שלך, שאני צעצוע קטן מתחת לשולחן במשרד היפה שלך, שאתה לוחץ על כפתורים דמיוניים עליי ואני משרתת אותך. מגישה אוכל, משקה אותך, מלקקת את האצבעות, פותחת מולך את החורים לשימוש ועוטפת את הזין שלך כשאתה צריך הפסקה או יושבת בשקט כשאתה עסוק בניהול העולם. תמיד רוצה עוד, תמיד צריכה עוד. אתה זורם בתוך כולי.  

לפעמים ‏אתה סופר לי והקול שלך הופך למעין לחישה כזו איטית ומגרה שהתגובה האוטומטית שיוצאת ממני זו התמכרות אבסולוטית. הלוואי שהייתי יכולה להקליט את הטון הזה ספציפי ולהתענג עליו כל היום. אני מרגישה איך הגוף מתמסר לך ואיך כל האוויר יוצא ממני בהתנשפות אחת גדולה בזמן ששואפת אותך פנימה בהתאמה. כמו כשעמדנו צמוד צמוד, רגע לפני שהלכת, והיד שלך בכפתור הקטן שלך בין הרגליים הרועדות שלי. תפסתי בחולצה שלך כל-כך חזק כדי להחזיק בך רק לעוד רגע וניסיתי לשאוב ולצלם בראש המון תמונות של הקול שלך והיד שלך והבטן התחתונה אצלי שמרגישה אותך עדיין עמוק בפנים ועכשיו כשנזכרת בהכל - אני רוטטת. בשביל מה צריך פורנו כשיש את התמונות שלך בראש? 

ונכון כשהיית טחוב כל-כך עמוק בתוכי ולא זזת והיו לך כמה שניות של שקט מכל הגניחות המוזרות שלי בזמן שניסיתי להיזכר איך נושמים? אז הרגשתי כמו הר געש מתפרץ; כמו חור קטן בקרום כדור הארץ וכל כולי מגמה שמבעבעת מחום בין הסדקים בגוף ויורה לכל הכיוונים כשמתפוצצת. הר געש קטן ומסוכן שלך. 

ונכון שלפעמים כשמתחככת לך על הרגל ומסתכלת לך בעיניים(/שפתיים, זה קשה להתמקד כי אתה יפה כל-כך(וקשה לי בכלל)) כשסופר לי ואז ממש שניה לפני הסוף אתה מהנהן לי לאט וזה הדבר האחרון שרואה לפני שהכל מתטשטש לי? אז הגמירות האלו מרגישות כמו מנגינה על כינור והן האהובות עליי ביותר (ואני בכלל אוהדת סקסופון..). בשנייה האחרונה הזו, שאתה עושה לי את הכן הזה עם הראש, ספק אם בכלל אתה שם לב לזה, זה מרגיש כאילו אומר לי בלי מילים "שחררי שפחה שלי. שחררי שליטה ותני לי אותך." וזה יותר מרגש אותי מכל שיר אהבה. פעם אמרת לי שכשאצליח להסתכל לך בעיניים אז זה יהיה הדבר האהוב עליי ביותר.. וכמובן שצדקת.


אוהבת 

וונדרוומן הר געש מגמה רועדת שלך.

 

זה מסוג הבקרים שבא לי למרוד בהכל. זה נדיר ממש, אני יודעת. בא לי לרקוע עם הרגל חזק, לעשות רעידת אדמה בהודו ולהעמיד פנים שאני מלאכית קטנה שלא תדע שזו אני. בא לי לצעוק לך "לא" כשזה באמת "כן" , ובא לי להגיד לך לעזוב אותי כשאני רק רוצה שתידחף עמוק יותר. בא לי לפתוח אונלי פנס ולספר לך על כל ההודעות והמילים המטונפות שכל מיני זין מכוערים כתבו לי ואיך הם חמים לך על הגוף ועל כל הדברים שהיו מתים לעשות לי ולהגיד לך שזה מגרה אותי מאאאאד("מאד"). בא לי שתספור לי מעשר למטה ולעשות לך נה נה בננה תוך כדי ולבלבל לך בראש על זה שפגה לך ההשפעה של המח ולהתחנן בסתר שאתה לא שומע בין המילים את הגניחות מהכוס שרוטט לו. בא לי לזוז לך בין הצלפות ושתפספס ובא לי להסתיר את החורים לפני שאתה נדחף ולבקש סיסמא לכניסה. טעות. טעות. טעות. נחסמת. 

בא לי להתנגד כשתתפוס לי את הידיים ביד אחת ואת הרגליים עם רגל ולשחרר צעקה על כל הצלפה חזקה יותר. 

בא לי לבכות מזה שאתה לא מתרגש מהסצנה המביכה הזו.

