מפוקפק מגדרית
ג׳נדר קוויר מתחלפת

איזור
ירושלים והסביבה
גיל
29
מצב משפחתי
רווקה
מי אני
היוש, נעים להכיר.

אני פה כבר הרבה זמן במבט מהצללים, רואה מה אנשים כותבים אך קצת בחשש בעצמי מלכתוב.

אז בינתיים שתדעו שאני במקור מבית דתי, יצאתי בשאלה לפני כשנהו וחצי (ראו תאריך עדכון פרופיל כדי לגזור משם), אך עדיין לא חשפתי לרוב אנשים את העובדה הזאת. התעניינתי לא מעט בעולם והשליטה כבר המון זמן, זה כנראה מגיע גם משילוב עם זהות מגדרית. לא סטנדרטית. הרי אם כבר אני עושה מה שלא מקובל, הראש כבר פתוח לבדוק עוד דברים מעניינים.

עוד פרטים מעניינים לגביי, אובחנתי באוטיזם והפרעות קשב, אבל בינתיים אני חוצה את זמני בין מילואים מייבשים לבין תואר שני במדעי המחשב באוניברסיטה העברית בירושלים. אה, ואם לא שמתם לב עד עכשיו אני בכוונה עיקמתי את צורת הדיבור שלי על מנת שמה שכתבתי יוכל להיקרא גם בלשון זכר וגם בלשון נקבה. זה נעשה בגלל שגם אני בספקות לגבי המגדר של עצמי (בינתיים רוב העולם חושב שאני גבר).

מיניתי המשיכה שלי היא לא/נשים נשיים/ות, במיוחד על הקשת הטרנסית. גברים גבריים די מורידים לי, וכן, בדקתי ולא כיף לי איתם. סקס גם צריך להיעשות קודם כל מאהבה ותשוקה, ולא סתם מכוחניות. וכן, כיף לי משני הצדדים, אין סיבה להגביל את עצמי רק לצד אחד במיטה.
מעבר לזה אפשר לנסות להכיר.

בכללי אני בעניין של כל מיני דברים חנוניים כמו ספרים, משחקי קופסא, ומשחקי מחשב, ובכיף גם אדבר על כל מיני דברים מעניינים וחנונים (אקסיומת הבחירה?).

אה,ואם נראה לכם שאתם מזהים אותי, אז מוזמנים לשאול (שמתי מספיק מידע שיזהו אותי למען האמת), אבל בבקשה זהו את עצמכם אלי. אם אתם גם פה אז אין לנו באמת מה להסתיר, אבל לא כיף לדעת שיודעים עלי בלי לספר לי.
השקפות על עולם השליטה
שליטה צריכה להיות עדינה ואוהבת, שהדברים יהיו משהו שמקדם ומביא את הנשלט/ת למקום שראוי לו/ה להיות בו, ולא פשוט לקיחת כוח מהצד השולט. אמנם הצד השולט מחליט, אך ההחלטה תיקח בחשבון קודם כל אם הצד הנשלט צריך להגיע.
גבולות
קודם כל הסכמה.
מעבר לזה, כל ההגבלות הסטנדרטיות, כולל ללא נזק, ללא סימנים, מוגן בלבד (אלא אם כן נגיע מתישהו לבלעדיות כמובן).

לא לכאב לשם כאב, ולא לכאב קיצוני בכללי.

בנוסף, ללא השפלות. ולא, ניוש זה לא השפלה, וניוש משפיל זה עיוות של הרעיון מבחינתי. גם אקטים מיניים לא אמורים להיות השפלה בפני עצמם, והכל תלוי ביחס. השפלות מהוות משהו שמפחית בערך של צד כלשהו, לא כזה שפשוט שם בתפקיד כלשהו (תחשבו על ההבדל בין משחק של ילדה ומומי, בה מי שבתפקיד הילדה אמנם נתונה להחלטות והוראות המומי, אך לא שווה פחות, לבין שפחה ובעלים, בה השפחה שווה פחות והבעלים פשוט מחליטים כי ככה בא להם. המצב הראשון תקין מבחינתי, השני לא).

אה, ותמיד תמיד להראות כבוד ואכפתיות לצד השני.
חדשות
התחלתי להתנסות בגילוחי גוף!
בינתיים גיליתי שאפילציה כואבת ממש, קרם המסה לא עושה עבודה 100%, סכינים לפעמים מגדלים חצ'קונים והשיערות גודלו עבות, עכשיו מנסה את הלייזר הביתי שקניתי בשק"ם במילואים. אצליח?
תאריך הצטרפות
31 במרץ 2022
בלוגים נעקבים
לפני 27 דקות
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
לפני 5 שעות
  שלחי הודעה