בא לי להתרגז עוד יותר מזה שאני חלשההההה כל-כך מולך ולגנוח מייאוש מזה שאתה צוחק עליי. אתה תצחק עליי, נכון? על הניסיונות העלובים האלו להוכיח מי פה הבוס? מי הבוס? אנייייי. מי שולט על המוח הזה?? אניייי. מי שולט על הכוס הזה?? חחח, לא חשוב, אפילו לכתוב את זה מצחיק אותי. 

בא לי שתדחוף לחור הזה (שכבר בטח מלא בקורי עכבישים) שתי אצבעות ,תרקיד אותי עליך ותגיד לי לדבר מלוכלך עד שהלחיים יישרפו לי מבושה. שתרד עליי שאני מגמגמת את המילה ל.ה.ז.ד.י.י.ן כי זה מביך ותגיד לי להגיד את זה שוב ושוב ושוב. אולי תקשור אותי כמו שק תפוחי אדמה ותכריח אותי לזחול אחריך כמו תולעת על הרצפה הקפואה. בא לי שתגיד לי ללחוש לך את התפילה המיוחדת שהיא רק שלך כשאני בוהה לך בעיניים ואז ללחוש אותה שוב ושוב בזמן שהאצבעות שלך נכנסות לתוכי ודופקות אותי אחת אחרי השניה לחוד וביחד ובכוח ובקצב ונוגעות בכל חלק מחוספס בפנים. בוא ותגלה דברים חדשים על גוף האישה דרך החור שמולך אדוני. תגלה כמה אצבעות צריך כדי לגרום לי לשיר לך שירי אהבה, ומתי אני כבר לא מצליחה לענות לך על שאלות של חיבור וחיסור פשוטות של כיתה א', וכמה עמוק האצבע שלך יכולה להגיע עד שנוגעת לי בלב. בוא תגלה כמה אצבעות ביחד אתה יכול לדחוף פנימה ואם הכוס מתכווץ יותר חזק כשהזין שלך בגרון בו זמנית. 

בא לי להילחם מולך ולדעת שאין לי שום סיכוי, שאתה חזק ממני, גדול מידי, יודע מה אני רוצה באמת עוד לפני שהתחלתי לדבר. בא לי לדעת שאני כל-כך חשופה לך שבמילה אחת אתה מחזיר אותי לקרקע. שאתה שומע את הנשמה בכל צליל שיוצא, שמרגיש כל נשימה, שיודע כל כפתור בי. אוהבת להיות בובת מריונטה על האצבעות שלך אדוני. זה בוקר מרד ואני מחכה לך עירומה במיטה אבל אסור לך לבוא כי אתה לא מרגיש טוב.

 

שאזכור את הדמעות היפות מאתמול:

 

‏לפעמים..במיוחד אחרי המחזור או יום עבודה קשה של ניהול הצוות בעבודה ו"החלטות של גדולים" מתחשק לי שתגיד לי שהייתי גדולה מספיק. שתגיד לי 'בואי, תחזרי לילדה שאת, תחזרי לקטנה שבך' ואני ארד על הברכיים מולך שתתן לי את המוצץ המיוחד שלי בזמן שרוכבת על הרגל שלך "דיו". בא לי שתגיד לי להדליק שירי ילדים של הופ ביוטיוב ולגעת בעצמי ולגמור מולך. בא לי שתעשה לי צמה ארוכה ארוכה בזמן שאני מוצצת סוכריה על מקל ומספרת לך על כל החברות במשרד. בא לי להראות לך אופציות של בגדים למחר ושתבחר איך תרצה אותי, שתחליט מתי אוכל וכמה אתאמן ואם יכולה לקנות שוקו בבוקר כי זה קצת לא כל-כך בריא ואתה רוצה אותי הכי בריאה לך, ואני ילדה טובה שלך נכון? 

 


‎לפעמים.. כשאני בעבודה עם שמלה שחורה צמודה-צמודה ועקבים אני מרגישה סקסית. פתאום המילה "אישה" לא מביכה אותי ואני מרגישה אישה עוצמתית וחזקה ואני הולכת ומרצה מול העובדים והגב זקוף והחזה קדימה ואני מרגישה מבטים בכל מקום. ואז תוך כדי שנושמת את הכוח הזה אתה עולה לי לראש ואני רוצה שתפרק את האישה הזו שאני לחתיכות. שתראה לי שכמה שאני חזקה אז אתה חזק ממני פי עשר. פי מאה, בלתי ניתן להשוואה בכלל. אתה מעליי בכל מובן. אתה גבר ואני אישה, אתה אדון ואני שפחה, אתה אלוהים ואני אור קטן, אתה למעלה ואני למטה. המיקום של כל אחד מאיתנו ידוע. בא לי שתצליף בי עד שאהפוך לשלולית מייבבת. אני צריכה את האש הזו בבטן כשאתה לוקח אותי לשלך, או יותר נכון, את התשוקה הזו בבטן כשאתה גורם לי לתת לך אותי בהתמסרות ובהכנעה. כשאתה מזכיר לי בלי מילים שאני הגעתי לעולם הזה לשרת אותך, לאהוב אותך, חלק מהצלע שלך כדי להשלים אותך. קח אותי ותהיה איתי לבשר אחד אדוני.

    

‎לרוב אני איפשהו באמצע, לא ילדה ועוד לא אישה.. זוכה לפרוח תחת הידיים שלך, זוכה לאהוב כל חלק בך ומתוך זה לומדת גם לאהוב כל חלק בי.. וצריכה את החיבוק שלך כדי לדעת שאני מוגנת ועטופה בך גם בימים גשומים של חורף. אני אוהבת אותך.

‎‏אני אוהבת להיות עירומה מולך, אדוני. אוהבת להוריד את הבגדים שעל גופי לפני שאתה בא, את החזיה ואת התחתונים, השרשראות והצמידים וגם הטבעות והעגילים.. וכל פיסה שיכולה להסתיר אותי ממך, כמו שאמרת בפעם הראשונה. גם הפירסינג מהפטמות ירדו בשבילך לתמיד בשלב כלשהו. אני אוהבת להיות נקיה מולך; בלי שקרים, בלי להעמיד פנים, בלי אגו. רק אתה ואני לך. אוהבת כשאתה כותב לי "מכיר אותך קצת" וזה עושה לי לחייך ממש גם אם עצובה וברוגז. אתה מכיר בי הכל.. אני מריונטה שתלויה בתזוזת האצבעות שלך. אוהבת שאתה רואה את הפגמים עליי, את הצלקות והפציעות (שכועס עליהן כאילו שהן עליך) והיותר מידי קילו של הזנחה עצמית ומחבק אותי בכל זאת. רואה אותי לא רק בחוץ, עושה דריל דאון לתוכי ומרגיש את הבפנוכו מסתחרר, את חוסר הביטחון והשתיקות והפחד והצורך להיצמד לגוף שלך והעירום שלי כבר לא רק פיזי. העירום שלי הוא לא שלי, הוא שלך. אליך תשוקתי ואתה תמשול בי. אוהבת להתאמץ בשבילך, לדעת שאתה יודע שעובדת קשה.. שמייצגת אותך, בהדרכות של עובדים, בקשר עין, במשקל, בבישול.. להיות טובה לך אדוני, הכי טובה. לקבל את הציון הכי גבוה בכיתה ואז בשכבה ואז בבית ספר ואז בכל אתגר שתעמיד מולי. אני קשורה אליך בקשר בלתי נפרם, מסורה אליך כפי שמעולם לא ידעתי שאפשר. הגוף שהיה שלי כבר שלך מזמן מזמן, לא ידע אף אחד מלבדך מאז. רק שלך. הכל שלך. 

‎איך בא לי שיהיה כבר חורף. בא לי שתשב ‏בסלון החמים עם השטיח וקפה שהכנתי מראש ותשים רגליים על שולחן הסלון הקטן שהרכבתי בעצמי,אתה והריח שלך שייספג לתוך הספה, שאחרי שתלך לא אפסיק להסניף. בא לי לעמוד באמצע הרחוב בגשם, על הברכיים מול החלון הגדול. להרגיש את הגשם שוטף אותי. ‏גשם זלעפות, שהטיפות ירטיבו אותי עד העצמות. רוצה לרעוד לך עד שהשיניים ינקשו, שלא יהיה אוויר בריאות מרוב קור. בא לי שמלה קטנה שלא באמת מחממת. בא לי להרגיש כמו חיית רחוב רטובה ומסכנה. שהבד ידבק לגוף ידבק לעצם. בא לי להסתכל על החלון ולהתחנן בלב שתסתכל עליי מלמעלה ותרחם ותאמץ את החיה הזו שאני. בא לי לקפוא ולשמוח בלב שלאדוני נעים. בא לי שתהנה מהנרות עם הריח שהדלקתי רק לך ומהשמיכה הרכה שליד הספה. בא לי לסבול כוויות קור ולדעת שלך טוב. בא לי לא לזוז לעולם מהמשבצת שהקצת לי ברחוב עד שתאשר לי, עד שתעשה לי עם היד "בואי" ואני אזכר בקול שלך בראש כמו כשאומר לי "בואי, על הרגל שלי" ואני ארוץ אליך מהר יותר מברק. ארוץ אליך ואקפוץ על כל המדרגות בדרך למעלה לאדוני וארד מולך על הברכיים ואטפטף שלולית מביכה ענקית כמו הלב הנמס הזה כשאני מולך. בא לי שתמשוך בקושי את השמלה הזו ממני ותחמם את הגופה הקרה שאני עם הזין המושלם שלך בגרון ובתוכי.

‎ בא לי חורף והצורך להרגיש אותך אדוני מטריף לי את כל החושים.




מקובל עלי
אתר זה מיועד למבוגרים בלבד, אנא אל תגלשי/תגלוש בו אם טרם מלאו לך 18.
כמו כן אתר זה עושה שימוש ב-Cookies כדי להקל עליך את השימוש בו.